QUOTE(*GALATĖJA* @ 2010 04 12, 14:46)
Patyriau abu variantus. Kazkaip su abiem man nepasiseke. Su pirmu vyru gyvendama uzdirbdavau kur kas daugiau uz ji. Ir sumesdavom abu i bendra katila as savo 2000 lt ir jis savo 200... Taip ir gyvenom. Kazkaip nepergyvenau del to, kad seima teko islaikyti, nebuvo jis islaidus, minimalus poreikiai. Tai buvo musu bendri pinigai. Dabar su antru vyru visiskai priesinga situacija. Abu uzdirbam panasiai, metames bendrom reikmem i bendra saskaita ir abu turim savo "nedeklaruotu" pajamu asmeniniam naudojimui. Abu turim po vaika is ankstesniu santuoku, abu turim savo asmeniniu finansiniu isipareigojimu.
Regis teisinga ir patogu, bet is tiesu uzknisa, kai as neturiu pinigu kur nors eiti (jis eina vienas) arba neturiu pinigu kokiai kelionei arba tenka skolintis is jo (cia jau visiskai idiotiskai jauciuos) o veliau grazinti... Nu zodziu, pirmasis variantas vistig man atrodo artimesnis sielai ir paciai seimos savokai.
Idomiai pas jus.
Tai kokia cia seima ? Tiesiog kambariokai ir tiek.
Gal jus dar savo vyrui mokedavot uz isukta lempute, o jis jums atsilygindavo uz paruosta vakariene ?
Papildyta:
QUOTE(pupa-spurga @ 2011 08 02, 15:06)
Mūsų šeimoje vyro pinigai yra mūsų pinigai, o mano pinigai- mano.
Matomai vyras uz jus zenkliai daugiau uzdirba ? .
Papildyta:
QUOTE(mamuke68 @ 2011 01 22, 23:19)
visada vyras uždirba kelis kart daugiau už mane, bet sutariam
puikiai. tiesa, vedę jau 21 - eri metai...
Mano tetis uzdirba 4 kart daugiau nei mama, sutaria puikiai ir neskaiciuoja cia tavo, o cia mano.
Viskas eina i bendra katila.
Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2011 08 04, 14:22)
vyras uzdirba 7tukst o jus 1500lt ir jus dar mokat uz buta aukle ir tt..
nezinau kokie ten pas jus santykiai,bet as taip nenoreciau..pas mus taip yra visi jo ir mano pinigai yra bendri,tiesa as db nedirbu,viska apmoka jis,savo reikmems turiu santaupu,
bet jis visada paklausia ar man reikia pinigu... jei pasakau kad reikia,paklausia kiek ir viskas,jokiu ataiskaitu,tiesa as pati dazniausiai pasakau kam:)
Taip ir turi buti.