QUOTE(Kalabrijas @ 2013 10 14, 13:43)
po šito posto ir užtilo visos išlaikytinės - "kas vyro, tas mūsų, kas mano, tai jau tik mano"
as taip ir pamaniau kad parasys nors viena vyr lytis
nu jus isijauskit i ta vyru kaili po galais, ir uzteks moters gimine dergti jums, kai kurioms, kurios tik ir suokiat: "pirma isleisim tavo alga, po to kiekvienas savo." tikiuosi cia buvo ironija.
tikiuos taip dukru neauklejat. tikiuos sutdijavot gyvenima ne tam, kad is vyro lupt devynis kailius. tokiu atveju, eilines paaugles ar studentes daugiau uz jumis vadinasi dirba, uzsidirba ir joms nereikia laukti, kol draugas duos ant paketu, nes jusu pinigai jau kitoj (neisimamoj) saskaitoj. gal ir stipriai persudau, bet ar nepersudyta su tokiom panaisom negraziom frazem: "mano saviggarba nukentes jei matai, as vyrui is SAVO ALGOS VARGANOS megztukeli nupirskiu"; arba vyras esi, tai snai cia, visus pinigus MAN, ir nedrisk dejuoti..." arba: "kas tavo tai musu, kas mano tai mano." ir dar visokiais smailikais palydimos tokios frazes, kad spalvingesnis gyvenimas butu.
geda geda geda uz toki moteru mastyma...
velgi niekas nekalba apie alfonsizmus, apie tai, kad vienas valgo geriau, o kitas tik ziuri, kaip anas valgo.arba vienas skarmalius, o kitas gucci rengiasi. bet nu atsiprasau: islkaiyk mane ir vaikus, ir dar ne savo vaikui mokek uz mokslo studijas - jei esi dzentelmenas...
pakol neatsirado Kalibro postas, prisiminiau kitoj temoj ALLEyezOnMe - taip pat vyriskio - posta. jis taip pat buvo piktas. nori pinigu, eikit pacios ir uzsidirbkit. as manau, kad seima tai verslas, sanderis, inasas... ok, sutinku moteris tvarko namus, uki, vezioja i burelius, bet velgi, cia jos inasas tebunie pripazistamas toks pats vertingas kaip vyro, bet ne VERTINGESNIS, TAD KODEL JI TURI TURETI VISUS PINIGUS, IR TIKETIS VISU PINIGU VIEN SAU, vien todel kad - ji moteris?
kad nuo jos eina jau toookia auuura...moteriskas kvapas namie, suprask.
jei jau toks moters mastymas, jei ji nori savo pinigus SAU LEISTI, TAI okei, buk amzina vienise, studente, vaiku neturek, ir leisk pinigus savo infantilystems.
pakartosiu, tokiu atveju, jei as buciau tikrai pasiturintis vyras ir jausciausi melziamas, skyrybu metu vaikai gyventu pas mane ir tiek. tikiuos lietuva, kaip ir NO, issikovos, kad teise auginti galetu abu. ypac vyresnius vaikus, po 9metu amziaus. uztat pasibaigs visokie kukavimai, duok mums su vaikais i sardinija ant bilieto. gerai bus ta sardinija, bet as ten su vaikais skrisiu, kodel tik mamyte nori paskraidyti?
geros dienos....ui kaip sunervino
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 14, 14:35)
Jau kaip tu suveli, tai juokinga skaityti. Tu visiškai nesuvoki kaip gyvena tos šeimos
Normaliose šeimose,
visiskai suvokiu, ypac tavo seimos modeli. as rasiau visai apie ka kita. ir sekmes tau, ir kad neiko blogo nenutiktu
as sakau: ivertinkim vyrus, nelaikykim ju vien bankomatais...gerai, jei tu ivertini ir pastebi tai... o jei kita, gaundama is vyro viska, dar plepa prie kavos su draugem: va , pas mane saskaita tik dideja, savo pinigus dedu tik sau (tarkim, iplaukos uz kokia gimines zeme ir tt.), tas aria ir tegul, taip jam ir pridera, juk vyras... jei kas, as jau tiek ir tiek turesiu....
tai kaip vyras turi jaustis, jei tai zinotu? baisu uz tokias moteris...
Papildyta:
QUOTE(Romy @ 2013 10 15, 07:53)
Subjektyvi, o ka jei vyras daug dirba, tikrai daug, bet darbas ne tas kur daug moka, ne veikejas, ne verslininkas - tai ka jis jau nevertas vyro vardo?
pagal subjektyvia, nevertas....
vat girdejei is vienos forumietes, kas cia tie 5t? o jei 2t uzdirbi -tu isvis luzeris. invalidas.
einu skaiciuot kiek invalidu lietuvoj.
atsiversiu seimu namu ukiu statistika.
oje, vieni luzeriai...
Papildyta:
QUOTE(Romy @ 2013 10 15, 07:53)
Man asmeniskai ziauru kai abu apylygiai uzdirba, bet kazkodel vyras turi uz viska moket... Zmonele prisitaupius, o vyrui net hobiui nelieka,
apie tokius atvejus ir kalbejau