Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(ruchuke @ 2009 11 16, 11:25)
aciu labai... 4u.gif  tikrai pagelbes si info.. ax.gif

sėkmės 4u.gif linkiu greitai ir lengvai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2009 11 16, 13:43)
sėkmės  4u.gif linkiu greitai ir lengvai  thumbup.gif

oiiiiiiii.......... blush2.gif doh.gif kad tik taip butu... nors cia jau antras lelius, bet su pirmuoju buvo atliktas cezaris.. tai dabar kaip ir pirmasis gausis, jei teks paciai gimdyti...
o baimes visgi pilnos kelnes... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ruchuke @ 2009 11 16, 16:37)
oiiiiiiii.......... blush2.gif  doh.gif  kad tik taip butu... nors cia jau antras lelius, bet su pirmuoju buvo atliktas cezaris.. tai dabar kaip ir pirmasis gausis, jei teks paciai gimdyti...

stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruchuke @ 2009 11 16, 14:37)
oiiiiiiii.......... blush2.gif  doh.gif  kad tik taip butu... nors cia jau antras lelius, bet su pirmuoju buvo atliktas cezaris.. tai dabar kaip ir pirmasis gausis, jei teks paciai gimdyti...

svarbiausia tikėjimas, kad viskas bus gerai 4u.gif ...nebijok mirksiukas.gif
beje yra temelė alytiškių nėštukių, užsukit ten, smagiai papliurpsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2009 11 06, 14:56)
o aš tada dukart šaunuolė, nes per du metus išeilės sugebėjau pabuvot gimdyklose ir visai patiko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Visos tada mes čia šaunuolės thumbup.gif

QUOTE(Laurita1988 @ 2009 11 06, 19:37)
cia yra tiesiog zmoniu nusistatymas. tai parodyk bent viena miesto kur nera nutike nelaimiu, tokiu nera. visur yra rizika gimdyt jei yra ar atsiranda komplikaciju

drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke29 @ 2009 11 17, 02:39)

oi aciu didelis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetuke @ 2009 11 20, 16:46)

thumbup.gif
Atsakyti
Labutis visoms, suradau jus netiketai. Ikisu nosi, ogi cia kiek pazystamu mamyciu bigsmile.gif
Siandiena kaip tik bendravau su savo giminaite kuri dirba gimdykloje akuseres padeeja, tai tikrai sake visi kolegos super, nu yra pora tokiu "ot" bet tai nereiskia, kad jos neatlieka tinkamai savo darbo. Tad as jau galutinai nusprendziau likti gimdyti Alytuje thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ruchuke @ 2009 11 16, 15:37)

console.gif nebijok, arba bijokime kartu bus lengviau mirksiukas.gif Pirma dukrute gimdziau pati, bet 2009 sausio 18 turejau cezari su antra savo dukrute, dabar gimdyti nustatytas laikas sausio 28d. Lietuvos gydytoju teigimu, labai mazas laiko tarpas po cezario, tad jeigu bent koks nukrypimas nuo gimdymo normu, laukia antras cezaris verysad.gif
Bet viltis durniu motina - mirsta paskutine. Tad as ir gyvenu viltimi, kad issisuksiu nuo cezario, nu ir aisku kad neplis gimda - isnesiosiu, kad nebus jokiu trukimu gimdant ir t.t. (visko gi zmogus prisigalvoji ir prisiskaitai).
Atsakyti

