Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Musmiryte @ 2009 07 21, 12:23)
Man žinok testukas neigiamas buvo nors HCG (nuleidus kraują) rodė kad  nestuke.gif Ir juostelės testuke atsirado gal tik 12 d. o HCG teigiamas buvo 10 d. Taip kad kartais testukai neigiami gali būti per anskti padaryti  mirksiukas.gif

aaaaaa,net nezinau kaip geriau ax.gif jei pamatysiu II,tai gal tai tik vaistu apgaule,per daug apsidziaugsiu,kad paskui snipstas nesigautu....
pamatysiu I,vel blogai,mintys,kad jau II nebeisvysiu g.gif

na,bet jau du nusipirkau,kazkaip vienas rapido,rodo 7-10d,kitas puodelis,rodo 10d,tai sakau,gal ryt pasmalsausiu,ryt 8diena,gal ka matysiu su vienu testuku nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Papildyta:
nors dabar pasimeciau,kelinta cia mano ta diena g.gif
isodino treciadieni 16h,tai treciadienis skaiciuojasi ar ne?kad turbut tik 6dienas turiu,tai dar tikrai neverta daryt ryt? g.gif
Papildyta:
auuuuuu,kur jus visos,pietaujat? smile.gif

man iskilo klausimas,o myletis galima?kazkaip bijau,kad kas ten neatsikratytu g.gif
as nusiciaudejau kada tai,savaitgali,tai kazkaip nudiege pilva,tai bijau ir ciaudet ir dar ka nors daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2009 07 21, 15:21)
aaaaaa,net nezinau kaip geriau ax.gif jei pamatysiu II,tai gal tai tik vaistu apgaule,per daug apsidziaugsiu,kad paskui snipstas nesigautu....

na,bet jau du nusipirkau,kazkaip vienas rapido,rodo 7-10d,kitas puodelis,rodo 10d,tai sakau,gal ryt pasmalsausiu,ryt 8diena,gal ka matysiu su vienu testuku nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif
Papildyta:
isodino treciadieni 16h,tai treciadienis skaiciuojasi ar ne?kad turbut tik 6dienas turiu,tai dar tikrai neverta daryt ryt? g.gif
Papildyta:

man iskilo klausimas,o myletis galima?kazkaip bijau,kad kas ten neatsikratytu g.gif
as nusiciaudejau kada tai,savaitgali,tai kazkaip nudiege pilva,tai bijau ir ciaudet ir dar ka nors daryt blush2.gif

Brangioji,nusiramink dėl to testuko, dar palauk. Na ir nekantrumas biggrin.gif .
Man po kažkurio IVF gyd. sakė,kad mylėtis galima wub.gif .bet aš kažkaip tai schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Medūna @ 2009 07 21, 13:39)
Brangioji,nusiramink dėl to testuko, dar palauk. Na ir nekantrumas biggrin.gif .
Man po kažkurio IVF gyd. sakė,kad mylėtis galima wub.gif .bet aš kažkaip tai schmoll.gif .

biggrin.gif biggrin.gif
man kazkiap irgi schmoll.gif schmoll.gif
bet vyras siandien paklause -tai KADA?siaubas,as ji ir pamirsau,ir apie jo poreikius doh.gif biggrin.gif ,gyvenu savo pasauly wub.gif nestuke.gif wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kam reikia Cetrotide 0,25 mg? Turiu dvi ampules. Man buvo ginė sakiusi jų nusipirkti, bet folikulai kažko silpnai augo ir to cetrotide neprireikė. Dabar planavimus atidėsim, o jų galiojimo laiką rašo 2009-10 (tai turbūt galioja iki lapkričio), tai kažkaip gaila išleistų pinigų. Parduočiau abi už 300 Lt. Pakuotės neišardžiau, laikau šaldytuve, taip kad gal kam pravers 4u.gif
Būtų geriau, jei prireiktų klaipėdietei ar iš aplinkinių rajonų, nes nenorėčiau vaistukų siųsti paštu, kad jie nesugestų, nesudužtų ar pan.
jei ką, laukiu AŽ.
Atsakyti
Sveikutes merginos,

sveikinu visas naujas niestukes, kaip jums faina... dziaugiuosi del jusu. biggrin.gif

