Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(kucikas @ 2010 09 02, 18:45)
sveiks.esu naujai iskepta mamyte.gimdziau alytuje ir likau pasibaisejus verysad.gif  akusere buvo nepatenkinta nes mane atkele nakti tai ja pazadino is miegu bv man 4 cm atsidarymas tai ji apreke kad veltui nakti tik praleis prie manes.vyro ileist nenorejo nes pagal ja neverta, bet vyras patriuksmavo tai i leido doh.gif  ju tas aparatas skausmo nerode visai tai pyko sukaliojo . nakti prasikankinau pasak ju viskas gerai. ryte aciu dievuliui keitesi pamaina aciu Morkunaitei ir Ingai akuserei , po apziuros bv nuleisti vandenys nes jie jau buvo zali ,suleisti skatinantys kad iki galo atsidarytu suleke keli daktarai 5 akuseres ir per prievarta istume musu maziuka ,nes cezario daryti negalejo . dar valanda ir butum netureja sunaus.alytuje negimdysiu daugiau.dar kas svarbiausia naktinei akuserei buvo duoti pinigai.... mad.gif

Merginos, bet negi mes tokios kvailos, kad mus nukelia i gimdykla, mus sutinka nepatenkinta akusere, nes prikelta is miego... mus aprekia, kad veltui praleis nakti, suprask-mes prie jos pamainos negimdysim... dar sugeba susibart su musu vyru...ir vistiek tai akuserei ibrukam pinigus g.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
as su ja nesitariau o pinigus davem nes buvo pasakyta kad iki 5 ryto pagimdysiu , tai davem todel kad nors kiek ziuretu.
Atsakyti
QUOTE(kucikas @ 2010 09 03, 14:12)
as su ja nesitariau o pinigus davem nes buvo pasakyta kad iki 5 ryto pagimdysiu , tai davem todel kad nors kiek ziuretu.

o tai tave koks daktaras apžiūrėjo? g.gif

Aš pvz irgi naktį atvažiavau su nubėgusiais vandenimis, praktiškai be jokios veiklos, atsidarymas buvo 1,5 cm... aparatas sarėmių irgi nerodė, bet mus su vyru nuvedė į gimdyklas, paguldė ir liepė ilsėtis, reguliariai ateidavo ir akušerė, ir gydytojas... o niekam nieko nedavėm...
Atsakyti
Kodėl puolat mamytę, jei ji neliaupsina Alytaus, jei jai galbūt nepatiko, nepasisekė , nusivylė ir t.t.
Negi tik teigiama nuomonė čia vien galima ? Kur tada objektyvumas ? blink.gif
Aš džiaugiuosi savo laiku ir paskaičius SM, ir prisiklausius visokių nuomonių, ir priėmus geriausią sprendimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 03 rugsėjo 2010 - 12:57
Teisingai, nereikia uzsipulti tu kurios liko nepatenkintos. As pavyzdziui labai patenkinta buvau gimdymu Alytuje, nors is savo draugiu, taip pat neperseniausiai cia gimdziusiu esu visko girdejus: ir kad akuseres piktos, ir kad daktares koki komentara visai netinkama numeta, ir kad vandenys, gimdykloje bebunant n valandu beveik be prieziuros, pazaliuoja.
Manau jog vis del to geriau yra tartis ar su daktare, ar su akusere is anksto. Juk per gyvenima ne 20 tu vaikeliu pagimdom. Man asmeniskai buvo visiskai ramu, nes zinojau, kad manim ir mano vaikuciu bus tikrai pasirupinta ir niekas ant manes nereks ir moralu neskaitys. Na, bet cia tik mano nuomone. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolaida: 04 rugsėjo 2010 - 09:55
QUOTE(Jolaida @ 2010 09 04, 10:52)
Teisingai, nereikia uzsipulti tu kurios liko nepatenkintos.

