QUOTE (remka @ 2004 04 06, 11:52) |
...O man vyras moka alga,kiekviena menesi as gaunu ir avansa, ir alga,tikrai negaili-skustis negaliu.........cia tik maistui ir smulkioms islaidoms,rubai,mokesciai-uz viska moka jis........o jeigu ko labai noriu,tai moku labai graziai paprasyti ir nuperka,na sau ir vaikui tikrai daug daugiau perku,negu jam,kartais net nesmagu buna,kad taip islaidauju . |
Atsiprasau, bet skamba kaip paukstelis auksiniame narvelyje
QUOTE (asara @ 2004 04 08, 11:47) |
Atsiprasau, bet skamba kaip paukstelis auksiniame narvelyje |
gal tau tik is salies taip atrodo
aha, as visai sutikciau, kad mano vyras man alga moketu - vaika priziuriu, namus tvarkau, pietus jam parejus irgi visada buna paruosti...
QUOTE (Uka @ 2004 04 08, 10:51) |
Pas mumi pinigai bendri, nera taip, kad cia mano, o ten tavo. Abu dedam i viena kruva ir leidziam pagal poreiki (per daug netaupom, bet pasitariam ka pirkti). Pas mus pagal pasaka be galo: -Is kur pinigu gauni? - Is spinteles. - O is kur spinteleje? - Zmona (vyras) idejo. - O is kur zmona (vyras) gavo? - As daviau ... .... ir vel is pradziu |
Pas mus irgi tap pat Bet pinigus laikom ne spintelej, o stalciuj
Uzdirbam vienodai, bet isleidziu as daugiau (drabuziams, kosmetikai ...)
Ir siaip valdau musu finansus, kai reikia sakua, kad liko 100 Lt ir kazkur negalim leisti...O vyras klauso Jis manes visada ir klausia, kiek pinigu ar santaupu turim.
Mano manymu yra tikslas tureti atskirus biudzetus, kai ryskiai nesutampa sutuoktiniu poziuris i islaidas, arba vienas baisiai islaidus ir "skriaudzia" kita puse.
atrodysiu gal nepopuliari, bet musu su vyru biudzetas kaip ir bendras, tik kisenes atskiros.Kisenes, nes nei jis nei as neturim piniginiu pas mane pinigai arba kiseneje arba rankineje kokioj karmankej.
as patinka tureti tik savo pinigu , kuriuos leidziu kaip noriu kada noriu.
as patinka tureti tik savo pinigu , kuriuos leidziu kaip noriu kada noriu.
As sutinku su Letavio. Viskas turi buti bendrai. Nesamone, kai moteriai reikia vos ne "uzpakali pries vyra kraipyti", ar kitaip graziai prasyti, kad nusipirkti, tai ko ji nori.
Ir net nesvarbu, jei vienas vyras dirba, o zmona vaika augina. Juk tai irgi darbas, ir pinigai tuomet vistiek bendri islieka.
Ir net nesvarbu, jei vienas vyras dirba, o zmona vaika augina. Juk tai irgi darbas, ir pinigai tuomet vistiek bendri islieka.
musu seimoje viskas yra bendra ir as galvoju, kad kitaip ir buti negali normalioje seimoje.
Betgi niekada nezinai kaip bus gyvenime: gali taip apsiversti aukstyn kojomis, kad tu islaikysi vyra, o ne jis tave...
Butent del to ir per daug stengiuosi saves negrauzti...Be to,juk nesioju jo vaikeli...
O jeigu vyras islaidus ir biudzetas bendras? Cia man taip atrodo, o jam ne. Bet atskiro vistiek nenoreciau.