As buvau nuvykusi i rygos reprodukcijos centra. Pridare kruvas tyrimu, neramiai laukiu rezultatu. unsure.gif

pamaniau pasidalinsiu:
sake galimas variantas pagerinti embrionu kibima paemus is vyro krauja ir atskyrus lasteles suleisti busimai mamytei.
Esme tame kad embrionas yra dalis tecio ir dalis mamos. mamytes organizmas savo dali lengvai atpazysta ir priima, o va su tecio dalimi sunkiau. Embrionas siuncia signalus i smegenis ir laukia atsakymo "pripazinimo", kuomet priima tada pradeda issiskirti augimo hormonas ir embrionas sekmingai auga toliau.

Vyrui paskyre gerti Tribestan, bet jis jau vartoja Profertil. Gydytoja sake kad jie veikia skirtingai, bet man kazkaip keistai, baisu kad stimuliuojant spermiukus taip stipriai nieko is ju visai neliks.
Kaip jus manot? gal kam yra teke vartoti abu preparatus?
Atsakyti
QUOTE(dallija @ 2009 07 21, 15:47)
Sveikutes merginos,

sveikinu visas naujas niestukes, kaip jums faina... dziaugiuosi del jusu.  biggrin.gif
As buvau nuvykusi i rygos reprodukcijos centra. Pridare kruvas tyrimu, neramiai laukiu rezultatu.  unsure.gif

pamaniau pasidalinsiu:
sake galimas variantas pagerinti embrionu kibima paemus is vyro krauja ir atskyrus lasteles suleisti busimai mamytei.
Esme tame kad embrionas yra dalis tecio ir dalis mamos. mamytes organizmas savo dali lengvai atpazysta ir priima, o va su tecio dalimi sunkiau. Embrionas siuncia signalus i smegenis ir laukia atsakymo "pripazinimo", kuomet priima tada pradeda issiskirti augimo hormonas ir embrionas sekmingai auga toliau.

Vyrui paskyre gerti Tribestan, bet jis jau vartoja Profertil. Gydytoja sake kad jie veikia skirtingai, bet man kazkaip keistai, baisu kad stimuliuojant spermiukus taip stipriai nieko is ju visai neliks.
Kaip jus manot? gal kam yra teke vartoti abu preparatus?

nu bet ne krauja ipila?nes kraujo grupe tai ne ta pas daugeli cia butu
Atsakyti
Vienintelis ir didžiausias mano troškimas yra pamatyti palaimos ašarų pilnas jūsų akis tuomet, kai šiurpuliukams nubėgus visu kūnu pamatote kažkada nerealiai tolimas dvi juosteles, kai pajaučiate pirmąjį kūdikio/-ių spyrį po širdimi, kai nekantriai belaukiant išgirstate pirmąjį savo vaiko garsą...Begalinė mamos ir tėčio širdis atsiveria beribia meile matant savo vaiko akis - kas gali būti brangiau!?

Kadangi kristinele83 - ačiū jai labai 4u.gif - išleidau atostogų, tai visą statistikos fiksavimą perimu aš, jums leidus žinoma smile.gif prašau man pagelbėti, nes kartais galiu visko nesužiūrėti blush2.gif
Vilties ir stiprybės palaikymui įkeliu mūsų 2009m mamytes wub.gif
2009
1. Montera 2009 (du)1IVF
2. Ziovulys 2009 1 IVF
3. Pajuodėlė 2009 2 IVF
4. Utopija 2009 2 IVF
5. Mika 2009 1IVF;
6. Kistex (natūr.po 1IVF)
7. Nakviša 2009 3IVF
8. varle123 2009 1IVF
8. Dizzy_ 2009 (snaigutės)
9. Kantrioji (du) 2009 1IVF
10. dainiuke 20091IVF
11. Pate 2009 1IVF
12.*gabi* 2009 2IVF
13. limeta2 2009 1IVF
14. svente22 2009 2IVF
15. virgnija (du) 2009 1IVF
16. ann kristin 2009 1IVF
17. Vilkė (du) 2009 3IVF
18. Ferari (du) 2009 2IVF
19. janta (du) 2009 2 IVF
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 07 21, 17:54)
Vienintelis ir didžiausias mano troškimas yra pamatyti  palaimos ašarų pilnas jūsų akis tuomet, kai šiurpuliukams nubėgus visu kūnu pamatote kažkada nerealiai tolimas dvi juosteles, kai pajaučiate pirmąjį kūdikio/-ių spyrį po širdimi, kai nekantriai belaukiant išgirstate pirmąjį savo vaiko garsą...Begalinė mamos ir tėčio širdis atsiveria beribia meile matant savo vaiko akis - kas gali būti brangiau!?

