Įkraunama...
Įkraunama...

Aktyvių Mamų Sambūris

QUOTE(Divin @ 2009 09 24, 23:06)
Kam kaip ne seimūnams žinoti, kad visuomenė apsūkri, į save nors pažvelgtų. blink.gif Be to tai jau daug metų nenaujiena. topsecret.gif O biudžetas kaži ar dėl motinystės pašalpų nuskurdėjo, niekas net nenori rodyti kur didžiausi nutekėjimai.

O ar seimūnai ne iš tos pačios visuomenės smile.gif doh.gif Biudžetas nuskurdėjo nuo visų nesąžiningų piliečių: politikų, kurie eikvoja valstybės pinigėlius kiek tik gali, piliečių, kurie ima arba duoda atlyginimus "juodai"- nemokėdami mokesčių arba minimum, o tame tarpe ir mamų, kurios nori nesąžiningu būdu , visos suprantat apie ką kalbu, gauti joms "priklausančius" pinigus. ..
Atsakyti
biudžete skylę iškando LEO LT sandoriai, nes taip buvo atiduotas maždaug aštuonių−dešimties milijardų litų vertės finansinis kapitalas. Iš valstybės žinios jis perėjo į privatų valdymą. Mes netekome kapitalo. Akivaizdu, kodėl iškyla tokių didelių biudžeto problemų.tačiau viskas sėkmingai tušuojama maskuojama o Lietuvos biudžetas tuštėja...visuomenė nesupranta kas ir kaip mato tik savo problemas tik tada kai sumažinama kažkokiai grupei -bėga skūstis ir piketuoti,o po vieną nei mamos nei pensininkai nei mokytojai nieko nelaimės-laikas visiem vienytis ir eiti KARTU
Atsakyti
QUOTE(Aktyvių Mamų Sambūris @ 2009 09 08, 17:14)
Gerb. AMS nariai  ir pageidaujantys prisijungti prie mūsų veiklos,



besibaigiant vasarai norime pasidžiaugti, kad nepaisant atostogų, mūsų gretos augo, darbai lėčiau, bet visgi stūmėsi į priekį. Artėjame prie asociacijos įsteigimo  - baigiami derinti dokumentai, greitu metu bus šaukiamas  visuotinis susirinkimas .

Šiandien mes ieškome savanorių, apsiimsiančių  kuruoti asociacijos skyrius  visoje Lietuvoje bei organizuoti skyrių veiklą. 

Skyriaus atstovo pagrindinės funkcijos būtų:

1. Burti naujus narius.
2. Apie asociacijos veiklą informuoti esamus.
3. Aktyviai dalyvauti asociacijos organizuojamuose renginiuose ir susibūrimuose.
4. Teikti savo bei skyriaus narių pasiūlymus ir nuomonę asociacijos Valdybai.

Narys, pasiryžęs šiai savanoriškai veiklai, bus atleistas nuo nario mokesčio viso buvimo Skyriaus atstovu metu  ir galės aktyviai veikti neišvykdamas iš savo gyvenamosios vietovės. 

Mes pažadame galimybę aktyviai dalyvauti mūsų veiklose ir nekamuoti dažnais susirinkimais - didžiausi darbai nudirbami naujųjų technologijų pagalba  mirksiukas.gif  .

Laukiame energingų ir atsakingų asmenų atsiliepimo el.paštu: aktyviumamusamburis@gmail.com
Pagarbiai,

Aktyvių mamų sambūris

Kas nori prisidet visa info cia!!!
Numatomas susirinkimas spalio 4d. prijauciantiems ir nariams! Prisijunkite visi kas neabejingi!
Atsakyti
NACIONALINIS AKTYVIŲ MAMŲ SAMBŪRIS KVIEČIA

2009 10 04 16val. Erfurto g. 29, Vilniuje (Lazdynų seniūnijos salė, įėjimas nuo IKI
pusės) šaukiamas skubus visuotinis narių susirinkimas.

Jūsų dalyvavimas yra būtinas!

Valdžia pagaliau atskleidė savo kėslus VĖL mažinti motinystės/tėvystės pašalpas iki 60%, mažinti „vaiko pinigų“ gavėjų skaičių perpus, o tolimesnės šeimos politikos strategijos ateitis apskritai neaiški. Turime rasti būdus kaip sutramdyti jų apetitą.

