QUOTE(emigrante @ 2009 11 23, 16:54)
Matai mums viskas vyko Svedijoje tai visiskai kita sistema. Mums sake, kad planuotumem nestuma kai tik atsigausime psichologiskai
(nes musu dukrute gime per anksti, ir isgyveno tik 10valandukiu)
Mano ginekologas senyvas zmogus, tai jis juokesi is manes kai as atvaziavusi i konsultacija prisirasiau kelis lapus klausimu. Del visu plysimu, del galimo leliuko neisnesiojimo ir t.t Aisku jis viska paneige, sake tikrai viskas bus gerai ir nera nei vieno teiginio, kad jis priestarautu mano pastojimui. Tad as pastojau trecia menesi po cezario.
nestumas visas sklandus tfu tfu tfu iki sios dienos. Buna, kad gimda susitraukia bet kokius tris kartus i diena, mano gyd sake labai gerai. Randas tikrai nei nejauciu, neskauda visiskai, nei jis pleciasi, nieko. gerai sugijes ir nejauciu jokio diskonforto, tikrai viskas labai gerai, ir sausio gale turetumem vel sulaukti leliuko
labai uzjauciu del leliuko..
ir dziaugiuosi, kad visas nestumas praejo sklandziai.
man tai visa nestuma, na gal nuo trecio men, kai prasidejo skausmai, tai iki siol
. buna is lovos vos islipu
, nes atrodo, kad kaulai issiskirs (dubens), ir randa skauda, tempia. pas mane jis "labai graziai" susiutas
, tai matyt tos saaugos ir tamposi pastoviai. pirmaji gimdziau Varenoj, nes ten gyvenu, o ten vienintele gydytoja operuoja
ir matosi kaip "puikiai". tai dabar tikiuosi bent jau malonesnes aplinkos.
nebedaug liko
kamuotis todel laukiam nesulaukiam..
tikiuosi viskas bus gerai
o ir tau tikiuosi viskas bus super