Tiesiog buvo keista. Kai lankiau paskaiteles, pati klausiau del vyro buvimo kartu, nes man tai labai aktualu. Akusere sake, kad vyra leidzia be jokiu problemu, nebent butu naktis, ir nenusimato greitas gimdymas, tai vyrui pasiulo vaziuot namo ir pailset. Todel paskaicius, kad vyrui neverta likt, ir, kad akusere buvo nepatenkinta, kad veltui praleis nakti, tikrai pagalvojau, tai kam tuos pinigus duot? Tik veliau parase, kad gimdyma prizadejo 5val. ryto, Nors as kiek klausiau kada gi pagaliau gimdysiu, man vis sake, kad nezino, ir negali prognozuot. Tik pacioj pabaigoj jau pasake, kad laike valandos tureciau jau supuot savo mazyle.
Atsakyti
as toki nekuklu klausimeli turiu gal galit man i az parasyti tos kurios taresi su akuserem kiek pinigeliu dedavot labai noreciau kad mano antraji gimdyma priimtu ta pati akusere kur ir pirmaji tik va toks klausimelis iskilo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(va koala @ 2010 09 04, 11:25)
as toki nekuklu klausimeli turiu gal galit man i az parasyti tos kurios taresi su akuserem kiek pinigeliu dedavot labai noreciau kad mano antraji gimdyma priimtu ta pati akusere kur ir pirmaji tik va toks klausimelis iskilo 4u.gif

Kai pagimdysiu parasysiu biggrin.gif nes apie kaina visai kalbos nebuvo, mansvarbu, kad as busiu priziurima ir sau ramiausiai pagimdysiu, o pinigeliai kaip ir antram plane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kucikas @ 2010 09 02, 18:45)
sveiks.esu naujai iskepta mamyte.gimdziau alytuje ir likau pasibaisejus verysad.gif  akusere buvo nepatenkinta nes mane atkele nakti tai ja pazadino is miegu bv man 4 cm atsidarymas tai ji apreke kad veltui nakti tik praleis prie manes.vyro ileist nenorejo nes pagal ja neverta, bet vyras patriuksmavo tai i leido doh.gif  ju tas aparatas skausmo nerode visai tai pyko sukaliojo . nakti prasikankinau pasak ju viskas gerai. ryte aciu dievuliui keitesi pamaina aciu Morkunaitei ir Ingai akuserei , po apziuros bv nuleisti vandenys nes jie jau buvo zali ,suleisti skatinantys kad iki galo atsidarytu suleke keli daktarai 5 akuseres ir per prievarta istume musu maziuka ,nes cezario daryti negalejo . dar valanda ir butum netureja sunaus.alytuje negimdysiu daugiau.dar kas svarbiausia naktinei akuserei buvo duoti pinigai.... mad.gif

doh.gif verysad.gif g.gif
Atsakyti
na taip tik paskui nepatogu jei gydytojai pasirodytu per mazai ivertintos jos pastangos tai ir paciai nepatogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2010 09 02, 16:02)
O as gimdziau gimdykloj kur vonia buvo. Gimdymas truko 6 valandas, tai is ju kokias 4 praleidau vonioje. Tikrai vonioj gulint ir kai vyras su dusu pilvukui masaza daro saremiai daug greiciau praeina ir kazkokie lengvesni pasidaro. Na bent jau man taip buvo. Is vonios islipdavau tik kai daktare turedavo apziureti, na ir jau pacioje pabaigoje kai jau gimdymas netoli buvo.
O del pacio gimdymo vonioje tai net nezinau... Per pamokeles kazkaip neminejo, kad butu galima vonioj gimdyti.

Aš taip pat gimdžiau vonioje tik Kauno P. Mažylio ligoninėje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
del susitarimu su akuserem ar gydytojom tai net nzn ar galima ka ir susitarti per kursus sake kad ner tokios galimybes.kai pati gulejau ligonineje pries gimdyma tai girdejau kai toje pacioje palatoje viena moteris norejo susitarti su Morkuniene(lygtais tokia pavarde) gydytoja bet ji nesutiko nes jei sake per sunku butuaip is anksto tartis es per dvi darbo vietas dirba ir pan.ir tikrai jokio noro nepaode taris.mes tai po gimdmo atsdekojom ir akuserei ir gydytojai.pries ta nieko nedavem o sulaukem daug rupestingumo.
Atsakyti