QUOTE(Vera25 @ 2010 07 06, 23:32)
As gimdziau mazylio GN, bet mano atsiliepimai kuo geriausi, gavau ir epidura kurio norejau pati.Beje tariausi su gydytoja, (pas ja jau buvo gimdziusios dvi mano giminaites) as kazkaip pabijojau gimdyti pirma vaikeli nesitarusi
Labai dziaugiuosi, kad cia gimdziau, nes tik gydytojos deka mano dukryte sveika, gimdymas buvo kiek komplikuotas.O kokia buvo jusu situacija?turiu ir draugiu kurios ten vaziavo nesitare ir atsidekojo tik simboliskai, o labai patenkintos buvo, gal tiesiog ne kokia pamaina jums teko
Na, bet svarbiausia, kad dukryte sveika, aukit stiprios
Mano situacija buvo tokia: nuo 30 nestumo sav. pradejau lankytis "Mazylio" GN moteru konsultacijoje, nes labai sparciai trumpejo gimdos kaklelis ir prasidejo preeklampsija. Pabijojau komplikaciju ir lankiausi ne Alytuje, o ten, be to, taip pasiule ir mano seimos gydytoja. Del gimdymo su ten dirbancia savo gydytoja nesitariau, nes ji man taip pati patare.
Prasidejus saremiams nakti nuvykome i "Mazyli". Vos pavyko prisibelsti, nes buvo naktis, o skambutis sugedes. Priemime nei akusere, nei gydytojas neprisistate, net nezinau pas ka gimdziau
Kenciau baisius skausmus, bet jie nesiklause mano ir vyro prasymu ir nenuskausmino. Davem i kisene, bet matyt buvo per mazai
Po gimdymo nieks nieko nepaaiskino, o su kudikiu nutempe i palata ir paliko. Tik girdejau kaip sake, "ne pirmas vaikas-viska zino"
Per tris ten praleistas paras, pas kudiki gydytoja uzsuko tris kartus, pas mane gydytojai buvo du kartus. Visas dieneles ten leidom tarsi butume namie, niekam nieks nerupi, gali atsitikt, kas nors man ar vaikui, bet nieks neuzeis ... Gulejau palatoj viena - tai privalumas. Bet apie bendra vaizda ten, ypac dusuose ir tualetuose tai patyliu
Ziauru ten net rankenas liesti, o apie prisedima ant klozeto net kalbos negali buti, darydavau ore .. Butu galima dar daug pasakoti, bet noriu visa tai kuo greiciau pamirst. Gailiuosi, kad sukisom pinigus jiems i kisenes, o niekam buvom neidomus, nieks nesirupino ar mums viskas gerai.
Visu svarbiausia, kad turiu SVEIKA VAIKA
Del to galima viska iskest