QUOTE(Granatas @ 2009 07 10, 23:27)
Siūlau net nesivelt į tokias diskusija, kurias čia bando "užvirt". "Protingiausi" visuomet tie, kurie sėdi namie ant puodo ir subinės neatkelia, o krapšto pirštu nosį ir sako - man nepatinka.... Žodžiu - tikri lietuvaičiai....
Sakot nesivelt o pati įžeidinėjat Jai žmogus nedalyvavo tai dar nereiškia kad sėdėjo ant puodo ir nosį krapšė, be to prie geriausių norų taip nepasėdėsi kai namie mažas vaikas Taipogi ne kiekvienas gali atvažiuoti į vilnių na bet netgi ir ne čia esmė.
Ši tema sukurta specialiai tai kodėlgi tada mamos kurios atstovavo visas mus tiesiog neprisėdo ir nesurašė visko kas ir kaip ten buvo, juk per TV kaip jau išsiaiškinau kitoje temoje buvo pateikta ne tik kad ne visa informacija, bet dar ir klaidinanti nes žodžiai ištraukti iš konteksto, ir esmė pasisakymo nuskambėjo visiškai kitaip, nei kad buvo teigta Manau, kad tikrai tada mamos suprastų visą padėtį kuri buvo iš tikrųjų o ne tokią kokia pateikta žinesklaidos atsovų Nes išgirdusi informaciją nebe iš pirmų lūpų prie tų piktų ir protingiausių buvau ir aš