[quote=Medūna,2009 07 15, 21:20]
Aš Vilniuje daraus
O kur, jei ne paslaptis?
Manes irgi laukia snaigutes Noriu tinkamai pasiruosti joms
[quote=suvilte,2009 07 18, 12:04]
sveikos merginos,stai ir as jau truputy isbridusi is liudesio,
gaila...
[quote=della,2009 07 18, 13:46]
mergaites,bijau dar dziaugtis nes dar tik savaite po isodinimo bet neiskentus pasidariau du testukus siandiena ir pamaciau neryskia antra juostele,o kitas tai digital tai parase kad as nescia.
[/quote]
Virusiuku! Virusiuku mums cionai! Sveikinimai!!!
QUOTE(skorpas35 @ 2009 07 19, 14:45)
IVF procedūrą atlieka tik Vilniuje, todėl gal iš karto geriausia rinktis Vilnių, nes tada ta pati gyd. ir gydys ir atliks procedūra. Aš tai taip daryčiau, jei reiktų man pasirinkti kuriame mieste .
QUOTE(lola.lola @ 2009 07 19, 21:53)
Virusiuku! Virusiuku mums cionai! Sveikinimai!!!
della, laukiam laukiam virusiukų
[/quote]
siunciu
meduna,kaip tu jauties,kaip tavo pilvelis?
[/quote]
siunciu
[quote=della,2009 07 20, 10:34]
[/quote]
siunciu
[/quote]
Gaudau virusiukus, gaudau .
O pilvelis vietoj,šiandien 3d. po įsodinimo. Vakar maudė pilvo apačią, šiandien kol kas ramu. Kadangi visą savaitėlę būsiu namuose, tai vis pagulinėsiu , vienu žodžiu nepersitempsiu
O kaip tavo pilvelis, ar jauti ką nors?
[/quote]
siunciu
[/quote]
Gaudau virusiukus, gaudau .
O pilvelis vietoj,šiandien 3d. po įsodinimo. Vakar maudė pilvo apačią, šiandien kol kas ramu. Kadangi visą savaitėlę būsiu namuose, tai vis pagulinėsiu , vienu žodžiu nepersitempsiu
O kaip tavo pilvelis, ar jauti ką nors?
Della, sveikinimai
Sveikutės
Tai tada nėr ko galvot, man ir šiaip Vilnius labiau, nes Kauno visai nepažystam, vakar buvom pakartot grikiukų tyrimo, tai teko paklaidžiot
O gydytoją galima pasirinkt kokią nori? Gal ką patartumėt?
Dar norėčiau paklaust ar yra kažkokie skaičiukai kiek turi būti mln/ml kad darytų IVF, nes pas mus jų labai mažai.
Della sveikinu labai labai, lengvo
QUOTE(Medūna @ 2009 07 19, 19:09)
IVF procedūrą atlieka tik Vilniuje, todėl gal iš karto geriausia rinktis Vilnių, nes tada ta pati gyd. ir gydys ir atliks procedūra. Aš tai taip daryčiau, jei reiktų man pasirinkti kuriame mieste .
Tai tada nėr ko galvot, man ir šiaip Vilnius labiau, nes Kauno visai nepažystam, vakar buvom pakartot grikiukų tyrimo, tai teko paklaidžiot
Dar norėčiau paklaust ar yra kažkokie skaičiukai kiek turi būti mln/ml kad darytų IVF, nes pas mus jų labai mažai.
QUOTE(skorpas35 @ 2009 07 20, 11:22)
Sveikutės
Taip, gydytoją gali pasirinkt kokią nori . Na pas mus irgi grikiukų labai mažai, viso vos 3mln., tai darė IVF+ICSI.
sveikos visos,
tik va dar negaliu apsispręs ar į Vilnių ar į Kauną g.gif
IVF procedūrą atlieka tik Vilniuje, todėl gal iš karto geriausia rinktis Vilnių, nes tada ta pati gyd. ir gydys ir atliks procedūra. Aš tai taip daryčiau, jei reiktų man pasirinkti kuriame mieste mirksiukas.gif .
Bet juk kaune daro IVF, aš tai Kaune Motinos ir vaiko klinikoj lankausi...
tik va dar negaliu apsispręs ar į Vilnių ar į Kauną g.gif
IVF procedūrą atlieka tik Vilniuje, todėl gal iš karto geriausia rinktis Vilnių, nes tada ta pati gyd. ir gydys ir atliks procedūra. Aš tai taip daryčiau, jei reiktų man pasirinkti kuriame mieste mirksiukas.gif .
Bet juk kaune daro IVF, aš tai Kaune Motinos ir vaiko klinikoj lankausi...
QUOTE(della @ 2009 07 18, 13:46)
mergaites,bijau dar dziaugtis nes dar tik savaite po isodinimo bet neiskentus pasidariau du testukus siandiena ir pamaciau neryskia antra juostele,o kitas tai digital tai parase kad as nescia.
O kiek dienu po hcg suleidimo? Tikiuosi, kad viskas tau bus gerai!
Della, sveikinimai .
Sekancios kas - Meduna ir Pusaite? , laikysiu kumscius uz Jusu sekme .
Sekancios kas - Meduna ir Pusaite? , laikysiu kumscius uz Jusu sekme .