Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(ruchuke @ 2009 11 23, 17:10)
tikiuosi bent jau malonesnes aplinkos.  ax.gif nebedaug liko  nestuke.gif  kamuotis todel laukiam nesulaukiam.. mirksiukas.gif
tikiuosi viskas bus gerai  thumbup.gif  o ir tau tikiuosi viskas bus super  thumbup.gif

o tu gimdysi Alytuje mirksiukas.gif žiūriu mūsų nėštumo laikas mažai skiriasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruchuke @ 2009 11 23, 18:10)
verysad.gif  verysad.gif labai uzjauciu del leliuko..
ir dziaugiuosi, kad visas nestumas praejo sklandziai.  4u.gif  man tai visa nestuma, na gal nuo trecio men, kai prasidejo skausmai, tai iki siol  doh.gif . buna is lovos vos islipu  blush2.gif , nes atrodo, kad kaulai issiskirs (dubens), ir randa skauda, tempia. pas mane jis "labai graziai" susiutas  thumbup.gif , tai matyt tos saaugos ir tamposi pastoviai. pirmaji gimdziau Varenoj, nes ten gyvenu, o ten vienintele gydytoja operuoja  doh.gif  ir matosi kaip "puikiai". tai dabar tikiuosi bent jau malonesnes aplinkos.  ax.gif nebedaug liko  nestuke.gif  kamuotis todel laukiam nesulaukiam.. mirksiukas.gif
tikiuosi viskas bus gerai  thumbup.gif  o ir tau tikiuosi viskas bus super  thumbup.gif

Aciu uz uzuojauta cray.gif
Man tai randa ne siuvo o kabem tokiom sukabinta buvo, labai gerai gijo, nes jokios infekcijos is mano puses nebuvo. Po 10 dienukiu jau iseme man tas kabes sake viskas lb gerai.
Kai buvo nestumas apie 26sav tai oi kaip man skaudedavo dubens kaulus, nepasivesdavau lovoje, o islipti kai reikedavo tai kaip peiliais pjauna bet tik desine puse. Siai dienukei nera tokiu dideliu skausmu, bet kai vartausi ar lipu is lovos tai jauciu tikrai, ir siaip jau sunkoka vartytis smile.gif
AS kai gryzau is Svedijos tai labai puoliau dometis ALytaus gimdykla, tvarka ir situacija. Nu zinok nei vieno blogo atsiliepimo, taip kad nusiraminkime ir laukime savo stebukelliu wub.gif
Atsakyti
taip, kad nusiraminkime ir laukime savo stebukelliu wub.gif
[/quote]
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gžima @ 2009 11 23, 18:45)
o tu gimdysi Alytuje mirksiukas.gif žiūriu mūsų nėštumo laikas mažai skiriasi ax.gif

tai jau taip.. 4u.gif nes kaip ir pasirinkimo nelabai turiu. musu "mieste" net gimdymo skyriaus jau nebera doh.gif lotuliukas.gif tai gimdyk nors gatveje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruchuke @ 2009 11 24, 11:25)
tai jau taip..  4u.gif  nes kaip ir pasirinkimo nelabai turiu. musu "mieste" net gimdymo skyriaus jau nebera  doh.gif  lotuliukas.gif  tai gimdyk nors gatveje  lotuliukas.gif

Jo jo, mazesniuose miesteliuose jau nebelike gimdyklu. Druskininkuose irgi nera. Lekia visos i Alytu.
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 11 23, 19:48)
Aciu uz uzuojauta cray.gif
Man tai randa ne siuvo o kabem tokiom sukabinta buvo, labai gerai gijo, nes jokios infekcijos is mano puses nebuvo. Po 10 dienukiu jau iseme man tas kabes sake viskas lb gerai.
Kai buvo nestumas apie 26sav tai oi kaip man skaudedavo dubens kaulus, nepasivesdavau lovoje, o islipti kai reikedavo tai kaip peiliais pjauna bet tik desine puse. Siai dienukei nera tokiu dideliu skausmu, bet kai vartausi ar lipu is lovos tai jauciu tikrai, ir siaip jau sunkoka vartytis smile.gif 
AS kai gryzau is Svedijos tai labai puoliau dometis ALytaus gimdykla, tvarka ir situacija. Nu zinok nei vieno blogo atsiliepimo, taip kad nusiraminkime ir laukime savo stebukelliu wub.gif

