Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

aciu mergaites uz sveikinimus 4u.gif dar ir man paciai nelabai tikisi.tik meldziu dieva ,kad viskas butu gerai wub.gif tikiu kad ir jum visom tikrai pasiseks patapti nestuke.gif
Atsakyti
Bet dar tik septinta diena, o cia vaistai likuciu negali rodyti, nes tokiu laiku dar buna tik implantacija. Bet tikiuosi kad tau rodo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Medūna @ 2009 07 18, 19:00)
Ačiukas smile.gif , O kaip tavo sveikatėlė,kaip pati jauties?Gal turi kokių planų mirksiukas.gif .

Tai čia tiesiog puiku mirksiukas.gif Sekmės 4u.gif

Gal ir priklauso, bet  man pirmą  kartą  išpunktavo 4 kiaušialąstes(pas mane viena kiaušidė), iš kurių trys apsivaisino ir prieš įsodinant buvo 4 ir 2 ląstelių.
2 kartą darant IVF pakeitė vaistus, nes aš gyd. pasakiau apie šalutinį poveikį mano organizmui.tai išpunktavo 8 kiaušialąstes, iš kurių 6 apsivaisino ir buvo 4-6ląstelių, 1-4ląstelių ie 1-2ląstelių. Abu kartus taikė trumpą schemą, tik pakeitė vaistus.Bet, manau, kad dar priklauso ir nuo vyro spermos kokybės. Prieš 1IVF vyras negėrė jokių papildų ar vitaminų. Prieš 2IVF 3mėn. gėrė papildus.

buk gerute parask kokius vitaminus ir papildus gere tavo vyras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(della @ 2009 07 18, 13:46)
suvilte,sirdele labai gaila verysad.gif bet tikrai tikiu ,kad sekantis kartas bus sekmingas  wub.gif svarbiausiai tiketi
Papildyta:
mergaites,bijau dar dziaugtis nes dar tik savaite po isodinimo bet neiskentus pasidariau du testukus siandiena ir pamaciau neryskia antra juostele,o kitas tai digital tai parase kad as nescia.

kokios geros naujienos!!!laikau kumscius, kad viskas klostytusi puikiai

QUOTE(zizilia @ 2009 07 18, 16:25)
della, tu mano įkvėpėja,  4u.gif  4u.gif , balionų tiek, kiek leliukų, ir dar vienas  4u.gif tau biggrin.gif .

o pas mani naujienos tokios: 5 dienas leidaus puregoną po 200, dešinėj kiaušidėj priaugo 7folikulai, keli iki 15 mm, kiti 10-12 mm, kairėj - 5 panašūs. sakė neblogai. didelių pojūčių nėra - vakar sukos galva, t.y kambarys iš ryto, paskui kai atsikėliau - praėjo. nuo šiandie leistis dar orgalutran ir  puregoną po 200. pas daktarėlį pasirodyti antradienį. Kai pūslė pilna, jautrūs ir šonai.
Jei viskas gerai, gal kokį ketvirtadienį ims laukan (kaip moksliškai tas ėmimas vadinas?)

skorpas35, sėkmės pradedant žygius 4u.gif
Papildyta:
suvilte, tik stiprybės...

nu neblogas derlius pas tave:) sekems!!
Atsakyti
QUOTE(laura97 @ 2009 07 18, 18:03)
Bet dar tik septinta diena, o cia vaistai likuciu negali rodyti, nes tokiu laiku dar buna tik implantacija. Bet tikiuosi kad tau rodo  nestuke.gif

siandien pakartojau testuka tai juostele siektiek ryskesne nei vakar,tai galvoju kad gal ir nelabai gali buti vaistu likuciai g.gif vakar buvo 13d.po ovitrelio susileidimo g.gif mergaites kaip jus galvojat ar tai gali buti ovitrelis?
Papildyta:
[quote=zizilia,2009 07 18, 14:25]
della, tu mano įkvėpėja, 4u.gif 4u.gif , balionų tiek, kiek leliukų, ir dar vienas 4u.gif tau biggrin.gif .

