pas mus ir biudžetas atskiras

kaipo aš sakau tai gyvenam kartu kaip kambariokai barake, o vaidinam šeimą

aš nikada neklausiu kiek jis gavo pinigų alga kokia, pats pasako aš tikiu bet niekada naprašau jo pinigų.nu blyn liežuvis nesiverčia

toks jau auklėjimas niekada nieko neprašyti kjad ir kaip sunku būtu. mama viena mane augino o tetis tik popoeriuose tai tokio kaip po bendro biudžeto neisivaiduoju šeimoje.beto karta parasiau kirpimuio, sako taigi neseniai alga gavai (CIA DAR KAI DIRBAU), tuoj mintyse suskaiciavo man alga, na tada sau pasakiau kad badu mirsiu bet ne cento neimsiu, nes negali duoti savo panelei malonumams

( mb SKUPUS JAU RASIAU FORUME) esu studente tad mane mama paremia, beto dar dirbau tai užsidirbau nedaug bet savo pinigai

esu islaidi, o dar taip visko norisi. Būna kad paklausia AR TURI PINIGŲ? sakau kad turiu nors is tikro jau tik dienas iki agos skaiciuoji ar siaip paskutinius centus.mokesčius pas mus moka MB

as dadedu dali, o maistas kaip išeina. juk jei gamini vakariene tai nelauksi kol gris MB kad tarkim kokio aliejaus parnestu

atostogos, kavines pramogos tai yra iš MB kišenės, na o jei pramogos tik mano tai jau iš mano kišenės kaip ir vios grožio proceduros.

po teisybei aš ne nenoriu to bendro biudžeto, nes ne duok die koks litas ne paghal pakirti tai ohohohohooo, klausytis reiktu bentį mėnesi

tai musu simynoje finansu ministras MOKESCIU MOKEJIMUI MB

O toliau kaip iseina, stambesnius pirkinius, tokius kaip wsaldytuvas perka jis.Na kartais pasijuntru kaip reikalinga tik del