QUOTE(marakuja @ 2010 06 17, 13:21)
Zinai skaitau as tavo istorija ir pyktis ima ir juokas. Cia kalba tavo skausmas o ne sveikas protas. Jei nezinojai tai inkstu skausmai kai kurioms moterims buna, kadangi vaikas uzspaudzia. O tokiu istoriju galima pripasakot apie visu miestu ligonines. Gimdymas yra laimes dalykas, kaip ir bet kuri kita operacija. Tad, kad tau nepasiseke ir tu sunkiai gimdei, nereiskia, kad cia medikai niekam tike. O darant cezario pjuvi Alytus daro ne epidura, o spinaline nejautra arba pilna narkoze. Taip, kad savo blogas emocijas ir nuotaikas pasilik sau.
Daline nejautra daroma taip pat i stubura, dabar net ne apie tai kalbama.
Papildyta:
QUOTE(austeja001 @ 2010 06 17, 13:37)
Jei jau gimdymas - laimės dalykas, gal tada iš vis gydytojų ir gimdyklų nereikia, jei laimingai lemta būti ir namie pagimdyt gali, o jei ne, tai ir gydytojai nepadės?.... Na prieš 50 metų taip perskaičius nenustebčiau, bet dabar...
Papildyta:
... ir jau ne kartą rašyta, jei jau šioj temoj NEGALIMI nekokie atsiliepimai tada prašykit moderatorių keisti temos pavadinimą. Paskaitykit temas apie kitų miestų gimdyklas, ten irgi pilna tiek puikių, tiek nekokių atsiliepimų, bet moterys diskutuoja o ne liepia "pasilaikyti sau" netikusias kažkam mintis.
Papildyta:
Palaukit, kalbam apie pati gimdyma, tap daktarai ir reikalingi, kad padet gimdyvei, o ne palikt likimo valej, o kai vaikas dusta per ju apsileidima, opaskui kisa kiek tik galima vaistu, lasaliniu, visokiais budais bando praplest gimdos kakleli- ar cia normalu?
Papildyta:
QUOTE(marakuja @ 2010 06 17, 13:21)
Zinai skaitau as tavo istorija ir pyktis ima ir juokas. Cia kalba tavo skausmas o ne sveikas protas. Jei nezinojai tai inkstu skausmai kai kurioms moterims buna, kadangi vaikas uzspaudzia. O tokiu istoriju galima pripasakot apie visu miestu ligonines. Gimdymas yra laimes dalykas, kaip ir bet kuri kita operacija. Tad, kad tau nepasiseke ir tu sunkiai gimdei, nereiskia, kad cia medikai niekam tike. O darant cezario pjuvi Alytus daro ne epidura, o spinaline nejautra arba pilna narkoze. Taip, kad savo blogas emocijas ir nuotaikas pasilik sau.
Brangute, esi labai jau piktas zmogus, inkstus skauda kai vaikas uzspaudzia sakai, bet tai dar nereiskia, kad reikia sukelt gimdyma anksciau. Taip, man uzspaude vaikas truputi, bet palauk stebuklingu budu po 3 dienu jau viskas nebespaudzia, apsurdas, kas turejo tokius priepuolius mane supras, matau tu neturejai ir linkiu, kad neturetai, nors kita vertus kitaip kalbetai. Diagnozes net nesugebejo nustatyt. Na akmenliges skausmai, tai net nelygink. Alytus, net nerado slapime kraujo, man buvo akmenliges priepolis ir kol isejo smelis. Guli raitaisi is skausmo, o budinti gydytoja praeina kaip nieko nebutu
Jau rasiau, pasake ji cia ne mano paciente, tai kaip tai vertint.
Dziaukis, kad neteko susidurti su didesnem broblemom, va kai busi moderatore, tada galesi ir nurodyneti kokius postus man rasyt, kokius ne.
Ir jei gimdymas laimes dalykas, tai kam tas gimdymo skyrius apskritai yra, gimdom namuose, kaip bus taip bus, pati sakai laimes dalykas.