Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(Zuzupupa @ 2010 09 06, 16:39)
as siandien ir akies krasteliu apziurejau Alytaus gimdymo skyriu. Is paziuros - tvarkingas ir grazus, gail tik, kad i gimdyklas neleido paziuret, na gal kita karta pasiseks labiau...
Siaip kazkaip sirdis vis labiau link Alytaus linksta... smile.gif

gimdyklas aprodys, kai bus pamokėlė apie gimdymą 4u.gif bet į gimdymo pamokeles dar neskubėk eiti, tau dar anksti, viską pamirši wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina Kup @ 2010 09 05, 12:13)
Tiesiog pati jauciuosi daug ramiau ir tikrai zinau, kad viskas bus padaryta taip kaip turi buti biggrin.gif
O del to, kad cia ju darbas tai tiesa, tik ne visi savo darba atlieka su meile, taip kad cia kiekvienos mamytes reikalas tartis ar ne g.gif

Sveikute, kaip tau sekasi? Kaip gimdymas praejo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fokus @ 2010 09 06, 08:47)
drinks_cheers.gif Pritariu jusu abieju nuomonems. Labai teisingai pasake Musmire, kad daug priklauso nuo situacijos. Labai keista buna skaityt, kai gimdo prie samdytos akuseres ir raso, kad pablogejo vaiko tonusai, tai gerai, kad samdziau akusere, nes toji sukviete greitai pagalba, subego kruva daktaru ir akuseriu ir per prievarta isstume, ar isoperavo, bet baigesi viskas gerai.  O kai ta pati situacija atsitinka gimdant ptie dirbancios akuseres, tai raso, kad kai pazaliavo vandenys, tai suleke keli daktarai, penkios akuseres ... Viskas baigesi gerai.Taigi ta pati dare ir nesamdyta akusere. Ir vienu ir kitu atveju, kol viskas gerai priziuri akusere, o gydytojas ateina tik karts nuo karto. Kai situacija pasikeicia, abiem atvejais subega visi, kas gali.

Dabar labai tingiu skaityt tema nuo pradziu, bet tikrai kazkuri rase, kad gimde Kaune, pazaliavo vandenys, tai gerai, kad neliko Alytuj, nes ten visi subego ir greit isgimde, ir viskas gerai baigesi.  Bet kitu atveju lygiai su ta pacia situacija susidorojo ir Alytaus medikai. Jei viskas gerai baigesi, vadinasi jie viska gerai dare. Ir visai ne dievuliui, o jiems aciu.

As esu pries samdymus. Visai nenoreciau, kad po naktinio budejimo mane priziuretu kokia nemiegojus, kad ir labai nuostabi akusere, gi jos dirba ir pagal grafika, Jei man pvz. vandenys nubega po jos naktines pamainos, ir as gimdau tik kada vakare, tai ji svirduliuodama nuo nemigos mane priziuri, ir as labai dziaugiuosi? g.gif

visiskai pritariu. pacioj nestumo pradzioj ir as svarsciau tartis prisiskaiciusi ivairiausiu komentaru, bet dabar suprantu kad tai yra apsurdiska. Pagimdysiu prie bet ko, beje Alytaus gimdykloje visos akuseres labai geros ir ismanancios savo darba.
Atsakyti
Sveikos mamytes ir busimos mamytes.As manau kad kaip kam pasiseka bet kuriame mieste,visokiuu ivykiu pasitaiko tad nereik ant vieno daktarelio uzsisesti ir komentuoti jo darba,mes pacios jai neesame pabaigusios sios specialybes tai ka galime kalbeti.As pati du vaikucius pagimdziau alytaus ligonineje,ir neturiu nei vieno nusiskundimo,mes esam moterys skirtingos visu organizmai skirtingi,skirtingi gimdymai nestumas pats..tad nematau jokio reikalo kazka apkalbineti.Man prieme Tarutiene pirma mergaite,o antra berniuka turejo priimti Tickus bet deja akuseres trys prieme nes ta diena labai buvo daug gimdymu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alytiete @ 2010 09 27, 16:15)
.Man prieme Tarutiene pirma mergaite,o antra berniuka turejo priimti Tickus bet deja akuseres trys prieme nes ta diena labai buvo daug gimdymu smile.gif 4u.gif

g.gif O kodel tau gydytojas turejo priimti gimdyma? Gimdymus priimineja akuseres, kiek zinau taip yra visuose Lietuvos miestuose. rolleyes.gif
Atsakyti
daugiau gyvenime negimdysiu alytuj...
Atsakyti
QUOTE(Rugute @ 2010 10 01, 18:40)

kas nutiko? unsure.gif
Atsakyti

Prašom papasakoti g.gif
Atsakyti

KODEL?Man tai patiko,nors išpradžiu labaaai abejojau del Alytaus.
Atsakyti
As tik uz gimdyma Alytuje smile.gif
Gimdziau abudu savo vaikiukus ir gimdyciau ir trecia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(djusted @ 2010 10 05, 10:58)
As tik uz gimdyma Alytuje  smile.gif
Gimdziau abudu savo vaikiukus ir gimdyciau ir trecia  biggrin.gif

lauksim trečio biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Pries metus laiko gimdziau Alyuje prie Tiskaus ir akuseres Nomedos. Viskas vyko sklandziai ir be jokiu tarimusi. thumbup.gif
Atsakyti