o pas mani naujienos tokios: 5 dienas leidaus puregoną po 200, dešinėj kiaušidėj priaugo 7folikulai, keli iki 15 mm, kiti 10-12 mm, kairėj - 5 panašūs. sakė neblogai. didelių pojūčių nėra - vakar sukos galva, t.y kambarys iš ryto, paskui kai atsikėliau - praėjo. nuo šiandie leistis dar orgalutran ir puregoną po 200. pas daktarėlį pasirodyti antradienį. Kai pūslė pilna, jautrūs ir šonai.
Jei viskas gerai, gal kokį ketvirtadienį ims laukan (kaip moksliškai tas ėmimas vadinas?)

zizilia,po poros savaiciu ir tu jau busi nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
galiu nuraminti, jei ryskeja, tai tikrai ne vaistai, be to ovitrelio po 10 dienu dazniausiai neberodo:) wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovi: 19 liepos 2009 - 11:37
QUOTE(dovi @ 2009 07 19, 10:37)
galiu nuraminti, jei ryskeja, tai tikrai ne vaistai, be to ovitrelio po 10 dienu dazniausiai neberodo:) wub.gif

aciu uz nuraminima,net lengviau pasidare 4u.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
QUOTE(suvilte @ 2009 07 18, 11:04)
labukas,butinai priimsim smile.gif .as manau ,jei norit greiciau tai kreipkites y VK,iskarto nedelsdami,ten gydytoja jums viska paaiskins,patars ka daryti,kaip daryti,kada daryti!taip tyrimu reiks nemazai,man atrodo kad mes isleidom tyrimam apie800 lt,visus juos atlikom VK.nes jei koks tyrimukas bus negeras tai gine jums dar skirs ir vaistuku kokiu pagerti.sekmes jums,klausk kas neaisku jei galesim pasistengsim padeti mirksiukas.gif

Ačiū už priėmimą ir paaiškinimus, ne taip jau paprasta kaip aš maniau, todėl merginos ir sakė kad laukia ilgas kelias...na tai tikrai jau pirmadienį skambinsiuos į VK ir pradėsim judėt, tik va dar negaliu apsispręs ar į Vilnių ar į Kauną g.gif
Nors aš dar visai žalia šituose dalykuose, bet suprantu kad nepavyko tau su snaigutėm verysad.gif, na kitas kartas tikrai bus sėkmingas 4u.gif 4u.gif

QUOTE(della @ 2009 07 18, 12:46)
mergaites,bijau dar dziaugtis nes dar tik savaite po isodinimo bet neiskentus pasidariau du testukus siandiena ir pamaciau neryskia antra juostele,o kitas tai digital tai parase kad as nescia.

Dieve kaip gerai, kad tik juostelė ryškėtų thumbup.gif

QUOTE(suvilte @ 2009 07 18, 17:05)
cia tyrimai kuriuos reikes atlikti mirksiukas.gif KOKIUS TYRIMUS BŪTINA ATLIKTI PRIEŠ DIRBTINIO APVAISINIMO (IVF) PROCEDŪRĄ....

Dar kartą labai ačiū už tokius išsamius paaiškinimus wub.gif , tikrai manau tų klausimų bus dar ne vienas, tai kreipsiuos į jus ax.gif
Atsakyti
Della sveikinu!!!!!!!! Testai be reikalo 2 juosteliu nerodo wink.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz sveikinimus,tik dar taip anksti tai net baisu ir sveikinimus priimineti 4u.gif dar man iskylo toks klausimelis,o kaip po IVF apskaiciuojama gimdymo data g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(della @ 2009 07 19, 16:16)
aciu mergaites uz sveikinimus,tik dar taip anksti tai net baisu ir sveikinimus priimineti  4u.gif dar man iskylo toks klausimelis,o kaip po IVF apskaiciuojama gimdymo data  g.gif  blush2.gif

apskaiciuojama taip pat kaip ir kitoms nestukems- pagal paskutiniu mmm data, nors man tai logiskumo nedaug, bet deja taip skaiciuoja
Atsakyti
Dovi, o tu jautei kokius požymius po snaigučių įsodinimo smile.gif . Man šiandien 2d. po Įsodinimo, tai šiek tiek pilvo apačią jaučiu ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(suvilte @ 2009 07 18, 21:11)
buk gerute parask kokius vitaminus ir papildus gere tavo vyras ax.gif

Mano vyras gėrė PROFERTIL, bet jo prasti reikaliukai, tai dėl to mirksiukas.gif .
Atsakyti