QUOTE(kumiko @ 2013 10 12, 00:15)
kl o ka jus darytumete jei netektumete laikinai darbo?
itariu, kad jos vyras pareikalautu, kad ji jam skolos rastelius pasirasytu, kiek skolinga ir paskui pareikalautu apmoket. Ar be rasteliu, bet jeu kai dirbt pradetu, tai primintu,kiek jam skolinga... uz maista... uz buta... uz zoliapjoves...
Papildyta:
QUOTE(arana81 @ 2013 10 12, 08:16)
OT: mano mama sakydavo, kad moteris gali gimdyti tiek vaiku, kiek sugebes islaikyti pati. Jei jau netycia vyro nebeliktu (mirtis, skyrybos ir panašiai).
zinokit, cia sakyciau nuo senu laiku like, kai skyrybos buvo tabu. TAda vyrai zinojo, kad gali savo zmonos negerbt, visus pinigus pragert, zmona must, vaiku nepadet nei islaikyt, nei augint, pas k... lakstyt, turta is namu nest, o zmona vistiek su juo nesiskirs! Ir moteris tai zinojo. Todel ir kalbejo taip, nes visad buvo tikimybe, kad moteriai teks paciai tempt viska ant peciu. Bet laikai pasikeite. Laimei, skyrybos jau ne tabu. Ir gerai, kad yra alimentai. Blogiau tik kartais buna su ju isieskojimu. Bet dabar vyrai jau ne pasaulio bambos, o moterys nera (jei pacios nenori) vyru aukos.
QUOTE(kumiko @ 2013 10 12, 19:21)
oi ne,ne taip grieztai, tiesiog nenorejau smulkintis,nes tiesiog yra taip ,kad jis moka uz viska, nereikia man tarkim puse duot mokesciams, maistui,kurui ir pan, bet tarkim jei jis neturi reikiamos sumos piniginei,as be problemu pridedu kiek reikia ,arba jei man reikia smulkiu irgi be problemu pasiemu is jo ir niekas nieko negrazina,beto taip, kartais uzeinu ir nuperku maisto arba nuperku ta megztini is savo,nes jam gaila ant jo, o man ne
siaip jau as neleidziu savo algos tik sau, vistiek kazkiek lieka,tada ta likuti pataupau ir tada perkam ka nors bendrai abiems pvz kompiuteri
visumoj skaitom ,kad musu biudzetas bendras
bet realiau yra,kad jo pinigai musu,mano-mano
zinokit, praktiskai mano zodziai
Ir pas mus taip, ir tikrai manau, kad yra gerai. Rezultate, vistiek jo ir mano sutaupytus pinigus isleisim abu, pvz. kelionei.
Nėra pasaulyje geresnio psichologo, nei tavo veidą laižantis šuniukas... Ben Willjams
Jei danguje nėra šunų, tai, kai numirsiu, noriu keliauti ten, kur jų yra... Will Rogers