Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(artita @ 2010 08 31, 16:26)
dėl kursų...tikrai verta..nueisi ir tikrai nusiraminsi  mirksiukas.gif
dėl depiliacijų...kaip kas nori, taip tas ir eina...netgi per kursus tai minės...jei pvz kirpimui trukdys plaukuotumas, akušerės pačios viską pasitvarkys  mirksiukas.gif

gimdžiau ir likau viskuom patenkinta, tiek prieš, tiek per, tiek po gimdymo aptarnavusiu personalu  4u.gif  beje už ačiū  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas @ 2010 08 31, 18:28)
as ir gimdaziau pries tris menesius alytaus ligonineje ir esu lab.patenkinta, palatos lab.geros sutvakytos gimdykla taip pat .personalas taip pat geras ir rupestingas man pasitaike. tikra lab.dziaugiuosi kad gimdziau cia.mus priziurejo Maciuleviciene o gimdykloje akusere Armanaviciene. tikrai viskuo padejo kuo galejo, masazavo...padejo istverti skausmus....aciu joms labai.

Gal gali placiau papasakoti apie paci agimdykla, gal ten yra vonia ir dar kas nors... na ne vien gimdymo stalas, as tai prisiskaiciau, kad guledamai gimdyti - sunkiausia, bet ar ligoninese yra iranga, kuri leistu gimdyti kitaip, pvz vandenyje, sedint (reikia spec kedutes.) ir pan...
Atsakyti
yra 4 gimdiklu palatos kuriose yra atskiro patalpos kuriose yra 2 isju yra su dusais ir 2 su kampinem voniom.tikrai gimdyklos lab.jaukios.as buvau gimdykloje kur dusas toletas kriaukle, palata visa sviesi naujai sutvarkyta stovi lova -gimdymo stalas,salia staliukas kur leliuka sutvarko pamatuoja ir pasveria ziurint i si staliuka per visus skausmus gimdymo nors truputi jauciau palengvejima nes zinojau kad cia tuoj ir mano lelyte bus.taip pat palatoje yra kampelis vyrui jei jis buna per gimdyma stovi foteliukai staliukas.maciau pirmoje gimdykloje yra net atskiras kambariukas kur vyras gali iseiti pailseti biggrin.gif ar kai pacia gyd.apziuri.man tai buvo pakankamai jauku.taip pat buvo kede su tokia skyle kad sededamos nespaustume kudikiui galvytes, taip pat man pasiule sesute gimdykloje akupunktura tai isbandziau, i galva ismeige plauko plonumo tokias adateles jausmas svaiginantis truputi buvo gal saremiu skausma ir truputeli nueme.jei turite galimybe tai tikrai nueikite i kursus ar seip nueikite i gimdymo skyriu manau jums aprodytu gimdyklas kad ramiau butu, ir galesite visko issiklausineti.juk reikia kad nors del gimdymo vietos butume ramios.man tai ir buvo svarbu.seip nepatiko tai kad mano lelytes tonukus matavau su lab.senu aparatu.jis ten pusiau veike.tas pypsius kur reikia spausti kai sujuda mazylis tai isvis neveike. na dabar tai prasyciau kad pakeistu.
Atsakyti
O as gimdziau gimdykloj kur vonia buvo. Gimdymas truko 6 valandas, tai is ju kokias 4 praleidau vonioje. Tikrai vonioj gulint ir kai vyras su dusu pilvukui masaza daro saremiai daug greiciau praeina ir kazkokie lengvesni pasidaro. Na bent jau man taip buvo. Is vonios islipdavau tik kai daktare turedavo apziureti, na ir jau pacioje pabaigoje kai jau gimdymas netoli buvo.
O del pacio gimdymo vonioje tai net nezinau... Per pamokeles kazkaip neminejo, kad butu galima vonioj gimdyti.
Atsakyti
sveiks.esu naujai iskepta mamyte.gimdziau alytuje ir likau pasibaisejus verysad.gif akusere buvo nepatenkinta nes mane atkele nakti tai ja pazadino is miegu bv man 4 cm atsidarymas tai ji apreke kad veltui nakti tik praleis prie manes.vyro ileist nenorejo nes pagal ja neverta, bet vyras patriuksmavo tai i leido doh.gif ju tas aparatas skausmo nerode visai tai pyko sukaliojo . nakti prasikankinau pasak ju viskas gerai. ryte aciu dievuliui keitesi pamaina aciu Morkunaitei ir Ingai akuserei , po apziuros bv nuleisti vandenys nes jie jau buvo zali ,suleisti skatinantys kad iki galo atsidarytu suleke keli daktarai 5 akuseres ir per prievarta istume musu maziuka ,nes cezario daryti negalejo . dar valanda ir butum netureja sunaus.alytuje negimdysiu daugiau.dar kas svarbiausia naktinei akuserei buvo duoti pinigai.... mad.gif
Atsakyti
QUOTE(kucikas @ 2010 09 02, 18:45)
sveiks.esu naujai iskepta mamyte.gimdziau alytuje ir likau pasibaisejus verysad.gif  akusere buvo nepatenkinta nes mane atkele nakti tai ja pazadino is miegu bv man 4 cm atsidarymas tai ji apreke kad veltui nakti tik praleis prie manes.vyro ileist nenorejo nes pagal ja neverta, bet vyras patriuksmavo tai i leido doh.gif  ju tas aparatas skausmo nerode visai tai pyko sukaliojo . nakti prasikankinau pasak ju viskas gerai. ryte aciu dievuliui keitesi pamaina aciu Morkunaitei ir Ingai akuserei , po apziuros bv nuleisti vandenys nes jie jau buvo zali ,suleisti skatinantys kad iki galo atsidarytu suleke keli daktarai 5 akuseres ir per prievarta istume musu maziuka ,nes cezario daryti negalejo . dar valanda ir butum netureja sunaus.alytuje negimdysiu daugiau.dar kas svarbiausia naktinei akuserei buvo duoti pinigai.... mad.gif