console.gif nebijok, arba bijokime kartu bus lengviau mirksiukas.gif Pirma dukrute gimdziau pati, bet 2009 sausio 18 turejau cezari su antra savo dukrute, dabar gimdyti nustatytas laikas sausio 28d. Lietuvos gydytoju teigimu, labai mazas laiko tarpas po cezario, tad jeigu bent koks nukrypimas nuo gimdymo normu, laukia antras cezaris verysad.gif
Bet viltis durniu motina - mirsta paskutine. Tad as ir gyvenu viltimi, kad issisuksiu nuo cezario, nu ir aisku kad neplis gimda - isnesiosiu, kad nebus jokiu trukimu gimdant ir t.t. (visko gi zmogus prisigalvoji ir prisiskaitai).
[/quote]
verysad.gif unsure.gif tai jau zinai, tau vistiek lengviau..nes jau normalu gimdyma turejusi.. mirksiukas.gif o be to, tikrai labai mazas tarpas po operacijos, mane atsimenu prigasdino gydytojai doh.gif , kad tik neveliau kaip po dvieju metu planuociausi antraji, nes plis pilvas ir pan... lotuliukas.gif
be to, ir as esu girdejusi, kad jeigu veikla nebus normali, kaip turi buti, tada is karto operuoja. g.gif
o siaip jeigu galima pasmalsauti, kaip nestumas visas ejo, viskas gerai? neskauda randu ar dar ko nors? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
as gimdziau prie gyd. kunevicienes pataikiau per jos budejima, super man labai patiko ir uz rankos laike ir pilva gloste ir dabar pas ja lankausi nuostabi gydytoja thumbup.gif noreciau ir kita karta pas ja gimdyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruchuke @ 2009 11 23, 14:25)
verysad.gif  unsure.gif tai jau zinai, tau vistiek lengviau..nes jau normalu gimdyma turejusi..  mirksiukas.gif o be to, tikrai labai mazas tarpas po operacijos, mane atsimenu prigasdino gydytojai  doh.gif , kad tik neveliau kaip po dvieju metu planuociausi antraji, nes plis pilvas ir pan... lotuliukas.gif
be to, ir as esu girdejusi, kad jeigu veikla nebus normali, kaip turi buti, tada is karto operuoja.  g.gif
o siaip jeigu galima pasmalsauti, kaip nestumas visas ejo, viskas gerai? neskauda randu ar dar ko nors? blush2.gif  4u.gif

Matai mums viskas vyko Svedijoje tai visiskai kita sistema. Mums sake, kad planuotumem nestuma kai tik atsigausime psichologiskai(nes musu dukrute gime per anksti, ir isgyveno tik 10valandukiu)
Mano ginekologas senyvas zmogus, tai jis juokesi is manes kai as atvaziavusi i konsultacija prisirasiau kelis lapus klausimu. Del visu plysimu, del galimo leliuko neisnesiojimo ir t.t Aisku jis viska paneige, sake tikrai viskas bus gerai ir nera nei vieno teiginio, kad jis priestarautu mano pastojimui. Tad as pastojau trecia menesi po cezario.
nestumas visas sklandus tfu tfu tfu iki sios dienos. Buna, kad gimda susitraukia bet kokius tris kartus i diena, mano gyd sake labai gerai. Randas tikrai nei nejauciu, neskauda visiskai, nei jis pleciasi, nieko. gerai sugijes ir nejauciu jokio diskonforto, tikrai viskas labai gerai, ir sausio gale turetumem vel sulaukti leliuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 11 23, 16:54)
Matai mums viskas vyko Svedijoje tai visiskai kita sistema. Mums sake, kad planuotumem nestuma kai tik atsigausime psichologiskai(nes musu dukrute gime per anksti, ir isgyveno tik 10valandukiu)
Mano ginekologas senyvas zmogus, tai jis juokesi is manes kai as atvaziavusi i konsultacija prisirasiau kelis lapus klausimu. Del visu plysimu, del galimo leliuko neisnesiojimo ir t.t Aisku jis viska paneige, sake tikrai viskas bus gerai ir nera nei vieno teiginio, kad jis priestarautu mano pastojimui. Tad as pastojau trecia menesi po cezario.
nestumas visas sklandus tfu tfu tfu iki sios dienos. Buna, kad gimda susitraukia bet kokius tris kartus i diena, mano gyd sake labai gerai. Randas tikrai nei nejauciu, neskauda visiskai, nei  jis pleciasi, nieko. gerai sugijes ir nejauciu jokio diskonforto, tikrai viskas labai gerai, ir sausio gale turetumem vel sulaukti leliuko wub.gif

verysad.gif verysad.gif labai uzjauciu del leliuko..
ir dziaugiuosi, kad visas nestumas praejo sklandziai. 4u.gif man tai visa nestuma, na gal nuo trecio men, kai prasidejo skausmai, tai iki siol doh.gif . buna is lovos vos islipu blush2.gif , nes atrodo, kad kaulai issiskirs (dubens), ir randa skauda, tempia. pas mane jis "labai graziai" susiutas thumbup.gif , tai matyt tos saaugos ir tamposi pastoviai. pirmaji gimdziau Varenoj, nes ten gyvenu, o ten vienintele gydytoja operuoja doh.gif ir matosi kaip "puikiai". tai dabar tikiuosi bent jau malonesnes aplinkos. ax.gif nebedaug liko nestuke.gif kamuotis todel laukiam nesulaukiam.. mirksiukas.gif
tikiuosi viskas bus gerai thumbup.gif o ir tau tikiuosi viskas bus super thumbup.gif
Atsakyti