Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Medūna @ 2009 07 20, 09:57)
Taip, gydytoją gali pasirinkt kokią nori smile.gif . Na pas mus irgi grikiukų labai mažai, viso vos 3mln., tai darė IVF+ICSI.

Pas mus dar prasčiau, vos 1mln/ml, vakar dar mažiau... verysad.gif Ir dar problema būna kai reikia paimt, MB labai drovus, kažkaip negali atsipalaiduot ir sako užspazmuoja pas jį...gal kas esat su tuo susidūrę ir galėtumėt ką patart? Kaži ar galima kokią tab tipo Viagros išgert blink.gif
Atsakyti
della, sveikinu nestuke.gif Lauksim didelio HCG 4u.gif

ir dar... didziausi sveikinimai naujausiom musu skyrelio dviguboms mamytems ferari ir jantai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
tai kad cia uk taip kaip lt.nenueisi ir nepasidarysi HCG.cia reik pasikliauti testu.ir kai pranesi i ligonine,kad testas teigiamas jie tau paskiria scana po mazdaug 2
savaiciu.tai scanas man nusimato tik rugpjuti wub.gif
Papildyta:

ir dar... didziausi sveikinimai naujausiom musu skyrelio dviguboms mamytems ferari ir jantai wub.gif wub.gif wub.gif
[/quote]

dideliausi sveikinimai patapus mamytemis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:

O kaip tavo pilvelis, ar jauti ką nors?[/color]
[/quote]

pilvelis kaip ir gerai wub.gif ,o jausti tai tik nugara jauciu ties juosmeniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zizilia @ 2009 07 20, 12:05)
sveikos visos,

QUOTE(skorpas35 @ 2009 07 19, 14:45)
tik va dar negaliu apsispręs ar į Vilnių ar į Kauną  g.gif

IVF procedūrą atlieka tik Vilniuje, todėl gal iš karto geriausia rinktis Vilnių, nes tada ta pati gyd. ir gydys ir atliks procedūra. Aš tai taip daryčiau, jei reiktų man pasirinkti kuriame mieste mirksiukas.gif .

Bet juk kaune daro IVF, aš tai Kaune Motinos ir vaiko klinikoj lankausi...

Na taip ir Kaune daro IVF M ir V klinikoj, bet kiek supratau skorpas apie VK kalbėjo smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(kristinele83 @ 2009 07 20, 12:36)

ir dar... didziausi sveikinimai naujausiom musu skyrelio dviguboms mamytems ferari ir jantai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kaip faina, kad svajonės pildosi ir dar dvigubai wub.gif . Aukit ir bukit sveiki 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
Čia galima pasiskaičiuoti gimdymo data
http://www_ivf_ca/duedate.php

Sveikinimai :-)
Atsakyti
Sveikinu Della, ir kitas mergytes, kurios artėja savo laimės link. 4u.gif
Pasipasakosiu ir aš, nes buvau dingusi Latvijoje.
Išpunktavo 8, apsivaisino 6. Dalijosi nelabai kaip...4, kurių vienas žuvo. Liko trys 7ląstelių, nusprendėm auginti iki blastocistų, užaugo 2, 1-nekoks.Įsodino vieną vienintelį ax.gif Tai dabar jis ir maudžia vis.Testų dar nedarau, šiandien 7diena, kažkaip dar netikiu, kad teisybę rodys unsure.gif 23d.turėčiau HCG daryt.
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2009 07 20, 16:30)
Išpunktavo 8, apsivaisino 6. Dalijosi nelabai kaip...4, kurių vienas žuvo. Liko trys 7ląstelių, nusprendėm auginti iki blastocistų, užaugo 2, 1-nekoks.Įsodino vieną vienintelį ax.gif Tai dabar jis ir maudžia vis.Testų dar nedarau, šiandien 7diena, kažkaip dar netikiu, kad teisybę rodys unsure.gif 23d.turėčiau HCG daryt.

Lakiuk, stiprybės ir kantrybės tau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2009 07 20, 14:30)

4u.gif saugok savo pilvelio gyventoja wub.gif man 7diena po isodinimo testukas jau parode,nes ilgiau jau tverti negalejau nepasidarius doh.gif 8diena dar ryskesne ir labai tikiuosi,kad tik ryskes ir ryskes wub.gif linkiu ir tau teigiamo rezultato nestuke.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 07 20, 17:38-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 07 20, 17:38)
Lakiuk, stiprybės ir kantrybės tau  wub.gif

Ačiū, tiesiog aš, žiūriu daug senų pažįstamų iš IUI skyrelio smile.gif Ir kada mes perlipsim į neštukių g.gif
Papildyta:
QUOTE(della @ 2009 07 20, 17:54)
4u.gif saugok savo pilvelio gyventoja  wub.gif  man 7diena po isodinimo testukas jau parode,nes ilgiau jau tverti negalejau nepasidarius doh.gif 8diena dar ryskesne ir labai tikiuosi,kad tik ryskes ir ryskes wub.gif  linkiu ir tau teigiamo rezultato  nestuke.gif

Aš, žinok, ir noriu daryt ir bijau doh.gif
Seselė prisakė, kad net 10d. nesidaryčiau, nes dar nerodys unsure.gif
šiandien pirma diena darbe, tai maudžia pilvelį, pasinervavau dar..mamą išoperavo, tai sunki dienel verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2009 07 20, 18:23)
Aš, žinok, ir noriu daryt ir bijau doh.gif
Seselė prisakė, kad net 10d. nesidaryčiau, nes dar nerodys unsure.gif
šiandien pirma diena darbe, tai maudžia pilvelį, pasinervavau dar..mamą išoperavo, tai sunki dienel verysad.gif

dar pakentėk dėl testo,o tas stipruolis tikrai pasiliks pas tave nestuke.gif .O kelintas tau čia IVF?
Atsakyti
QUOTE(Aida @ 2009 07 20, 10:10)
Della, sveikinimai thumbup.gif  thumbup.gif .
Sekancios kas - Meduna ir Pusaite? bigsmile.gif, laikysiu kumscius uz Jusu sekme wub.gif .

o kad dievui i ausi wub.gif wub.gif wub.gif i abi is karto lotuliukas.gif kad geriau isgirstu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakiukas @ 2009 07 20, 16:30)

temelej virusiukas skraidzioja smile.gif Pasigausi 4u.gif
Lauksim po keliu dieneliu dziaugsmo suksniu ir II juosteliu thumbup.gif
Atsakyti