Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

kaip gerai kad ten nera sausakimsa ir gali buti viena su vaikiuku thumbup.gif , aisku jei guli trumpai veliau manau kad ir dviesia gerai nes yra su kuo pakalbeti mirksiukas.gif

idomu kaip su lankymu po kiek ileidzia ir pan. nes vilniuje tai rakindavo ir budavo lankymo valandos kad mamos su vaikiukais labiau atsipalaiduotu ir nereiktu bereikalao varzytis, as pati nemegsu kaip ten suguza i palata visas tuntas kad nera kuom kvepuoti o ir visi kiti dalykai....
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2011 03 22, 17:27)
idomu kaip su lankymu po kiek ileidzia ir pan. nes vilniuje tai rakindavo ir budavo lankymo valandos kad mamos su vaikiukais labiau atsipalaiduotu ir nereiktu bereikalao varzytis, as pati nemegsu kaip ten suguza i palata visas tuntas kad nera kuom kvepuoti o ir visi kiti dalykai....

teoriskai yra tos lankymo valandos, bet praktiskai leidzia visada. Normalus zmones tabunais neis pas Tave, o ir apskritai, ko ten eit, ateis i namus aplankyt, nemanau, kad ateis neperspeje i palata, o jei paskambins paklaust ar gali ateit, visuomet gali atsisakyt.
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2011 03 23, 17:36)
teoriskai yra tos lankymo valandos, bet praktiskai leidzia visada. Normalus zmones tabunais neis pas Tave, o ir apskritai, ko ten eit, ateis i namus aplankyt, nemanau, kad ateis neperspeje i palata, o jei paskambins paklaust ar gali ateit, visuomet gali atsisakyt.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš neleidau niekam eit, vyras su vaikais tik buvo...ko ten? ateis, kai ir mama ir leliukas bus formoj į namus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2011 03 23, 18:36)

na pas mane tai tik vyras ateidavo ir dar viena kursioke, bet va daug kas priklauso ir nuo kaimynes su kuria guli gali pas ja tuntais eit o ji net nemanys perspeti. na zodziu cia kaip kam pasiseka su tais kaimynais.
Papildyta:
QUOTE(artita @ 2011 03 23, 20:25)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  aš neleidau niekam eit, vyras su vaikais tik buvo...ko ten? ateis, kai ir mama ir leliukas bus formoj į namus  mirksiukas.gif

ne visi tokie supratingi thumbup.gif
Atsakyti
O siaip kai vaziavot taretes su kokia daktaryte ar akusere ar vaziavot seip?
Atsakyti
QUOTE(inguliuxxee @ 2011 03 24, 13:18)

nei su vienu gimdymu su niekuo nesitariau, niekam nieko nedaviau, nei prieš, nei per, nei po...o buvau patenkinta ir priežiūrą gimdymo metu ir vėliau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artita: 24 kovo 2011 - 13:27
QUOTE(inguliuxxee @ 2011 03 24, 14:18)

as susitarus su akusere, man tai naturalu, renkuosi gydytoja pas ka gydausi, renkuosi ir zmogu per kuri ateis mano vaikelis. kiekvienam savo. daug kas neteikia ypatingos reiksmes, nei vietai kur gimdyti, nei personalui, as ne is tu, renkuosi kruopsciai viska apziurejus ir apsiuostinejus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgathaGray: 24 kovo 2011 - 14:30
QUOTE(AgathaGray @ 2011 03 24, 15:27)
as susitarus su akusere, man tai naturalu, renkuosi gydytoja pas ka gydausi, renkuosi ir zmogu per kuri ateis mano vaikelis. kiekvienam savo. daug kas neteikia ypatingos reiksmes, nei vietai kur gimdyti, nei personalui, as ne is tu, renkuosi kruopsciai viska apziurejus ir apsiuostinejus.

as ir kazkaip renkuosi, kazkaip saugiau kaip pasitiki ir zinai ta zmogu. va su gin jau susitariau, tik alytui nei vienos akuseres nepazystu tai gal gali ka rekomenduoti (nebutinai cia viesai, kad ir az)
Atsakyti
Sveikos, esamos ir busimos mamytes,

