QUOTE(zuzu @ 2010 01 15, 01:13)
.... iš kur gali žinot, kas jūsų vyrui šaus po metų kitų, koks jis pasidarys vertybių prioritetų atžvilgiu....
tikrai nezinau, kas mano vyrui saus i galva po kokiu metu kitu, ir as pati galiu pasikeisti .. zmones ne tik mirsta siais laikais, bet ir skiriasi. ir nuomone pakeicia.
as tarkim kazkada aiskinau uzsiplukusi, jog never-ever niekada niekada nenoreciau gyventi nuosavame name, daug tvarkymosi, kiemas, daug rupesciu... jog mane i joki nuosava nama nieks varu nenuvarytu praejo metu penketas, mazas vakas, planuose antras ir.... miesto centras ir mano svajoniu bustas man pradeda nepatikti, norisi kiemelio kur vaikas galetu palakstyti, ir erdves daugiau kad ramu kampa rastum nezinau ar keisim busta miesto centre i namuka, bet... gyvenantys namuose man jau neatrodo kvailumo isikunijimai.
gryztant prie finansu. man butu keista gyventi su vyru, su kuriuo tektu mokytis kitokio poziurio i finansus, nei man iteige tevai, kurie darniai gyveno ir iki siol taip tvarko buiti. gal ir sugebeciau, bet butu sunkiau. mano vyras turi "atsineses" toki pat poziuri, nemazai bendravau su jo motina, ir atrandu jog musu seimos panasios. tad... kadangi abu tenkina tevu modelis mes ji ir renkames. o gal... dabar kaip galvoju, draugaujant man irgi imponavo sis musu panasumas. buvo ivairiu simpatiju - ir grazesniu, ir protingesniu, ir daugiau uzdirbanciu ir etc... taciau dabartinis mano sutuoktinis buvo tas su kuriuo patiko planuoti, pakankamai panasios musu seimos ir gincu nekilo. cia juk svarbiausia, o ne tai, kad mano, jusu ir kitu diskutuotoju nuomones staptu
Papildyta:
QUOTE(zuzu @ 2010 01 15, 01:13)
...mano manymu, iš atliekamų pinigų, -kiekvienas lai daro ką nori; vyras rites lai perkasi, o moteris - kažką kita. jei prasidės atsiskaitinėjimai -išsirengimas nuogai - už kiekvieną centą, - nu ką aš žinau...čia kaip psichologijoj: sutuoktiniui negalima parodyt visų savo minčių. tai kaip tik gali sužeisti, šokiruoti, nutolinti. juk yra proto ribos ir išmintis bendravime. taip pat ir su pinigais.
p.s. atliekami pinigai ir yra atliekami. aš nekalbu apie tuos atvejus, kai pora sudeda pinigus ir nieko jiems nebelieka. bet jei lieka, tai kam pliurpt ar girtis; man liko ir tt ir pan. nebent to norima. ta prasme, gali sakyt, kur ką kokį centą išleidai - bet argi tai PRIVALOMA, ir argi kitos moterys forume turi rėkti, kad poroje nėr VIENYBĖS, jei po nosimi nepakišamas KIEKVIENAS LITAS? bet žinot, atminkim, kad pinigai -slidus dalykas. pinigai yra valdžia, jėga, ir jų turint, kažkiek, nesijauti toks jau visiškai totaliai pažeidžiamas.
p.s. atliekami pinigai ir yra atliekami. aš nekalbu apie tuos atvejus, kai pora sudeda pinigus ir nieko jiems nebelieka. bet jei lieka, tai kam pliurpt ar girtis; man liko ir tt ir pan. nebent to norima. ta prasme, gali sakyt, kur ką kokį centą išleidai - bet argi tai PRIVALOMA, ir argi kitos moterys forume turi rėkti, kad poroje nėr VIENYBĖS, jei po nosimi nepakišamas KIEKVIENAS LITAS? bet žinot, atminkim, kad pinigai -slidus dalykas. pinigai yra valdžia, jėga, ir jų turint, kažkiek, nesijauti toks jau visiškai totaliai pažeidžiamas.
hm. vel matau tuos "atliekamus pinigus. sutinku su jumis jog jei reikia depiliacijos tai ir eini depiliuotis, nei neinformuoji vyro pas kuria kosmetolege eini, ar neatlieki ekonomines enalizes
kaip ir vyras tik tarstelna - perku rites, ar prisimines po kokios savaites - primena - irasyk, buvo islaidu...
pykciai kyla tada, jei vienas spaudzia, net depiliacijos nedaro, ar riciu neperka... o kitas taskosi - kaip pvz. aprasytieji atvejai - kai algos zenkliai skiriasi ir moteris is mazesnes algos moka mokescius, perka maista, vaikams drabuzius, o vyras leidzia pinigus laisvalaikiui ir dar teskia - pinigu nemoka valdyti jei menesio gala tau jau truksta, o as vat turiu... tokie atvejai jau negerai, manau jog vienas seimos anrys lieka nuskriaustas.
Papildyta:
QUOTE(arana81 @ 2010 01 14, 10:47)
musu poziuriai i pinigus stipriai skiriasi, bendras biudzetas butu nesibaigianciu konfliktu saltinis
o masinos pirktos atskirai
o masinos pirktos atskirai
o kaip su bustu irgi atskirai pirksit