niu taip... Svedija... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
tai vadinasi panasiai jauciames, tik man ir dabar viskas taip paciai like ax.gif . na bet jau prieisim pabaiga, kaip nors... 4u.gif
siaip ir as nesu girdejusi blogu atsiliepimu apie gimdykla. pati tris kartus gulejau nestumo patologijos skyriuje, tai ten ne kazin kas su personalu tam tikru, bet tik tam tikru. cool.gif o siaip as ir tikiuosi, kad viskas kaip nors bus gerai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruchuke @ 2009 11 24, 11:30)
niu taip... Svedija... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
tai vadinasi panasiai jauciames, tik man ir dabar viskas taip paciai like  ax.gif . na bet jau prieisim pabaiga, kaip nors...  4u.gif
siaip ir as nesu girdejusi blogu atsiliepimu apie gimdykla. pati tris kartus gulejau nestumo patologijos skyriuje, tai ten ne kazin kas su personalu tam tikru, bet tik tam tikru. cool.gif  o siaip as ir tikiuosi, kad viskas kaip nors bus gerai.  thumbup.gif

Jau kai pabuvosi Alytaus gimdykloje tai lauksim issamaus pasakojimo kaip prieziura ir aplinka. Nors cia mamytes ir taip jau daug pripasakoje ir tik graziu zodeliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 11 24, 11:36)
Jau kai pabuvosi Alytaus gimdykloje tai lauksim issamaus pasakojimo kaip prieziura ir aplinka. Nors cia mamytes ir taip jau daug pripasakoje ir tik graziu zodeliu wub.gif

tai zinoma drinks_cheers.gif
kai tik grisim namucio, ir jausimes geriau butinai pasidalinsime issamia info. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Ir aš kiek pataloginiam gulėjus, tai gal tik ant Tarutienės nenorėčiau užsiraut gimdydama, nors sako ir ji žmoniška būna g.gif . Tik kad jau meteliai ne tie...
Atsakyti
QUOTE(Wija @ 2009 11 24, 11:46)
Sveikutės 4u.gif . Ir aš kiek pataloginiam gulėjus, tai gal tik ant Tarutienės nenorėčiau užsiraut gimdydama, nors sako ir ji žmoniška būna g.gif . Tik kad jau meteliai ne tie...

Va va as kai su pirmaja gulejau tai cia buvo pries gerus 7 metelius, tai uzsiroviau ant Tarutienes. Tai kaip minejau pradejau kamantineti puske kaip siai dienai ji elgiasi. Tai atsakymas nustulbino mane, sake operuoja ir echo daro siek tiek prasciau negu Maciuleviciene o siaip sake labai faina moteryte, ir uz rankos palaiko ir padeda labai tik anot puskes nemoka lysti i uzpakali be muilo. tai tiek, ir nusiraminau ir del sios gydytojos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruchuke @ 2009 11 24, 10:25)
tai jau taip..  4u.gif  nes kaip ir pasirinkimo nelabai turiu. musu "mieste" net gimdymo skyriaus jau nebera  doh.gif  lotuliukas.gif  tai gimdyk nors gatveje  lotuliukas.gif

tai gal susitiksim kur gimdykloj ar naujagimių skyriuj biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Wija @ 2009 11 24, 10:46)

aš prie jos gimdžiau pirmą, bet kai visą darbą atliko akušerė ir kartu buvo MB, tai jos kaip ir nemačiau mirksiukas.gif o mes dar prieš tai kaip ir pažįstamos buvom, ji dažnai į mano darbą užeidavo mirksiukas.gif tik galvoju, kad kaip ir visi žmonės gi senstam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruchuke @ 2009 11 24, 10:25)

o tu dabar Alytuj ar Varėnoj gyveni? bigsmile.gif aš irgi iš Varėnos, gal pažystamos blush2.gif

QUOTE(Wija @ 2009 11 24, 10:46)

aš gimdžiau dabar prie Tarutienės, žmogus kaip žmogus, ir pakalbėjom, ir pajuokavom nieko blogo negaliu pasakyt...nu tik apžiūri grubokai, skausmingai, bet kaip sakant gimdymas toks dalykas. kad švelnumo ir malonumo nelabai pajusim rolleyes.gif ...na echoskopu irgi nelabai moka naudotis, bet tikrai nėra ko jos bijoti...
aš visada laikausi tokios nuomonės, kaip tu elgiesi su žmogum, tai ir jis su tavim...
NEBIJOKIT ALYTAUS GIMDYKLŲ, VISKAS TIKRAI LABAI SUPER, PRADEANT PERSONALŲ, BAIGIANT PATALPOM thumbup.gif thumbup.gif

garantuoju, kad tą patvirtinsit visos netrukus mirksiukas.gif

P.S. čia tema apie pačias gimdyklas, o plepaliukai apie savijautas ir t.t. atskiroj temoj, va čia blush2.gif blush2.gif
http://www.supermama...;#entry32347801
Atsakyti