Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(marakuja @ 2010 06 17, 15:36)
Ar pries 50 metu ar dabar, jei lemta turet vaiku tai ir turesi, o jei ne tai gali gimdyt ar Kaune ar Vilniuj ar Maskvoj, niekas nepades. Niekas nesako, kad negalimi nekokie pasisakymai, prasom sakykites, Juk esate tikros ekspertes ir galite ivertinti kiekvieno gydytojo kompetencija biggrin.gif  lotuliukas.gif

... na tai jūs ir gimdykit ar Kaune, ar Maskvoj, ar TEN, kur niekas nepadeda biggrin.gif O gydytojų KOMPETENCIJOS vertint nereikia, yra, kas tai padaro be mūsų... jie visi yra kompetetingi, jeigu dirba tokį darbą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja001 @ 2010 06 17, 15:44)
...  na tai jūs ir gimdykit ar Kaune, ar Maskvoj, ar TEN, kur niekas nepadeda  biggrin.gif O gydytojų KOMPETENCIJOS vertint nereikia, yra, kas tai padaro be mūsų... jie visi yra kompetetingi, jeigu dirba tokį darbą  cool.gif

Ta as ir norejau pasakyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2010 06 17, 16:08)
Ta as ir norejau pasakyti thumbup.gif

Bet nepasakėt rolleyes.gif Teisingai ir suprantamai reikšti mintis irgi kompetencija biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, nezinot? Jei as gimdziau lengvai- tai as saunuole 4u.gif Jei gimdziau sunkiai - tai daktarai kalti, kankino 18val. bash.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(fokus @ 2010 06 17, 17:09)
Merginos, nezinot? Jei as gimdziau lengvai- tai as saunuole 4u.gif Jei gimdziau sunkiai - tai daktarai kalti, kankino 18val. bash.gif  gun_bandana.gif

skaitau skaitau sia temuke, ir juokas ir pyktis. Juk kiekvienas mes turime savo nuomone ir poziuri i bet kuri gyvenime nutikusi yvyki.
Na as esu saunuole, kadangi saremiavau 40min o gimdziau 3sekundes.
Atsakyti
Tame ir beda, jog jeigu kas negerai puola kaltinti gydytojus.... Manau tikrai nera gydytojo, kuris linketu bloga. Visos mes skirtingos ir reaguojam skirtingai, tai normalu. smile.gif Sekmes gimdysiancioms ir kuo geriausiu ir graziausiu emociju ir ispudziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2010 06 17, 13:21)
Zinai skaitau as tavo istorija ir pyktis ima ir juokas. Cia kalba tavo skausmas o ne sveikas protas. Jei nezinojai tai inkstu skausmai kai kurioms moterims buna, kadangi vaikas uzspaudzia. O tokiu istoriju galima pripasakot apie visu miestu ligonines. Gimdymas yra laimes dalykas, kaip ir bet kuri kita operacija. Tad, kad tau nepasiseke ir tu sunkiai gimdei, nereiskia, kad cia medikai niekam tike. O darant cezario pjuvi Alytus daro ne epidura, o spinaline nejautra arba pilna narkoze. Taip, kad savo blogas emocijas ir nuotaikas pasilik sau.

Daline nejautra daroma taip pat i stubura, dabar net ne apie tai kalbama. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(austeja001 @ 2010 06 17, 13:37)
Jei jau gimdymas - laimės dalykas, gal tada iš vis gydytojų ir gimdyklų nereikia, jei laimingai lemta būti ir namie pagimdyt gali, o jei ne, tai ir  gydytojai nepadės?.... Na prieš 50 metų taip perskaičius nenustebčiau, bet dabar...
Papildyta:

... ir jau ne kartą rašyta, jei jau šioj temoj NEGALIMI nekokie atsiliepimai tada prašykit moderatorių keisti temos pavadinimą. Paskaitykit temas apie kitų miestų gimdyklas, ten irgi pilna tiek puikių, tiek nekokių atsiliepimų, bet moterys diskutuoja o ne liepia "pasilaikyti sau" netikusias kažkam mintis.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
Palaukit, kalbam apie pati gimdyma, tap daktarai ir reikalingi, kad padet gimdyvei, o ne palikt likimo valej, o kai vaikas dusta per ju apsileidima, opaskui kisa kiek tik galima vaistu, lasaliniu, visokiais budais bando praplest gimdos kakleli- ar cia normalu?

