Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(artita @ 2009 11 08, 17:08)
kelių dienų barzdelė buvo  lotuliukas.gif ...o šiaip nebūtina tai daryti, tiesiog savo patogumui  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Aišku blush2.gif Nes kai gimdymo datą žinau tik apytiksliai, sprendžiu dilemą, kaip čia laiku susitvarkyt, kad atželt nespėtų g.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wija @ 2009 11 08, 19:24)
Aišku  blush2.gif  Nes kai gimdymo datą žinau tik apytiksliai, sprendžiu dilemą, kaip čia laiku susitvarkyt, kad atželt nespėtų g.gif
Ačiū 4u.gif

buna visaip, anksciau ligonineje tai padarydavo, o dbr turi pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wija @ 2009 11 08, 17:24)
Aišku  blush2.gif  Nes kai gimdymo datą žinau tik apytiksliai, sprendžiu dilemą, kaip čia laiku susitvarkyt, kad atželt nespėtų g.gif
Ačiū 4u.gif

na kas kelias dienas pasigražink ir tiek mirksiukas.gif

QUOTE(Laurita1988 @ 2009 11 08, 18:59)
buna visaip, anksciau ligonineje tai padarydavo, o dbr turi pati  smile.gif

nebūtina daryti ir pačiai, netrukdo ir ilgos kasos per gimdymą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2009 11 09, 11:04)
nebūtina daryti ir pačiai, netrukdo ir ilgos kasos per gimdymą  lotuliukas.gif

nium bet manau paciai nelb malonu ax.gif
Atsakyti
o paciai turi rupeti vienas tikslas, kaip sekmingiau pagimdyti, o "kasos" tam netrukdo. Kas tvarkosi, susitvarkiusios buna ir pries gimdyma. As spejau is vakaro ir koju nagus nusilakuoti, kad estetiskiau atrodytu. Visoms sekmes gimdymuose ir poto. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LauriTa20 @ 2009 10 27, 20:20)
-pykstu- Na, naujagimiu skyriaus personalas, manau,kad neturi nieko bendro su paciu gimdymu.O gydytojai akuseriai-ginekologai cia 

atrodai lyg ir metu turinti, bet temos pavadinimo nematai. Alytaus gimdykla negi rasys dar tema pogimdyvines palatos ir ju personalas....

Prajuokinot lotuliukas.gif

QUOTE(Laurita1988 @ 2009 11 07, 20:11)
o nuvaziuoja i kauna ir sako kad geriau vilniuje  lotuliukas.gif

o as is Vilniaus vaziavau i Alytu gimdyti mirksiukas.gif

QUOTE(Wija @ 2009 11 07, 20:18)
Norėjau paklaust, ar gimdyt važiavai iš anksto išsidepiliavus ?

Pas mane visada viskas tvarkinga,tai nebuvo problemu, bet siaip juk spesi, manau...
Atsakyti
kam kur atrodo geriau ten ir gimdo, pvz as siauliuose mokausi bet gimdysiu alytuje kadangi man atrodo patikimiau, juk savas miestas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2009 11 11, 12:30)

Pas mane visada viskas tvarkinga,tai nebuvo problemu, bet siaip juk spesi, manau..

Ir pas mane tvarkinga, bet ne pasiruošimo gimdymui stilium mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos nestukes. nestuke.gif
gal as truputuka i kita puse nukrypsiu, bet man idomu ar vaziuodamos gimdyti emete rubelius leliukui? siaip akuseres sako, kad duoda, bet man kazkaip savas yra savas... blush2.gif tai vat nezinau.. gal kurios galite pasidalinti, kurios jau gimdete, ar kaip dar gimdysiancios galvoja... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruchuke @ 2009 11 13, 17:58)
sveikos nestukes.  nestuke.gif
gal as truputuka i kita puse nukrypsiu, bet man idomu ar vaziuodamos gimdyti emete rubelius leliukui? siaip akuseres sako, kad duoda, bet man kazkaip savas yra savas... blush2.gif  tai vat nezinau.. gal kurios galite pasidalinti, kurios jau gimdete, ar kaip dar gimdysiancios galvoja... smile.gif

Mano pusseserė prieš mėnesį gimdė, tai gimdykloj aprengė ligoninės, nes ji nebuvo iš karto įsidėjus, o palatoj, kai vyras atnešė, ji perrengė savais. Bet jei turėsi iš karto, dar geriau manyčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruchuke @ 2009 11 13, 17:58)
sveikos nestukes.  nestuke.gif
gal as truputuka i kita puse nukrypsiu, bet man idomu ar vaziuodamos gimdyti emete rubelius leliukui? siaip akuseres sako, kad duoda, bet man kazkaip savas yra savas... blush2.gif  tai vat nezinau.. gal kurios galite pasidalinti, kurios jau gimdete, ar kaip dar gimdysiancios galvoja... smile.gif

pačioj gimdykloj nereikia turėti...gimusį leliuką suvystys į palutes ir adijaliuką, uždės sauskelnes ( turi gimdykloj ), o kai perkels tave ir leliuką į naujagimių skyrių, tada ateis sesutė ir paklaus ar turi savus rūbelius ar rengti ligoninės, jei turėsi paduosi ko reiks ir viskas mirksiukas.gif
gimdykloj svarbiausia turėk tapkes, vandens, paketą gali įsimesti ( man prireikė ), bet irgi duotų jei neturėtum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2009 11 14, 11:39)
pačioj gimdykloj nereikia turėti...gimusį leliuką suvystys į palutes ir adijaliuką, uždės sauskelnes ( turi gimdykloj ), o kai perkels tave ir leliuką į naujagimių skyrių, tada ateis sesutė ir paklaus ar turi savus rūbelius ar rengti ligoninės, jei turėsi paduosi ko reiks ir viskas  mirksiukas.gif
gimdykloj svarbiausia turėk tapkes, vandens, paketą gali įsimesti ( man prireikė ), bet irgi duotų jei neturėtum  4u.gif

aciu labai... 4u.gif tikrai pagelbes si info.. ax.gif
Atsakyti