QUOTE(kumiko @ 2012 11 23, 00:27)
idomi situacija,o ka jus veikete tuos 7-8 metus kokia vyro reakcija i kardinaliai pasikeitusia dabartine situacija ? tiesa pasakius,nematau ,ko isizeisti uz teisybe del ankstesnes situacijos tarkim mano vyras irgi mane islaiko, ir tikrai be jo butu labai sunku isgyventi ,nes moka jis uz viska,mano algos uztenka tik mano poreikiams patenkinti,na dar pataupyti musu abieju labui galima tik tiek ,kad mus abu tenkina tokia situacija( na aisku ,as noreciau prisidet prie musu bendro biudzeto,bet situacija yra tokia,kokia yra,del mano noru alga nedides ) o siaip mano nuomone vyras turi galet islaikyt seima,jo lygiai tokia pat
iš tikrųjų tai viskas gana natūraliai susiklostė,kai mes pradėjome draugauti, dar buvau moksleivė, po to bakalauras, magistras...tiesiog prieš pyktį visai neskubėjau ieškoti darbo, maniau baigsiu mokslus ir t.t. bet po to įvykio greit susisukau ir susiradau neblogą darbą. turiu aplink nemažai pavyzdžių, kai vyras išlaiko šeimą pilnai, gerai kol gerai, bet jei kažkokia šeimos krizė, pykčiai, tada visada kaip taisyklė išlenda visi tie išlaikymo bajeriai