QUOTE(jurgacka @ 2011 09 12, 10:20)
Apskritai, zmogu reikia ne taupyt ir skaiciuot mokyt, o visu pirmiausia - uzdirbti pinigus. Kad butu ka skaiciuot. Todel nebukit naivios, jei isivaizduojat, kad mokedamos moketi mokescius esat i save labai jau daug suinvestave, kad paskaiciuojat, ar geriau nardyt, ar i siaures asigali
. Geriau jau tuo laiku kokia kalba ismokit ar teises issilaikykit.
Musu seimoj mokescius moku as, bet net neabejoju, kad jei reiketu, mano vyras taip pat sekmingai ta padarytu. Kam ta sureiksmint? Ar nuo to priklauso, kas verks "treciuju" forume - as ar mano vyras? Nuo to niekas neapsaugotas.
milaa, pasidziauget, kad kitos uzdirbineja mokesciam, tai ziurekit, kad paciai netektu kada ir mokesciam uzdirbt, ir maistui. Jusu vyras lygiai taip pat neapsaugotas nei nuo plytos ant galvos, nei nuo meiluzes.
mokedama mokescius ir sekdama /vesdama biudzeta galiu planuoti savo seimos islaidas. tai leidzia nutuokti pragyvenimui ir kitoms islaidoms reikalingas sumas, bei dali pajamu, kuri atliks, skirti pvz atostogoms
aciu, kad rupinates, bet teises turiu jau senokai, automobili taippat
naujos kalbos mokytis nera reikalo, nes man reikalingas moku, o kaip zinia, nenaudojama kalba pasimirsta
beje, dirbu ir maistui, ir mokesciams, gatvej negyvenu, alkana nesedziu
ir jus velgi nesupratote, ka diskusiju dalyves turejo galvoje
mokescius moketi yra nei gerai, nei blogai ir visai nesvarbu, kuris seimos narys tai darys, svarbu, kad jie butu sumoketi ar butu is ko juos moketi
bet yra kvaila nesidometi seimos biudzetu, nezinoti kiek turima pinigu, kiek yra isipareigojimu, kur tie pinigai ir t.t. buvo sm ne viena istorija, kai moteriskes nesidomejo seimos pinigais, o vyrukas juos krove i savo saskkaitas, o poto dingo su nauja pasija, o moterytes lieka plikos basos ir su vaikais, ar vyro skolom
musu namuose mokescius moku as, mb visai nesidomi nei mokesciais, nei apskritai kur musu pinigai
tik pasiklausia, kuria jam kortele naudotis ir tiek. o as nesidomiu jo papildomais pinigais