QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 17, 06:04)
Ir aš kažkada rašiau, ir arana81 dabar priminė, kad, mielieji, kas turi pakankamai finansų, apie juos pamiršta, nesipyksta dėl pinigų stokos ar kas ne taip ką pirko. Ta tema apskritai neegzistuoja. Ir jei moteris nusipirko šeštą pudrą iš prabangesnių kosmetikos linijų, tai niekaip neįtakojo šeimos biudžeto, nes tai gal tūkstantoji dalis, būtent mėnesio pajamų.
nesakau kad vien negatyvas. sakau kad pinigai zmogu keicia ir deja ne i gera puse. taip, yra gerai, graziai begyvenanciu.
o be taciau
man uzsimerkti pries statistika. lietuvoje kas antra seima isyra - tai vadinasi del pinigu, tingegimo arba svaistuniskumo? vot ir pati matai, kad tuomet ir yra daugiau negatyvo.
toliau - del tu turtinguju kur VIENAS vyras viska islaiko. tai kiek ju yra? tai aisku, daug, bet kieno dar daugiau? tai vel statistika meluoja, statistiniai atlyginimai, tai man ja neskaityti, nesidometi, nes subjektyvi taip pasake...
patikek, tokiu kaip tu - seimu - tikrai ne dauguma.
juk savo poste sakiau - nekalbu apie tavo seima, tAIGI, atsok
moteris perkasi ntja pudrine..
.tukstantoji dalis..... nepazistu ne vienos seimos is savo tarpo ...ne vienos....nes net turtingesniems (is mano pazistamu) - tai ne tukstantoji dalis. tikrai ne. ir visi su aukstaisiais mano giminej, aisku, verslu turi ne visi, daugiau dirba samdomus darbus ir po kelis arba dirba su VL ant saves.... turiu pora verslininku, dabar atsiminiau...bet tikrai ant pudros - tukstantoji dalis neiseina. visi veltedziai ir tingi dirbti. einu jiems pasakysiu.
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 17, 06:04)
Gal daro kur tyliai, kas ten žino, bet varpai dar niekad neskambėjo.
ta visi ir daro tyliai. ir iki siol gi manoma, kad daugelis tokiu vyru puikus - jiems tokie dalykai - tik itampa nuimt, o zmonos tyli. skaitet interviu Zmonese, neatmenu pavardes, ziniu vedeja, 33m. ji protingai elgias, bet vyras - tai nezinia ka daro? ji turi pozcicija: NELEIDZIU SAU NERVINTIS, ir nesuku galvos. pasake gris 10-11val is klubo, grizta 3-4ryto, uzmiegu, nieko nesakau, kita ryta tik paklausiu, kelinta grizo. isskrenda i maljorka menesiui, NESUKU galvos su kuo jis, ka vakarais veikia, nes nuprotet galeciau. susiskambinam: kaip sveikata, kaip sunui. viskas.
ta, kuri teisiasi 4 vaikus su juo - tai irgi labai graziai gyveno. iki siol ir dabar niekas nezino nieko blogo apie toki vya. tik artimiausi.
tie varpai skamba - tai juokinga. pas asocialius jie ir skamba. o kitur susitvarkoma tyliai (ir kartais dar ziauriau.)
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 17, 07:58)
Romy, nežinau, mano požiūris labai aiškus, kurį ir paminėjau, vyro pareiga nešti mamutą, didelį ar mažą, bet pareiga.
deja, tu pati esi nuvertinus vyrus - esi kazkada skaiciais rasius: ka, (tiek ir tiek) - tai pinigai? nejuokink. aiksu, pati zvalgeis i pasiturinti, toki ir gavai. tavo valia, bet kodel toks juodas nuvertinimas kitu? neduokdie tavo vyrui kas ar investicijoms kas - tikiuosi sugebesi persiorietuoti, nespirsi nieko pro duris - nebent save pacia...
nenoriu cia pyktis, bet tavo postuose ir ryskiai atsisipindi - kad jei ne verslininkas, ne verslus, tai amen. pati zinai kad farai, gaisrininkai vos 1500lt surenka, visa kitA JUOdai, kysiai... ir tt. bet vaikus tai i mokykla vedi? vadinasi, mokytoju reikia. aukle jei samdai - ir tokiu reikia. jei nelaime - kviesies gaisrine. ir tokiu reikia. tai, ka - sias specialybes tik moteriskumtems beliks dirbti? tuoj ir farus moteriskutes vaidins... nes vyrams ne lygis. vyrai darys "bizni".
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 17, 07:58)
Jei jis nemato problemos, kad mamuto nėra, jei jis mano, kad nieko nedarydamas pasikas sode pinigų, nedėdamas pastangų tenkinsis minimumu ir aiškins, koks blogas pasaulis, kaip jo niekas neįvertina, tai ką dar galima komentuoti? Kas nori užsidirbti, tas sukasi, imasi papildomų darbų, imasi visokios chaltūros, suvokia,
dabar tu viska persudai.
as nuolat vis kartoju - NE APIE ALFONSUS KALBA, GI DIEVE....
kaip tik buvo kalba kad sukiesi ir is keliu darbu ne kazkas susirenka...vat ir chalturos...nu gerai? bet kas tos chalturos? vel kiti pasakys: vagi is valstybes. vel negerai. sukies, ari, grizti piktas kaip seskas - tuomet vel negerai, su vaikais, zmona nebuni - zmona iseina, guodziasi pas kita... vat ir snekejom apie viso to kaina...
tragedija lietuvos seimu yra tokia:
(labai mazai seimu (procentaliai!!!)-darsyk kartojuos - kur vyras aria, o tuomet viena moteris skiria vaikams demesi, ugdo juos - valio, vaikai priziureti, seima nesugriuvo...cia dar neblogas variantas)
daug daug baisesne situacija yra tokia: vyras chalturina dirba po 2-3darbus/ ata tinkamai ir zmona tiek pat dirba - nes negali sau leisti buti su vaikais, VISAI NEDIRBTI ...(nors kita ir butu nieko pries) - todel finale, vaiku nemato niekas, atsiranda problemu ir tt.