QUOTE(InTro @ 2011 09 13, 22:31)
As zinau kiek lt gauna vyras, kiek as. El.bankininkystes korteles padetos vienoj vietoj, kad visad po ranka butu. Na, taip, as neplanuoju ka ir kada pirkt, kai reikia vaziuojam ir nusiperkam. Zinau kokia suma eina mokesciams, bet as ju nemoku ir nenoriu moket. Aciu mano vyrui Musu seimoj vyras yra vyras, kuris ir rupinasi didziaja buties dalimi. Ir tikrai nesuprantu tu moteru, kurioms tai keista
Isiterpsiu, jeigu galima
Jau taip smagu skaityti kaip mergaite krykstauja , saunuole, jums tikrai pasiseke, bet didziuojates labiausiai del to, kad nevargstat taip, kaip jusu mama Mazdaug- cha, pazek, tu vargo pele buvai, o as matei koki vyra susiradau
Brangioji, ne jus viena taip gyvenate, mano vyras irgi uz viska moka, mokesciu irgi turbut nemokeciau paskaiciuoti, nei maisto pirkimu, nei automobilio kuru ar dar kazkuo nereikia rupintis... bet net nesugalvociau tuo didziuotis ir riesti nosi pries kitus seimos modelius, kad mol, zekit, kokios jus vargses, o kaip man pasiseke... Laime seimoje yra ne vien tai... neabejoju, kad jos irgi yra labai laimingos savo seimose, nors ir pacios pasiskaiciuoja mokescius