Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(marakuja @ 2010 07 06, 21:30)
Sveikinu sulaukus dukrytes 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dekoju 4u.gif
Jus irgi matau greit sveikinsim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brown-eyes @ 2010 07 06, 20:45)
Sveikos mamytės 4u.gif , aš jau trys savaitės po gimdymo. Deja, bet gimdžiau ne Alytuje, o Kaune "Mažylio" GN. Prisiminimai iš ten ko gero blogiausi, kokie tik gali būti, pradedant gimdymu ir baigiant išvykimu iš ten. Viską atperka tik tai, kad mano dukrytė sveikutė ir stiprutė  thumbup.gif
Nepatariu ten atsidurti nei vienai mamytei, kuri neturi tūkstančių kišenėje, nes viską ten lemia piniginės storumas  doh.gif

As gimdziau mazylio GN, bet mano atsiliepimai kuo geriausi, gavau ir epidura kurio norejau pati.Beje tariausi su gydytoja, (pas ja jau buvo gimdziusios dvi mano giminaites) as kazkaip pabijojau gimdyti pirma vaikeli nesitarusi blush2.gif Labai dziaugiuosi, kad cia gimdziau, nes tik gydytojos deka mano dukryte sveika, gimdymas buvo kiek komplikuotas.O kokia buvo jusu situacija?turiu ir draugiu kurios ten vaziavo nesitare ir atsidekojo tik simboliskai, o labai patenkintos buvo, gal tiesiog ne kokia pamaina jums teko g.gif Na, bet svarbiausia, kad dukryte sveika, aukit stiprios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brown-eyes @ 2010 07 06, 22:20)
Dekoju  4u.gif
Jus irgi matau greit sveikinsim  thumbup.gif

Na tikiuosi, kad taip ir bus smile.gif Man dar klausimas toks iskilo, ar dauguma istempet iki 40 savaiciu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vera25 @ 2010 07 06, 23:32)
As gimdziau mazylio GN, bet mano atsiliepimai kuo geriausi, gavau ir epidura kurio norejau pati.Beje tariausi su gydytoja, (pas ja jau buvo gimdziusios dvi mano giminaites) as kazkaip pabijojau gimdyti pirma vaikeli nesitarusi  blush2.gif Labai dziaugiuosi, kad cia gimdziau, nes tik gydytojos deka mano dukryte sveika, gimdymas buvo kiek komplikuotas.O kokia buvo jusu situacija?turiu ir draugiu kurios ten vaziavo nesitare ir atsidekojo tik simboliskai, o labai patenkintos buvo, gal tiesiog ne kokia pamaina jums teko  g.gif Na, bet svarbiausia, kad dukryte sveika, aukit stiprios  4u.gif

Mano situacija buvo tokia: nuo 30 nestumo sav. pradejau lankytis "Mazylio" GN moteru konsultacijoje, nes labai sparciai trumpejo gimdos kaklelis ir prasidejo preeklampsija. Pabijojau komplikaciju ir lankiausi ne Alytuje, o ten, be to, taip pasiule ir mano seimos gydytoja. Del gimdymo su ten dirbancia savo gydytoja nesitariau, nes ji man taip pati patare.
Prasidejus saremiams nakti nuvykome i "Mazyli". Vos pavyko prisibelsti, nes buvo naktis, o skambutis sugedes. Priemime nei akusere, nei gydytojas neprisistate, net nezinau pas ka gimdziau doh.gif Kenciau baisius skausmus, bet jie nesiklause mano ir vyro prasymu ir nenuskausmino. Davem i kisene, bet matyt buvo per mazai g.gif Po gimdymo nieks nieko nepaaiskino, o su kudikiu nutempe i palata ir paliko. Tik girdejau kaip sake, "ne pirmas vaikas-viska zino" doh.gif
Per tris ten praleistas paras, pas kudiki gydytoja uzsuko tris kartus, pas mane gydytojai buvo du kartus. Visas dieneles ten leidom tarsi butume namie, niekam nieks nerupi, gali atsitikt, kas nors man ar vaikui, bet nieks neuzeis ... Gulejau palatoj viena - tai privalumas. Bet apie bendra vaizda ten, ypac dusuose ir tualetuose tai patyliu schmoll.gif Ziauru ten net rankenas liesti, o apie prisedima ant klozeto net kalbos negali buti, darydavau ore .. Butu galima dar daug pasakoti, bet noriu visa tai kuo greiciau pamirst. Gailiuosi, kad sukisom pinigus jiems i kisenes, o niekam buvom neidomus, nieks nesirupino ar mums viskas gerai.
Visu svarbiausia, kad turiu SVEIKA VAIKA thumbup.gif Del to galima viska iskest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brown-eyes @ 2010 07 07, 11:02)
Mano situacija buvo tokia: nuo 30 nestumo sav. pradejau lankytis "Mazylio" GN moteru konsultacijoje, nes labai sparciai trumpejo gimdos kaklelis ir prasidejo preeklampsija. Pabijojau komplikaciju ir lankiausi ne Alytuje, o ten, be to, taip pasiule ir mano seimos gydytoja. Del gimdymo su ten dirbancia savo gydytoja nesitariau, nes ji man taip pati patare.
Prasidejus saremiams nakti nuvykome i "Mazyli". Vos pavyko prisibelsti, nes buvo naktis, o skambutis sugedes. Priemime nei akusere, nei gydytojas neprisistate, net nezinau pas ka gimdziau  doh.gif Kenciau baisius skausmus, bet jie nesiklause mano ir vyro prasymu ir nenuskausmino. Davem i kisene, bet matyt buvo per mazai  g.gif Po gimdymo nieks nieko nepaaiskino, o su kudikiu nutempe i palata ir paliko. Tik girdejau kaip sake, "ne pirmas vaikas-viska zino"  doh.gif
Per tris ten praleistas paras, pas kudiki gydytoja uzsuko tris kartus, pas mane gydytojai buvo du kartus. Visas dieneles ten leidom tarsi butume namie, niekam nieks nerupi, gali atsitikt, kas nors man ar vaikui, bet nieks neuzeis ... Gulejau palatoj viena - tai privalumas. Bet apie bendra vaizda ten, ypac dusuose ir tualetuose tai patyliu  schmoll.gif  Ziauru ten net rankenas liesti, o apie prisedima ant klozeto net kalbos negali buti, darydavau ore .. Butu galima dar daug pasakoti, bet noriu visa tai kuo greiciau pamirst. Gailiuosi, kad sukisom pinigus jiems i kisenes, o niekam buvom neidomus, nieks nesirupino ar mums viskas gerai.
Visu svarbiausia, kad turiu SVEIKA VAIKA  thumbup.gif  Del to galima viska iskest  ax.gif