O kas ta naktine akusere buvo jei nepaslaptis?
Atsakyti
QUOTE(kucikas @ 2010 09 02, 18:45)

as irgi del to bijojau kad nakti uzeis gimdymas o seseles tos bus nepatenkintos, bet kai prasidejo po 1h nakties kvietemes greitaja ir nko viskas grj, arba gal tik papuole gera pamaina rolleyes.gif
Atsakyti
oj net nepamenu pavardes.bet tokia senoka g.gif
Atsakyti
Kodel neparasai kas per akusere, man ir idomu juk liko tik kelios dieneles?
Atsakyti
QUOTE(kucikas @ 2010 09 02, 19:51)
oj net nepamenu pavardes.bet tokia senoka  g.gif

tareisi,davei pinigus ir nezinai nei vardo,nei pavardes ,keista g.gif
Atsakyti
Na pirmadieni vaziuosiu i tuos kursus, paziuresiu, jei nepatiks, reiks kitos ligonines ieskotis... reiks jauciu man dar susirasyt visus klausimus, nes nemazai ju kyla, kad paskui nepamirsciau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2010 09 02, 16:02)
O as gimdziau gimdykloj kur vonia buvo. Gimdymas truko 6 valandas, tai is ju kokias 4 praleidau vonioje. Tikrai vonioj gulint ir kai vyras su dusu pilvukui masaza daro saremiai daug greiciau praeina ir kazkokie lengvesni pasidaro. Na bent jau man taip buvo. Is vonios islipdavau tik kai daktare turedavo apziureti, na ir jau pacioje pabaigoje kai jau gimdymas netoli buvo.
O del pacio gimdymo vonioje tai net nezinau... Per pamokeles kazkaip neminejo, kad butu galima vonioj gimdyti.

aš gimdžaiu prieš metus.Ir lygiai taip kaip tu parleidau visą laiką vonioj thumbup.gif tik man greičiau įvyko atsidarymas aš pagimdžiau per 4val.Aš nenorėdavau net iš vonios išlipt, nes man atrodė kad vandenį net neskauda.Vyras juokėsi, kad tuoj išbrinksiu visa biggrin.gif
Atsakyti