QUOTE(tamsi26 @ 2011 03 18, 11:13)
Gimdžiau Alytuj, esu labai patenkinta tiek gimdyklos personalu, tiek pogimdyvinio skyriaus personalu. Ypatingai esu dėkinga gimdyklos akušerei V. Bubėnienei, kuri ir priėmė gimdymą. Labai profesionali, puiki akušerė, bet manau, kad jos visos ten tokios smile.gif Išbandžiau ir akupunktūra - tikrai šiek tiek palengvina sąrėmių skausmus. Vienintelis gimdyklos trūkumas - labai stipri ventiliacija, ypač tualete. Per sąrėmius išpila prakaitas, o ta stipri ventiliacija nemaloniai traukia per prakaituotą kūną. Spėju, kad dėl to po gimdymo gavau stiprų pūslės uždegimą sad.gif

Pritariu 100 %. Jei reiks dar kada gimdyt, tai tik Alytui, prisiminimai ir atsiliepimai kuo geriausi. Tiesa naujagimiu skyriui nepatiko tai, kad is karto po gimdymo anketas reikia pildyti, atrodo negaletu palaukt keliu val kol atsigausi, numigsi kiek... na be cia formalumai...

QUOTE(inguliuxxee @ 2011 03 22, 12:52)
O kaip pogimdyvinese palatose? Dazniausiai guli po viena ar po dvi?

As gulejau pradzioj su kita gimdyve,bet kai visa diena pas ja be perstojo gimines ir artimieji ejotuntais, pasiprasiau perkeliama i kita palata, o ten jau karaliavom mudu su leliuku. Nesuprantu zmoniu, kurie pirma dienaa po gimdymo eina buriais lankyti,kai palata pilna svetimu zmoniu tai ir is lovos nesinori keltis, o dar kai vos judi... gerai, kad personalas supratingas

QUOTE(pjurgitukas @ 2011 03 22, 17:27)
kaip gerai kad ten nera sausakimsa ir gali buti viena su vaikiuku  thumbup.gif , aisku jei guli trumpai veliau manau kad ir dviesia gerai nes yra su kuo  pakalbeti  mirksiukas.gif

Siaip labai blogai, kad nera grieztai laikomasi tu lankymo valandu, na vyruiar vaikams tai galetu leisti (ypac jei esi viena palatoje), bet jei dviese ir daug pasaliniu zmoniu, tada tikrai turetu laikytis bent jau tu lankymo valandu

QUOTE(pjurgitukas @ 2011 03 24, 17:43)
as ir kazkaip renkuosi, kazkaip saugiau kaip pasitiki ir zinai ta zmogu. va su gin jau susitariau, tik alytui nei vienos akuseres nepazystu tai gal gali ka rekomenduoti (nebutinai cia viesai, kad ir az)

As gimdziau pas Antanaviciene (atrodo tokia pavarde),jauciausi labai saugiai ir uztikrintai. Vonia ir akupunktura taip pat isbandziau, tikrai veikia ir dar visa gimdymo eiga paspartina.
Atsakyti
QUOTE(Zuzupupa @ 2011 03 26, 21:35)
1. Siaip labai blogai, kad nera grieztai laikomasi tu lankymo valandu, na vyruiar vaikams tai galetu leisti (ypac jei esi viena palatoje), bet jei dviese ir daug pasaliniu zmoniu, tada tikrai turetu laikytis bent jau tu lankymo valandu
2. As gimdziau pas Antanaviciene (atrodo tokia pavarde),jauciausi labai saugiai ir uztikrintai. Vonia ir akupunktura taip pat isbandziau, tikrai veikia ir dar visa gimdymo eiga paspartina.

1. pritariu, kad tunui svetimu zmoniu neleistu iskart subegti o vyras vistiek tai ir jo dalis tad jam taikyt apribojimus nereiketu.

2. aciu. reiks vaziuoti i pamokeles ir pakalbeti akis i aki ir tada issirinkti kuri bus artimesne man.
Atsakyti
Dar noriu paklausti, ten guldo jau tik su skausmais, ar kai ateina nustatyta data? g.gif
Atsakyti
o kaip su vaikeliu iskart mamai i palata atiduoda ar kazkiek pas save laiko?
Atsakyti