KVIEČIAME:

BŪKIME VIENINGI!
BŪKIME AKTYVŪS!
IR MUMS PAVYKS!

Norintys prisidėti prie NAMS vietoje galės užpildyti anketą.

Mus galite rasti internete www.facebook.com Aktyvių Mamų Sambūris arba rašykite el. paštu aktyviumamusamburis@gmail.com



Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redike: 01 spalio 2009 - 08:08
QUOTE(" voresta " @ 2009 09 30, 13:56)
{...} po vieną nei mamos nei pensininkai nei mokytojai nieko nelaimės-laikas visiem vienytis ir eiti KARTU

Pritariu visiškai. Tą ir stengiamės padaryti - labai sunku... doh.gif
Gal galite padėti? Kad ir siūlymais, jei veiksmams nėra galimybių...
Atsakyti
QUOTE(Redike @ 2009 10 01, 09:01)
NACIONALINIS AKTYVIŲ MAMŲ SAMBŪRIS KVIEČIA

2009 10 04  16val. Erfurto g. 29, Vilniuje (Lazdynų seniūnijos salė, įėjimas nuo IKI
pusės) šaukiamas skubus visuotinis narių susirinkimas.

Jūsų dalyvavimas yra būtinas!

Valdžia pagaliau atskleidė savo kėslus VĖL mažinti motinystės/tėvystės pašalpas iki 60%, mažinti „vaiko pinigų“ gavėjų skaičių perpus, o tolimesnės šeimos politikos strategijos ateitis apskritai neaiški. Turime rasti būdus kaip sutramdyti jų apetitą.

KVIEČIAME:

      BŪKIME VIENINGI!
                                      BŪKIME AKTYVŪS!
                                                                  IR MUMS PAVYKS!

Norintys prisidėti prie NAMS vietoje galės užpildyti anketą.

Mus galite rasti internete www.facebook.com Aktyvių Mamų Sambūris arba rašykite el. paštu aktyviumamusamburis@gmail.com

Ziauruma blink.gif Gaila tylima apie realia Sodros padeti , audito verkiant reikia ,sunkus bus ruduo verysad.gif
Atsakyti


Dėl Nacionalinio susitarimo
Atsakyti
NAMS naujienos:
1. asociacija yra pakviesta į darbo grupę Vyriausybėje dėl Šeimos politikos įgyvendinimo strategijos formavimo - tikimė, ledai pajudės, o ,,vaiko pinigai" bus apginti nuo mažinimo.

2. asiociacija aktyviai dalyvauja ŠMM darbo grupėje dėl ikimokyklinio ugdymo įstaigų (darželių) steigimo procedūrų supparastinimo ir reikalavimų mažinimo iki realių.

Siekiai:

*. kiek įmanoma greičiau įteisinti ,,ikimokyklinio ugdymo vaiko krepšelį", kad kiekvienas vaikas galėtų tėvams parenkant įstaigą persikelti paskui jį keliaujantį finansavimą ten, kur vaikui yra geriausia;

**. kiek įmanoma greičiau reformuoti ikimokyklinio ugdymo įstaigų sistemą sudarant galimybę ioficialiai veikti ,,mini (namudiniams) darželiams - krepšelis keliautų ir ten, jei tėvai taip pasirinktų;

***. padaryti prienama ir įgyvendinama Higienos normą, kurią turi atitikti ikimokyklinio ugdymo įstaigos gaunant higienos pasus - dabar ši sistema yra labai biurokratizuota, korumpuota ir realiai neįgyvendinama - kol kas nė vienas naujai atsidaręs privatus darželis neturi ikimokyklinio ugdymo įtaigos higienos paso, nes tai nerealu... Veikia kaip neformaliojo švietimo įstaigos, kurios neprivalo įsipareigoti vaiką ugdyti - gali tik prižiūrėti... Be to, dėl reikalavimų higienos normoje paruošti patalpas darželiui yra labai brangu - privatūs darželiai dėl to yra prieinami tik labai pasiturinčioms šeimoms.