Teisingai sakai, del mazo stebuklelio, pereitum ugni ir vandeni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2010 07 07, 10:59)
Man dar klausimas toks iskilo, ar dauguma istempet iki 40 savaiciu? ax.gif

pirmas vaikutis gimė 38 savaičių, o antras beveik 41 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gžima @ 2010 07 07, 11:44)
pirmas vaikutis gimė 38 savaičių, o antras beveik 41 mirksiukas.gif

Ech, kaip as noreciau greiciau, jau taip sunku doh.gif Man va dvi dienos kaip netikri saremiai kankina, paskauda paskauda ir praeina.....
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2010 07 07, 11:35)
Teisingai sakai, del mazo stebuklelio, pereitum ugni ir vandeni 4u.gif

Tiosiog tie visi nepatogumai, gydytoju abejingumas ir visa kita, nublanksta, kai tu ziuri i savo maza stebuklą thumbup.gif
Papildyta:
Na tikiuosi, kad taip ir bus smile.gif  Man dar klausimas toks iskilo, ar dauguma istempet iki 40 savaiciu? ax.gif

Pirmas pas mus gime 35 sav., mazoji 39 sav. ax.gif Tai labai individualus dalykas, priklauso nuo daug faktoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2010 07 07, 11:51)
Ech, kaip as noreciau greiciau, jau taip sunku doh.gif  Man va dvi dienos kaip netikri saremiai kankina, paskauda paskauda ir praeina.....

suprantu tave 4u.gif man netikri sąrėmiai tęsėsi kas 15 min nuo gruodžio 30d iki sausio 4d. doh.gif pavargau juodai doh.gif bet kaip brown-eyes rašo, viskas nublanksta kai žiūri į savo stebukliuką wub.gif
Atsakyti
Na tikiuosi, kad taip ir bus smile.gif  Man dar klausimas toks iskilo, ar dauguma istempet iki 40 savaiciu? ax.gif

Pirmagime gimdziau 37sav, sunuka siaip ne taip istempiau iki 38sav. Paskaiciusi jusu gimdymus tai manasis kaip is pasakos. Saremiai 40min ir gimdymas 3sekundes. Sunukas 3630kg ir 55cm gime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2010 07 07, 13:14)
Pirmagime gimdziau 37sav, sunuka siaip ne taip istempiau iki 38sav. Paskaiciusi jusu gimdymus tai manasis kaip is pasakos. Saremiai 40min ir gimdymas 3sekundes. Sunukas 3630kg ir 55cm gime wub.gif

Na tikrai ne visoms taip pasiseka pagimdyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2010 07 07, 13:14)

Na laiminga tu moteris 4u.gif Tikiuosi ir man nebus labai sunku blush2.gif
Atsakyti