Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(della @ 2009 07 20, 15:54)
4u.gif saugok savo pilvelio gyventoja  wub.gif  man 7diena po isodinimo testukas jau parode,nes ilgiau jau tverti negalejau nepasidarius doh.gif 8diena dar ryskesne ir labai tikiuosi,kad tik ryskes ir ryskes wub.gif  linkiu ir tau teigiamo rezultato  nestuke.gif

oooooooooo,man ryt 7d,negaliu iskenteti,gal ir man pasidaryti?? g.gif jau taip knieti jau taip knieti.
as tik stebiu,kad krutine jautri butu,tada dar vis galvoju,kad jis dar laikosi ten ax.gif
ar ne?pagal ka Jus sprendete,pastojusios?nes cia visom pilvus maudzia ir visada,tai cia nerodiklis blink.gif
man po pirmo IVF ir krutine buvo jautri,paskui tik bac ir praejo....ir snipstas gavosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2009 07 20, 11:28)
Pas mus dar prasčiau, vos 1mln/ml, vakar dar mažiau... verysad.gif  Ir dar problema būna kai reikia paimt, MB labai drovus, kažkaip negali atsipalaiduot ir sako užspazmuoja pas jį...gal kas esat su tuo susidūrę ir galėtumėt ką patart? Kaži ar galima kokią tab tipo Viagros išgert  blink.gif

Pas mus ta pati problema del skaiciu, maziau negu 1 mln/ml doh.gif , tai mums taike ICSI. Mes grikius vezem is namu, tai nebuvo tokios problemos, bet MB sake, kad klinikoj gal ir jam uzspazmuotu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(julija_r @ 2009 07 20, 20:26)
Pas mus ta pati problema del skaiciu, maziau negu 1 mln/ml  doh.gif , tai mums taike ICSI. Mes grikius vezem is namu, tai nebuvo tokios problemos, bet MB sake, kad klinikoj gal ir jam uzspazmuotu.  blush2.gif

Tai va jau dabar nerimauju kaip bus kai reiks prieš IVF juos sugaudyt...o per ICSI irgi apvaisina kelis folikulus kaip per paprastą IVF?

Julija_r dar norėjau paklausti ar bandė kaip nors taisyti t.y. gydyti TB kad grikiukai pagerėtų, ar iškart patarė daryt ICSI? Kiek laiko užima pasiruošimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpas35: 20 liepos 2009 - 20:51
QUOTE(Pusaite @ 2009 07 20, 17:54)
oooooooooo,man ryt 7d,negaliu iskenteti,gal ir man pasidaryti?? g.gif jau taip knieti jau taip knieti.
as tik stebiu,kad krutine jautri butu,tada dar vis galvoju,kad jis dar laikosi ten ax.gif
ar ne?pagal ka Jus sprendete,pastojusios?nes cia visom pilvus maudzia ir visada,tai cia nerodiklis blink.gif
man po pirmo IVF ir krutine buvo jautri,paskui tik bac ir praejo....ir snipstas gavosi verysad.gif

man tai zinok pilvas papustas ir retkarciais pamaudzia,o krutine tai tik siandien siek tiek atleido.o del to testo darymo taip anksti,tai as zinojau kad galiu pamatyti ir neigiama,bet smalsumas buvo labai didelis.vat jai pamatyciau jau kokia 14 diena neigiama tada tai susirupinciau.o dabar kai dariausi tai nelabai ir pergyvenau del atsakymo.bet kai pamaciau teigiama tai dziaugsmo buvo daug wub.gif bet as dariausi gana jautru kur parodo jau nuo 25IU as tikiu kad tu busi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(della @ 2009 07 20, 20:54)
man tai zinok pilvas papustas ir retkarciais pamaudzia,o krutine tai tik siandien siek tiek atleido.o del to testo darymo taip anksti,tai as zinojau kad galiu pamatyti ir neigiama,bet smalsumas buvo labai didelis.vat jai pamatyciau jau kokia 14 diena neigiama tada tai susirupinciau.o dabar kai dariausi tai nelabai ir pergyvenau del atsakymo.bet kai pamaciau teigiama tai dziaugsmo buvo daug wub.gif bet as dariausi gana jautru kur parodo jau nuo 25IU as tikiu kad tu busi nestuke.gif

labas rytas visos,

o tai,jei dabar testas parodys neigiama,tai tada jau viskas?saukstai po pietu? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2009 07 21, 08:27)
labas rytas visos,

o tai,jei dabar testas parodys neigiama,tai tada jau viskas?saukstai po pietu? g.gif

kažkada aš irgi dariausi NT 7d., tai jis buvo neigiamas.Antra juostelė taip ir nebeatsirado verysad.gif .Bet kitoms būna, kad tik 14d. parodo ir ne anksčiau.
O kaip tu jauties, kaip tavo pilvelis?
Atsakyti
QUOTE(Medūna @ 2009 07 21, 06:37)
kažkada aš irgi dariausi NT 7d., tai jis buvo neigiamas.Antra juostelė taip ir nebeatsirado verysad.gif .Bet kitoms būna, kad tik 14d. parodo ir ne anksčiau.
O kaip tu jauties, kaip tavo pilvelis?

nu kazkaip ne ypac tas pilvas pustas g.gif
pries mm buna labiau ispustas,dabar tik krutine jauciu,nors,tiesa,sisioju daznai,labai daznai,tai ir manau geraas zenklas......ar dar per anksti toks zenklas?gal taip anksti pusles neuzspaudzia?
Atsakyti
Laba ryta,
nu ir aš neiškenčiau, pasidariau šiandie testą,t.y.8d.po , tai parodė riebų I verysad.gif
Nu dar labai nepergyvenu, gal anksti, o be to testas lievas, kažkoks "bitutė", kurio galiojimas pasibaigęs birželį blush2.gif Buvo užsilikęs nuo IUI.
Vakar l. maudeno pilvelį, nugarą, o šiandien kol kas nieko, tik kairėj krūty ka-kas kaip su adatėle padilgčioja..Ai, dar Crinono kamšti vakar ir šaindien iškrito. O praeitą savaitę jo nesimatė, gal prisikaupė g.gif O kaip jums, mergytės,eina Crinonas ar g.gif ne?

O Della, kokį tu testą pirkai? g.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Medūna @ 2009 07 20, 19:41)
dar pakentėk dėl testo,o tas stipruolis tikrai pasiliks pas tave nestuke.gif .O kelintas tau čia IVF?

Mano -1IVF, duok Dieve, kad būtų paskutinis...
Atsakyti

O Della, kokį tu testą pirkai? g.gif bigsmile.gif
Papildyta:

as ne lt.gyvenu,o uk tai cia ir pirkau testus.bet gal ir pas jus yra tokiu clearblue,nes jie ganetinai patikimi.tu taip nenusimink,nes dar tik 8d.kitom ir 14d nerodo nors buna jau nestuke.gif taip kad pas tave viskas bus gerai wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2009 07 21, 09:07)
Laba ryta,
      nu ir aš neiškenčiau, pasidariau šiandie testą,t.y.8d.po , tai parodė riebų I verysad.gif
      Nu dar labai nepergyvenu, gal anksti, o be to testas lievas, kažkoks "bitutė", kurio galiojimas pasibaigęs birželį blush2.gif Buvo užsilikęs nuo IUI.
Vakar l. maudeno pilvelį, nugarą, o šiandien kol kas nieko, tik kairėj krūty ka-kas kaip su adatėle padilgčioja..Ai, dar Crinono kamšti vakar ir šaindien iškrito. O praeitą savaitę jo nesimatė, gal prisikaupė g.gif O kaip jums, mergytės,eina Crinonas ar  g.gif ne?

O Della, kokį tu testą pirkai? g.gif  bigsmile.gif
Papildyta:

Mano -1IVF, duok Dieve, kad būtų paskutinis...

nu man 7d,tai dar nekrenta:)
paskui,ziuresim

po pirmo IVF,tai pamenu jis man ten normaliai bego lauk,gal ne giliai buvau isileidus ar jau prisikaupe kazkaip ,nezinau,bet dabar tai dar nieko
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2009 07 21, 09:07)
Laba ryta,

Lakiuk, dar nenusimink tikrai, 8 DPO dar gali nerodyti, juolab testukas su pasibaigusiu galiojimu 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aida: 21 liepos 2009 - 09:53
QUOTE(Pusaite @ 2009 07 21, 07:27)
labas rytas visos,

Man žinok testukas neigiamas buvo nors HCG (nuleidus kraują) rodė kad nestuke.gif Ir juostelės testuke atsirado gal tik 12 d. o HCG teigiamas buvo 10 d. Taip kad kartais testukai neigiami gali būti per anskti padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti