Mes dar nevedę, bet buitis bendra. Su pinigais darom taip - per mėnesį sumetam bendrą sumą, reikalingą maistui ir kurui, jis kurui duoda daugiau, nes daugiau važinėja, jei kuris nors vienas važiuojam savo reikalais didelį atstumą, užpilam ne iš bendrų pinigų, aišku, griežtų taisyklių nėra
Maistui turim konkrečią sumą, todėl kaip ir taupymas išeina, kad turim prasiversti su ta suma. Į tą sumą įeina ir alkoholis, įv. namų reikmenys (milteliai, valikliai ir pan.), maistas šuniui.
Kiekvienas savo paskolas mokam atskirai, t.y. jis moka už savo, bendrų paskolų neturim.
Už komunalines paslaugas mokam per pusę. Kiekvienas už savo telefonus, aš už kabelinę, jis už internetą
taip pat kiekvienas už savo drabužius, pietus darbe, sveikatos išlaidas, kosmetikas, kavinėse ar baruose irgi dažniausiai per pusę, nors ko gero dažniau sumoka jis.
Dėl didesnių pirkinių ar išlaidų kalbam konkrečiai - ar galim, kiek galim.
Toks pasiskirstymas atsirado todėl, kad šiuo metu taip susiklostė, jog jis uždirba mažiau už mane ir negali kai kurių išlaidų dengti vienas. Nesu tokia situacija baisiai patenkinta, bet pats skirstymasis išlaidomis man atrodo teisingas.
Nežinau, ar taip pat viskas išliks po vestuvių, manau, kad greičiausiai pereisim prie bendrų pinigų, kai tik jo finansinė situacija pagerės. Jis nuolat pergyvena, kad negali didesnės mūsų išlaidų sumos padengti pats.
Bet kokiu atveju, manau, kad moteris turi turėti savo pinigų ir turėti susitaupiusi kažkokią sumą, visos algos šeimos išlaidoms tikrai nenorėčiau atiduoti. Ir vyras turi turėti savo pinigų, aš tikrai nenorėčiau skaičiuoti, kiek jis išleidžia rūbams, meškėrėms ir pan., galų gale, kad galėtų be mano žinios dovanų man nupirkti