QUOTE(Ddziuljeta @ 2011 04 29, 20:23)
o kaip su vaikeliu iskart mamai i palata atiduoda ar kazkiek pas save laiko?
jeigu nori tai gali iškarto pasiimti vaikutį pas save, o jei nori pailsėti tai jos paima pas save ir palaiko kol tu nusiprausi, pamiegi truputi,bet jeigu nori ,kad neprimaitintu mišinuko tai ilgai nebūk be vaikučio, nors man atvežė po 6 valandų
Papildyta:
QUOTE(Ddziuljeta @ 2011 04 30, 17:55)
tai as ir planuoju imt bet kadangi gimdysiu ne tam mieste kur gyvenu tai galvoju jei kas ar duos koki drabuzeli..
o kaip su naktiniais gimdant?gal savo duoda?
naktinukus duoda, nes kartais ir kelių prireikia, rūbelių alytuje duoda jei neatsiveži pati, paskui gali savo aprengti.pampersų tiek sau tiek mažyliui reikia savo vežtis, nes naujagimiui duoda tik pirmą pampersiuką.gali įsidėti ir soskute, nors ir ją duoda,bet sava mielesnė
Papildyta:
QUOTE(lincikasster @ 2011 05 05, 09:11)
jeigu nori tai gali iškarto pasiimti vaikutį pas save, o jei nori pailsėti tai jos paima pas save ir palaiko kol tu nusiprausi, pamiegi truputi,bet jeigu nori ,kad neprimaitintu mišinuko tai ilgai nebūk be vaikučio, nors man atvežė po 6 valandų
Papildyta:
naktinukus duoda, nes kartais ir kelių prireikia, rūbelių alytuje duoda jei neatsiveži pati, paskui gali savo aprengti.pampersų tiek sau tiek mažyliui reikia savo vežtis, nes naujagimiui duoda tik pirmą pampersiuką.gali įsidėti ir soskute, nors ir ją duoda,bet sava mielesnė
aš gimdžiau sausį ,esu labai patenkinta tiek gydytojais tiek akušerėm, kurios padaro visą darbą(gydytojai tik stebi procesą gimdymo.man taikė akupunktūrą-gerai veikė.didelis dėmesys iš jų pusės.jeigu turit kokių klausimėlių rašykit būsimos mamytės