Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(brown-eyes @ 2010 08 19, 19:19)
Sveikinu  4u.gif  Linkiu tau ir tavo princesei sveikatytes  4u.gif
PASIDAIRYKITE PO MUSU SPINTA

Aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, dzukaites! smile.gif Gaila kad mazai aktyvios jus cia, nes kaip tik spalio pradzioj turiu startuoti su savo pirmagimiu Alytuj, o nelabai dar ka pazistu is personalo, tai idomu paskaitinet atsiliepimus rolleyes.gif Neseniai lankiau nesciuju kursus, tai visos destancios akusetes tokios fainos pasirode, aisku, ten ju daug yra, bet manau kad ir kitos visos liuks bigsmile.gif Tiesa, kelis kartus gulejau nestumo patologijos skyriuj, ziema del gresiancio, o dabar del stuburo problemu, tai bendrauti teko su Tiskum, Kuneviciene, Tarutiene. Ir visi buvo puikus. Ir seseles visos fainos, zodziu, nesuprantu, kada Alytiskes nusprendzia gimdyt Kaune (aceit ten geriau, patikimiau). Man atrodo, kad Alytuj viskas bus labai gerai thumbup.gif
Papildyta:
Oi, atsiprasau, pakankamai aktyvus sitas forumas, tik internetas suslubavo ir toliau 3 sios temos puslapio nedave atsivest ax.gif Matau, kad beveik absoliuti dauguma mamyciu esat laimingos ir dekingos Alytaus GN personalui, nuo to man tik dar drasiau, nors ir anksciau jokios ypatingos baimes nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
As antra vaikeli jau gimdysiu Alytuje ir tai pat nesuprantu, kodel visos i Kauna verziasi gimdyti g.gif Jei jau taip neramu juk ir Alytuje gali susitarti su gydytoju ar akusere kurie butu su tavim gimdymo metu biggrin.gif As susitarus su akusere ir visai ramiai laukiu tos dieneles, kiek jau cia man beliko nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutes.. as gimdziau pas gyd. Kuneviciene ir akus. Zabitiene. nebuvau susitarus taip papuole, daktares tai beveik neatsimenu bet akus. tai patiko, ji man vede taip pat tuos nesciuju kursus 4u.gif
Atsakyti
Gimdziau Alytuje, su niekuo nesusitarus, bet irgi ramiai laukiau gimdymo, nes zinojau, kad cia personalas toks pat kvalifikuotas, kaip ir Kaune. smile.gif Gimdziau prie akuseres Rasos Kvasinskienes, prieziura buvo super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Norejau paklausti, ar reikia gimdymo metu tureti savo marskinius ir mazyliui rubelius. Pries 2 metus viska duodavo, idomu kaip dabar. Labai aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(mikute000 @ 2010 08 29, 14:51)
Sveikutes,

Norejau paklausti, ar reikia gimdymo metu tureti savo marskinius ir mazyliui rubelius. Pries 2 metus viska duodavo, idomu kaip dabar. Labai aciu uz atsakyma.

Jeigu gimdyve neturi tai tikrai aprupina ir marskiniais ir chalatu ir rubeliais mazyliui. Marskiniu net nereikia tureti ten duoda tuos "gerulius" ligonines. As chalata buvau pamirsusi tai irgi dave ligonines, o mazyliui savi mieliau tad man neprireike. Bet salia esanti mamyte tikrai ligonines gavo rubeliu mazyliui.
Atsakyti
QUOTE(mikute000 @ 2010 08 29, 14:51)
Sveikutes,

sau marskiniu tai nereikia duoda, nebent tu nori. vaikui taip pat dave ligonines rubelius smile.gif
Atsakyti
As ir ruosiuosi gimdyti Alytuje, bet tik siam forume radau geru atsiliepimu apie Alytaus GN. o kiek teko kalbet su pazistamom, ten gimdziusiom, tai sake siaubas. Vienai suleido skatinamuju vien del to, kad pamaina keitesi... kita apsauke, kad atvaziavo nesusitvarkiusi t y nenusiskutusi/nenusidepiliavusi (beje, ar tai privaloma, nes as pvz, nelabai noriu plika but, juk plaukai - naturalu (nu aisku ne kasos))
Nu zodziu... Kol kas lankausi pas Morkunaite, tai patiko... Gal zinot ar ji priimineja gimdymus?

Ir ar lanket kas is jusu kursus busimiems teveliams, nezinau ar verta registruotis...
Atsakyti
QUOTE(Zuzupupa @ 2010 08 31, 15:48)
Ir ar lanket kas is jusu kursus busimiems teveliams, nezinau ar verta registruotis...

as lankiau, man patiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indree..: 31 rugpjūčio 2010 - 15:16
QUOTE(Zuzupupa @ 2010 08 31, 15:48)
As ir ruosiuosi gimdyti Alytuje, bet tik siam forume radau geru atsiliepimu apie Alytaus GN. o kiek teko kalbet su pazistamom, ten gimdziusiom, tai sake siaubas. Vienai suleido skatinamuju vien del to, kad pamaina keitesi... kita apsauke, kad atvaziavo nesusitvarkiusi t y nenusiskutusi/nenusidepiliavusi (beje, ar tai privaloma, nes as pvz, nelabai noriu plika but, juk plaukai - naturalu (nu aisku ne kasos))
Nu zodziu... Kol kas lankausi pas Morkunaite, tai patiko... Gal zinot ar ji priimineja gimdymus?

dėl kursų...tikrai verta..nueisi ir tikrai nusiraminsi mirksiukas.gif
dėl depiliacijų...kaip kas nori, taip tas ir eina...netgi per kursus tai minės...jei pvz kirpimui trukdys plaukuotumas, akušerės pačios viską pasitvarkys mirksiukas.gif

gimdžiau ir likau viskuom patenkinta, tiek prieš, tiek per, tiek po gimdymo aptarnavusiu personalu 4u.gif beje už ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir gimdaziau pries tris menesius alytaus ligonineje ir esu lab.patenkinta, palatos lab.geros sutvakytos gimdykla taip pat .personalas taip pat geras ir rupestingas man pasitaike. tikra lab.dziaugiuosi kad gimdziau cia.mus priziurejo Maciuleviciene o gimdykloje akusere Armanaviciene. tikrai viskuo padejo kuo galejo, masazavo...padejo istverti skausmus....aciu joms labai.
Atsakyti