Kadangi kristinele83 - ačiū jai labai  4u.gif - išleidau atostogų, tai visą statistikos fiksavimą perimu aš, jums leidus žinoma smile.gif prašau man pagelbėti, nes kartais galiu visko nesužiūrėti  blush2.gif
Vilties ir stiprybės palaikymui įkeliu mūsų 2009m mamytes  wub.gif
2009
1. Montera 2009 (du)1IVF
2. Ziovulys 2009 1 IVF
3. Pajuodėlė 2009 2 IVF
4. Utopija 2009 2 IVF
5. Mika 2009 1IVF;
6. Kistex (natūr.po 1IVF)
7. Nakviša 2009 3IVF
8. varle123 2009 1IVF
8. Dizzy_ 2009 (snaigutės)
9. Kantrioji (du) 2009 1IVF
10. dainiuke 20091IVF
11. Pate 2009 1IVF
12.*gabi* 2009 2IVF
13. limeta2 2009 1IVF
14. svente22 2009 2IVF
15. virgnija (du) 2009 1IVF
16. ann kristin 2009 1IVF
17. Vilkė (du) 2009 3IVF
18. Ferari (du) 2009 2IVF
19. janta (du) 2009 2 IVF

saunuole,labai graziai peremei estafete wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 07 21, 18:54)
Vienintelis ir didžiausias mano troškimas yra pamatyti  palaimos ašarų pilnas jūsų akis tuomet, kai šiurpuliukams nubėgus visu kūnu pamatote kažkada nerealiai tolimas dvi juosteles, kai pajaučiate pirmąjį kūdikio/-ių spyrį po širdimi, kai nekantriai belaukiant išgirstate pirmąjį savo vaiko garsą...Begalinė mamos ir tėčio širdis atsiveria beribia meile matant savo vaiko akis - kas gali būti brangiau!

Kokie gražūs žodžiai wub.gif wub.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2009 07 21, 19:45)
Kokie gražūs žodžiai  wub.gif  wub.gif  cray.gif

nuostabūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(julija_r @ 2009 07 20, 21:26)
Pas mus ta pati problema del skaiciu, maziau negu 1 mln/ml  doh.gif , tai mums taike ICSI. Mes grikius vezem is namu, tai nebuvo tokios problemos, bet MB sake, kad klinikoj gal ir jam uzspazmuotu.  blush2.gif

Kazkada merginos diskutavo apie spermiuku kokybe ir lyg ir sutareme, kad spermiuku kokybe tikrai riklauso nuo vyro emocines savijautos. Kol MB spermiukus gamino VK kabinetuke - rezultatai nedziugino visai, o is namu atvezta spermiuke net daktaryte nustebino smile.gif Nors jokiu papildu MB negere biggrin.gif

QUOTE(Lakiukas @ 2009 07 21, 10:07)
Laba ryta,
      nu ir aš neiškenčiau, pasidariau šiandie testą,t.y.8d.po , tai parodė riebų I verysad.gif

Nenusimink 4u.gif Dar per anksti testukui. Uz kantrybe testukas tave apdovanos nestuke.gif

QUOTE(Pusaite @ 2009 07 21, 14:21)

na,bet jau du nusipirkau,kazkaip vienas rapido,rodo 7-10d,kitas puodelis,rodo 10d,tai sakau,gal ryt pasmalsausiu,ryt 8diena,gal ka matysiu su vienu testuku nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif
Papildyta:
Papildyta:

biggrin.gif
lotuliukas.giflotuliukas.gif oi oi oi kaip pimena mane
Atsakyti
RositaK, tikiuosi tave cia matysim tik iki rudens, kad sis bandymas tau bus sekmingas ir tu mus paliksi su daug daug virusiuku, iskeliaudama pas nestuke.gif
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinele83: 21 liepos 2009 - 21:07