Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(marakuja @ 2010 07 07, 14:15)
Na laiminga tu moteris 4u.gif  Tikiuosi ir man nebus labai sunku blush2.gif

nu su gimdymasi man tiesgio sekasi smile.gif pirmagime isrgi greitai pagimdziau nuo...iki 4val ir gimdymas 15minuciu atrodo taip gerai nepamnu jau. Bet zinau, kad sake jog greitai
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2010 07 07, 12:51)
Ech, kaip as noreciau greiciau, jau taip sunku doh.gif  Man va dvi dienos kaip netikri saremiai kankina, paskauda paskauda ir praeina.....

aš tavęs nepaguosiu... paruošiamuosius kenčiau 2 savaites, o pagimdžiau, be 2 dienų 40 savaičių... smile.gif bet gimdymas buvo greitas ir lengvas... antras tikiu irgi bus toks pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2010 07 07, 16:46)
aš tavęs nepaguosiu... paruošiamuosius kenčiau 2 savaites, o pagimdžiau, be 2 dienų 40 savaičių...  smile.gif  bet gimdymas buvo greitas ir lengvas... antras tikiu irgi bus toks pats  smile.gif

Na paguodos ir nelaukiu smile.gif nestumas toks dalykas, nors ir sunku, bet esu laiminga, jog netrukus susitiksiu su savo turtuku. Pirmi paruosiamieji saremiai man buvo per jonines, tai kazkaip turiu vilties, kad gal jau tuoj tuoj.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmire @ 2010 07 06, 13:37)
aš dar nepabyrėjau  biggrin.gif

Laba, ar tu dar "gyva"? Jau tie karsciai isvers is koju 4u.gif As dar puksiu, nors paruosiamieji kankina visa savaite doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2010 07 10, 20:41)
Laba, ar tu dar "gyva"? Jau tie karsciai isvers is koju 4u.gif  As dar puksiu, nors paruosiamieji kankina visa savaite doh.gif

Musmirė, jau sūpuoja savo antrąjį sūnelį nuo liepos 7 dienos bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2010 07 12, 10:55)
Musmirė, jau sūpuoja savo antrąjį sūnelį nuo liepos 7 dienos  bigsmile.gif  wub.gif

Didziausi sveikinimai Musmirei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2010 07 13, 11:25)
Didziausi sveikinimai Musmirei 4u.gif  4u.gif  4u.gif

o kaip tu laikaisi? A rparuošiamieji labai kankina?
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2010 07 13, 10:40)
o kaip tu laikaisi? A rparuošiamieji labai kankina?

Na laikausi, kas belieka, paruosiamieji mane kankina jau antra savaite, o dar karsciai tokie...... blink.gif Na, bet vis laukiu. O kaip sekesi Musmirei gimdyti? Prie ko gimde?
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2010 07 13, 11:49)
Na laikausi, kas belieka, paruosiamieji mane kankina jau antra savaite, o dar karsciai tokie...... blink.gif  Na, bet vis laukiu. O kaip sekesi Musmirei gimdyti? Prie ko gimde?

Gimdymas buvo lengvas ir greitas smile.gif Gimdė su akušere Inga, o budėjo Tiškus, tai jis vos spėjo ateit į gimdymą smile.gif
O tu laikykis 4u.gif įsivaizduoju, kaip dabar tie karščiai vargina... aš jaučiuos kaip kokia paliegėlė...nekenčiu karščių... o dar prie viso to ir pykinimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JasVita: 13 liepos 2010 - 10:06
QUOTE(JasVita @ 2010 07 13, 11:04)
Gimdymas buvo lengvas ir greitas  smile.gif  Gimdė su akušere Inga, o budėjo Tiškus, tai jis vos spėjo ateit į gimdymą smile.gif
O tu laikykis  4u.gif  įsivaizduoju, kaip dabar tie karščiai vargina... aš jaučiuos kaip kokia paliegėlė...nekenčiu karščių... o dar prie viso to ir pykinimo...

Na tu ir laikykis, uzjauciu tave, mane pykino iki 5 menesio, tad zinau ka tai reiskia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2010 07 13, 10:25)
Didziausi sveikinimai Musmirei 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū dabar Tau linkiu lengvai ir greitai 4u.gif

Esu labai patenkinta Alytaus gimdyklos ir naujagimių skyriaus darbu ,labai dėkoju visiems medikams- akušerei Ingai Armanavičienei, akušerei Dovilei, gydytojui E. Tiškui, naujagimių gydytojai S. Trubnikovienei ,vizitavusiai gyd.ginekologei A. Kunevičienei, visoms kitoms mus prižiūrėjusioms medikėms ir net sanitarei,kuri kas rytą padovanodavo šypseną. Gimdymas buvo lengvas ir greitas, tolimesnė mano ir naujagimio priežiūra labai rūpestinga ,profesionali ir maloni.
Ir aišku, dėkoju viso nėštumo metu mane prižiūrėjusioms gyd. R. Morkūnaitei ir akušerei I. Armanavičienei (kuri ir priėmė gimdymą).
Visiems labai ačiū ! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmire: 14 liepos 2010 - 12:27
QUOTE(Musmire @ 2010 07 14, 13:24)
ačiū dabar Tau linkiu lengvai ir greitai  4u.gif
Esu labai patenkinta Alytaus gimdyklos ir naujagimių skyriaus darbu ,labai dėkoju visiems medikams- akušerei Ingai Armanavičienei, akušerei Dovilei, gydytojui E. Tiškui, naujagimių gydytojai S. Trubnikovienei ,vizitavusiai gyd.ginekologei A. Kunevičienei, visoms kitoms mus prižiūrėjusioms medikėms ir net sanitarei,kuri kas rytą padovanodavo šypseną. Gimdymas buvo lengvas ir greitas, tolimesnė mano ir naujagimio priežiūra labai rūpestinga ,profesionali  ir maloni.
Ir aišku, dėkoju viso nėštumo metu mane prižiūrėjusioms gyd. R. Morkūnaitei ir akušerei I. Armanavičienei (kuri ir priėmė gimdymą).
Visiems labai ačiū !  4u.gif

Smagu, kad tokie geri atsiliepimai, tikiu, kad ir mums viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti