Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(Amaterasu @ 2010 06 24, 21:14)
Epidura vien man dare du kartus!

Man Alytuje akusere po paskaiteliu sake, kad epidura taiko nebet tam tikrai yra svarbus reikalas, ilgas gimdymas nusimato, didesnio svorio vaikelis... ir t.t. Nelabai padarys tik paciai prasant is baimes skausmui, dar minejo, kad , sita mada pas juos jau atseit praejusi, g.gif Ir tikrai kelios mano drauges nuvaziave gimdyti ( cia siais metais) kad ir kaip prase to epiduro, bet negavo jo g.gif tai ir itakojo mano galutini apsisprendima gimdyti Kaune
Atsakyti
Geras! Kas cia per nesamone? blink.gif Tai kam tada jie ta epidura i savo kainorasti traukia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2010 06 26, 17:38)
Geras! Kas cia per nesamone? blink.gif Tai kam tada jie ta epidura i savo kainorasti traukia? blink.gif

Nezinau ar i kainorasti jis itrauktas g.gif .Tik sakau ka zinau apie ta epidura Alytuje, nes pries gimdyma labai tuo domejausi,jis man buvo labai aktualus, nenorejau gimdyti kitaip, esu labai jau nepakanti skausmui blush2.gif Jei tikrai yra butinybe gydytojas pats nusprendzia ar jo reikia, cia tik savo noru pasirodo gali ir neuztekti g.gif Ir nesena mano draugiu patirtis ta parode doh.gif Gal kitoms mamytems buvo ir kitaip tikrai nesigincinu, gal cia nuo konkretaus gydytojo dar priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vera25 @ 2010 06 26, 17:50)
Nezinau ar i kainorasti jis itrauktas  g.gif .Tik sakau ka zinau apie ta epidura Alytuje, nes pries gimdyma labai tuo domejausi,jis man buvo labai aktualus, nenorejau gimdyti kitaip, esu labai jau nepakanti skausmui  blush2.gif Jei tikrai yra butinybe gydytojas pats nusprendzia ar jo reikia, cia tik savo noru pasirodo gali ir neuztekti  g.gif  Ir nesena mano draugiu patirtis ta parode  doh.gif Gal kitoms mamytems buvo ir kitaip tikrai nesigincinu, gal cia nuo konkretaus gydytojo dar priklauso  g.gif

As nezinau savo pirmaja gimdziau 2003 ar tuo metu Alytus jau mokejo daryt epiduras, bet labai prasiau ir gimdymas buvo sunkus, bet mano jo niekas ir nedare doh.gif Bet gi dabar 21 amzius, kam gimdyt skausmuose. Alytus matyt gyvena dar senoveje... doh.gif
Atsakyti
Kad i kainorasti tas nuskausminimas itrauktas, tai as savo akim maciau. Na, reiks pasidomet isamiau. Per pamokeles minejo, kad tik du anesteziologai tuos nuskausminimus temoka Alytuj daryt ir tie ne ginekologiniam priklauso. Sake, kad kazkaip reikia is anksto registruotis, kad noresi to epiduro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolaida: 27 birželio 2010 - 15:02
Na cia taip tylu, mamukai dar "nebyrat"? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2010 07 06, 12:34)
Na cia taip tylu, mamukai dar "nebyrat"? 4u.gif

aš dar nepabyrėjau biggrin.gif
Atsakyti
Ir as dar ridenuosi biggrin.gif
Atsakyti
As jau laukiu nesulaukiu, nes tie karsciai pribaigs visai blink.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif , aš jau trys savaitės po gimdymo. Deja, bet gimdžiau ne Alytuje, o Kaune "Mažylio" GN. Prisiminimai iš ten ko gero blogiausi, kokie tik gali būti, pradedant gimdymu ir baigiant išvykimu iš ten. Viską atperka tik tai, kad mano dukrytė sveikutė ir stiprutė thumbup.gif
Nepatariu ten atsidurti nei vienai mamytei, kuri neturi tūkstančių kišenėje, nes viską ten lemia piniginės storumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brown-eyes @ 2010 07 06, 20:45)
Sveikos mamytės 4u.gif , aš jau trys savaitės po gimdymo. Deja, bet gimdžiau ne Alytuje, o Kaune "Mažylio" GN. Prisiminimai iš ten ko gero blogiausi, kokie tik gali būti, pradedant gimdymu ir baigiant išvykimu iš ten. Viską atperka tik tai, kad mano dukrytė sveikutė ir stiprutė  thumbup.gif
Nepatariu ten atsidurti nei vienai mamytei, kuri neturi tūkstančių kišenėje, nes viską ten lemia piniginės storumas  doh.gif

Sveikinimai susilaukus dukrytes 4u.gif . Kodel rinkaisi Mazylio GN ?
Atsakyti
QUOTE(brown-eyes @ 2010 07 06, 20:45)
Sveikos mamytės 4u.gif , aš jau trys savaitės po gimdymo. Deja, bet gimdžiau ne Alytuje, o Kaune "Mažylio" GN. Prisiminimai iš ten ko gero blogiausi, kokie tik gali būti, pradedant gimdymu ir baigiant išvykimu iš ten. Viską atperka tik tai, kad mano dukrytė sveikutė ir stiprutė  thumbup.gif
Nepatariu ten atsidurti nei vienai mamytei, kuri neturi tūkstančių kišenėje, nes viską ten lemia piniginės storumas  doh.gif

Sveikinu sulaukus dukrytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti