QUOTE(kucikas @ 2010 09 02, 18:45)
sveiks.esu naujai iskepta mamyte.gimdziau alytuje ir likau pasibaisejus akusere buvo nepatenkinta nes mane atkele nakti tai ja pazadino is miegu bv man 4 cm atsidarymas tai ji apreke kad veltui nakti tik praleis prie manes.vyro ileist nenorejo nes pagal ja neverta, bet vyras patriuksmavo tai i leido ju tas aparatas skausmo nerode visai tai pyko sukaliojo . nakti prasikankinau pasak ju viskas gerai. ryte aciu dievuliui keitesi pamaina aciu Morkunaitei ir Ingai akuserei , po apziuros bv nuleisti vandenys nes jie jau buvo zali ,suleisti skatinantys kad iki galo atsidarytu suleke keli daktarai 5 akuseres ir per prievarta istume musu maziuka ,nes cezario daryti negalejo . dar valanda ir butum netureja sunaus.alytuje negimdysiu daugiau.dar kas svarbiausia naktinei akuserei buvo duoti pinigai....
Merginos, bet negi mes tokios kvailos, kad mus nukelia i gimdykla, mus sutinka nepatenkinta akusere, nes prikelta is miego... mus aprekia, kad veltui praleis nakti, suprask-mes prie jos pamainos negimdysim... dar sugeba susibart su musu vyru...ir vistiek tai akuserei ibrukam pinigus