[quote=Ytė,2010 12 13, 11:04]
[quote=vasara04.,2010 12 12, 21:31]
as taip pat alytiske ir gimdziau Kaune su nuskausminimu, buvo super viskas, kai po pirmojo gimdymo Alytuje, net 5 metus nenorejau pagalvoti apie antra gimdyma, tokius prisiminimus baisius paliko Alytaus gimdymo procesas, o po antrojo Kaune iskart pasakiau, kad cia gimdyti galiu dar ir dar, tiesa man dare neplanini cezario pjuvi, bet pradzioje bandem naturaliai, ir vaistus suleido tik jau
Laba, o kurioje ligoninėje gimdėt? Ar tarėtės? Ačiū
[/quote]
GIMDZIAU KLINIKOSE, TARIAUSI SU GYDYTOJA, NES PO PIRMOJO KOSMARO NET NEKILO MINCIU GIMDYTI PRIE KO PAKLIUS, TAD PASIRINKOM KAUNA IR GYDYTOJA. GIMDYMAI MANO SUNKUS ABUDU, ALYTUS SU TOKIOM PROBLEMOM VOS NE VOS SUSITVARKE, TAI VOS NEKAINAVO MANO VAIKO GYVYBES.
QUOTE(lili* @ 2010 11 18, 14:07)
O va to, kad gimdymui vadovauja akušerė nu niekaip nesuprantu ...kaip taip Alytuj .....
Tai kad ne tik Alytuj gimdymui vadovauja akusere,bet ir KMUK. Bet ir as nesuprantu kodel
Akušerio darba reglamentuojantis istatymas Akušeris. Teisės, pareigos, kompetencija ir atsakomybė , 17 punktas
Normalų gimdymą priima akušeris, esant komplikacijoms ar neaiškumams, kviečiamas akušeris -ginekologas (gydytojas ), tokia tvarka taikoma ne tik Lietuvoje . Aišku,jei gydytojas irgi priimineja gimdymus, bet akušerių jus taip nenurašykit
Normalų gimdymą priima akušeris, esant komplikacijoms ar neaiškumams, kviečiamas akušeris -ginekologas (gydytojas ), tokia tvarka taikoma ne tik Lietuvoje . Aišku,jei gydytojas irgi priimineja gimdymus, bet akušerių jus taip nenurašykit
QUOTE(vasara04. @ 2010 12 13, 19:52)
GIMDZIAU KLINIKOSE, TARIAUSI SU GYDYTOJA, NES PO PIRMOJO KOSMARO NET NEKILO MINCIU GIMDYTI PRIE KO PAKLIUS, TAD PASIRINKOM KAUNA IR GYDYTOJA. GIMDYMAI MANO SUNKUS ABUDU, ALYTUS SU TOKIOM PROBLEMOM VOS NE VOS SUSITVARKE, TAI VOS NEKAINAVO MANO VAIKO GYVYBES.
Labai saunu girdeti, kad ir Alytus susitvarko su visokiom problemom. O kadangi turite sveikuti vaikeli, vadinasi susitvarke nepriekaistingai
QUOTE(šiaurėja @ 2010 12 17, 11:27)
Labai saunu girdeti, kad ir Alytus susitvarko su visokiom problemom. O kadangi turite sveikuti vaikeli, vadinasi susitvarke nepriekaistingai
Oi neee, tik per plauka as savo dukrute turiu, ju darbu as nepavadinciau nepriekaistingu niekada gyvenime Jau nelinkiu niekam patirti toki darba ju, taip kai gimdymas sklandus ir vyksta viskas gerai- toki gimdyma gali priimti, bet kai dideles komplikaticos tiek mamai tiek vaikuciui- bent tada jie nesusitvartke kaip priklauso Issakau savo patirti ir nereikia isvesdinti savo teoriju kad ir Alytus susitvarko su visokiom problemom. Su antru nestumu 39 sav patekau i ligonine su akmenliges priepuoliu, isveze su greitaja, ir manot o vel gi jokios pagalbos, sliauzdavau nuo skausmo, vienos kojos nebejauciau, inkstu skausmas zveriskas, o ka jie pasakake pagimdysi praeis ir leido man gimdos kakleli minkstinancius vaistus, slapimo tyrimus padare ir nerado slaime net kraujo, o as jau visa tinau nuo inkstu nepakankamumo, apie ka mes kalbam, tada artimieji mane skubiai isveze i Kauna, padare vel trimus ir rado problema, jau po valandos as galejau vaiscioti ir nebejauciau skausmo, Alytus net vaistu nuo skausmo neleido man, o gimdziau dar tik po 2 sav. Sita visa praejus jau antra kart ir taip skaudziai nusivyliau vel Alytaus daktr., daugiau kojos nebekelsiu bent jau i akuserini
Sveikos mamytes gal kurios neseniai gimdete alytuje, nes as nezinau dvejoju tarp alytaus ir lazdiju, ar taretes su daktarais ir kur geriau? Padekit apsispresti, pasidalinkite patirtimi
Apie Lazdijus nieko negaliu pasakyti. Pati gimdziau Alytuj, buvau viskuo patenkinta. Rinkciausi Alytu.
QUOTE(inguliuxxee @ 2011 01 20, 21:16)
Sveikos mamytes gal kurios neseniai gimdete alytuje, nes as nezinau dvejoju tarp alytaus ir lazdiju, ar taretes su daktarais ir kur geriau? Padekit apsispresti, pasidalinkite patirtimi
As rinkciausi Lazdijus (yra ir Lazdiju temele), bet paciai turbut teks vykti i Alytu... nes Lazdijai liepa atostogauja...
Man irgi idomios visos nuomones apie Alytu, nes nezinau, ka rinktis, gal Vilniu geriau nei Alytu?
labas rytas merginos. apsvieskit mane kiek kainuoja alytuje cezaris ir paprastas gimdymas jei tariesi??? ir ar yra ten vienvieciu ar dvivieciu palatu?
laba.Alytuje daro tik ekstrines cezario operacijas,taip kad nepavyktu susitart del tokiu dalyku.is mano pazistamu nei viena nesitare del gimdymo,bet visos patenkintos.po gimdymo palatos daugiausia dvivietes,bet lyg yra ir mokama kurioje gali su vyru but
pasidomek kada bus pamokeles nestukem ir viska pati pamatysi ir issiklausinesi
QUOTE(kacumota @ 2011 01 31, 13:09)
laba.Alytuje daro tik ekstrines cezario operacijas,taip kad nepavyktu susitart del tokiu dalyku.is mano pazistamu nei viena nesitare del gimdymo,bet visos patenkintos.po gimdymo palatos daugiausia dvivietes,bet lyg yra ir mokama kurioje gali su vyru but
bet juk gali buti planuotas cezaris del padetiews, arba per siauru klubu?
o ar galima nuvykti siaip pasitarti su gyd., nes as ne vietine-negaleciau lankyti pamokeliu...
o po cezario neleidzia vyrui likti kartu? juk negalima paciai keltis...
QUOTE(linamask @ 2011 01 31, 12:14)
Kiek žinau, įprastose palatose neleidžia (išskyrus tą mokamą) O tau ir nereiks keltis, pirmą parą vaikelį tik pamaitint atneš, o vėliau irgi seselės padės prižiūrėt