Jei turite siūlymų ar idėjų šiose srityse - rašykite bigsmile.gif būtinai įtrauksime ...
Atsakyti
QUOTE(salomejaxx @ 2009 08 31, 18:36)
Labai smagu, kad turim tokias aktyvias ir visuomeniskas mamytes, kovojancias su stabarejusiais ir neisprususiais seimunais. Laikykim fronta ir  lithuania.gif

Smalsu suzinoti, ka AMS mano apie sodros organizuojama inkvizicija. kai i teismus duodamos mamos uzdirbusios daugiau nei vidutiniskai. viena pazystama mamyte buvo iskviesta i FNTT apklausai, tai po jos pasakojimo negalejau uzmigti . tarde kaip nusikaltele, trankydami kumsciais i stala, grasino, kad atims vaika, pasodins i kalejima ir t.t. Gal kuri susiduret su sia instancija? ir ar AMS atstovauja ir sitaip kankinamu mamu ir vaikuciu interesams?




mane ir mano darbdavius taip pat taso kauno ekonomine policija, neduoda ramiai gyvent nuo birzelio men, ir pati vykau liudyti - kadangi auginu dvynukus ir neturiu niekam galimybes ju palikti - vaziavau liudyti su maziais auto kedutese - aciu d pasitaike normali tyreja. bet va tas ikiteisminis tyrimas , ta nezinia kaip viskas bus, skambinejimas ir atsakymo laukimas bei politinis poziuris ,kad mamos kalciausios - varo depresijon visa seima verysad.gif verysad.gif stiprybes mamoms kurios tokioj pacioj padety !
Atsakyti
Sveikos,

Siunciu nuorodą į aktualią informaciją.
planuojama panaikinti vaikų išlaikymo fondą?
Tai dabar jeigu vyras, kuris yra vaiko tėvas, vengia atsakomybės ir nemoka alimentų, slapstosi ir pan. , valstybė tokioms vienišoms mamoms nepadės.

http://www.lrytas.lt...ikymo-fondo.htm

Įvairių nuomonių yra apie šį fondą, bet realiai atsilieps labiausiai peidžiamoms grupėms.

Kol vyksta peštynės ką laikyti šeima, vyriausybė mažina arba naikina visas socialines garantijas tiems, kurie ir taip nesaugiai jaučiasi. šeimos koncepcija pats geriausias įrodymas, viena sakoma - kitą daroma. kažkoks absurdas mūsų Lietuvėlėje.


Atsakyti
QUOTE(vaid-a @ 2009 10 15, 03:01)
mane ir mano darbdavius taip pat taso kauno ekonomine policija, neduoda ramiai gyvent nuo birzelio men, ir pati vykau liudyti - kadangi auginu dvynukus ir neturiu niekam galimybes ju palikti - vaziavau liudyti su maziais auto kedutese - aciu d pasitaike normali tyreja. bet va tas ikiteisminis tyrimas , ta nezinia kaip viskas bus, skambinejimas ir atsakymo laukimas bei  politinis poziuris ,kad mamos kalciausios -  varo depresijon visa seima  verysad.gif  verysad.gif  stiprybes mamoms kurios tokioj pacioj padety !



Man idomu, o kokia forma jus gavot pakvietima liudyti - jie skambino, ar koki laiska atsiunte? g.gif

turbut norejo prisikabinti, kad specialiai dvynukus pasidirbot, kad dvigubas ismokas gaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke07 @ 2009 10 16, 14:21)
Man idomu, o kokia forma jus gavot pakvietima  liudyti - jie skambino, ar koki laiska atsiunte?  g.gif

turbut norejo prisikabinti, kad specialiai dvynukus pasidirbot, kad dvigubas ismokas gaut  lotuliukas.gif



tai cia 100% del to kad pas mane du maziai ir plius kad krizes metu gime mes. butumem 2008 pradzioj gime - tai niekas nieko nebutu dare, dabar pasalpas skaiciavo is 9men vidurkio(o ne is 3) ir tai jiems uzkliuna.... parasysiu,kaip seksis man kartas nuo karto - gal kuri nors panasioj situacijoj busit smile.gif
atsiunte laiska - kad esu kvieciama, o man neatvykus butu atvesdine arba nubaude ale doh.gif
Atsakyti