Papildyta:
QUOTE(marakuja @ 2010 06 17, 13:21)
Zinai skaitau as tavo istorija ir pyktis ima ir juokas. Cia kalba tavo skausmas o ne sveikas protas. Jei nezinojai tai inkstu skausmai kai kurioms moterims buna, kadangi vaikas uzspaudzia. O tokiu istoriju galima pripasakot apie visu miestu ligonines. Gimdymas yra laimes dalykas, kaip ir bet kuri kita operacija. Tad, kad tau nepasiseke ir tu sunkiai gimdei, nereiskia, kad cia medikai niekam tike. O darant cezario pjuvi Alytus daro ne epidura, o spinaline nejautra arba pilna narkoze. Taip, kad savo blogas emocijas ir nuotaikas pasilik sau.

Brangute, esi labai jau piktas zmogus, inkstus skauda kai vaikas uzspaudzia sakai, bet tai dar nereiskia, kad reikia sukelt gimdyma anksciau. Taip, man uzspaude vaikas truputi, bet palauk stebuklingu budu po 3 dienu jau viskas nebespaudzia, apsurdas, kas turejo tokius priepuolius mane supras, matau tu neturejai ir linkiu, kad neturetai, nors kita vertus kitaip kalbetai. Diagnozes net nesugebejo nustatyt. Na akmenliges skausmai, tai net nelygink. Alytus, net nerado slapime kraujo, man buvo akmenliges priepolis ir kol isejo smelis. Guli raitaisi is skausmo, o budinti gydytoja praeina kaip nieko nebutu doh.gif Jau rasiau, pasake ji cia ne mano paciente, tai kaip tai vertint.
Dziaukis, kad neteko susidurti su didesnem broblemom, va kai busi moderatore, tada galesi ir nurodyneti kokius postus man rasyt, kokius ne.
Ir jei gimdymas laimes dalykas, tai kam tas gimdymo skyrius apskritai yra, gimdom namuose, kaip bus taip bus, pati sakai laimes dalykas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara04. @ 2010 06 17, 19:59)
Daline nejautra daroma taip pat i stubura, dabar net ne apie tai kalbama.  doh.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif
Papildyta:
Palaukit, kalbam apie pati gimdyma, tap daktarai ir reikalingi, kad padet gimdyvei, o ne palikt likimo valej, o kai vaikas dusta per ju apsileidima, opaskui kisa kiek tik galima vaistu, lasaliniu, visokiais budais bando praplest gimdos kakleli- ar cia normalu?

Papildyta:
Brangute, esi labai jau piktas zmogus, inkstus skauda kai vaikas uzspaudzia sakai, bet tai dar nereiskia, kad reikia sukelt gimdyma anksciau. Taip, man uzspaude vaikas truputi, bet palauk stebuklingu budu po 3 dienu jau viskas nebespaudzia, apsurdas, kas turejo tokius priepuolius mane supras, matau tu neturejai ir linkiu, kad neturetai, nors kita vertus kitaip kalbetai.  Diagnozes net nesugebejo nustatyt. Na akmenliges skausmai, tai net nelygink. Alytus, net nerado slapime kraujo, man buvo akmenliges priepolis ir kol isejo smelis. Guli raitaisi is skausmo, o budinti gydytoja praeina kaip nieko nebutu  doh.gif Jau rasiau, pasake ji  cia ne mano paciente, tai kaip tai vertint.
Dziaukis, kad neteko susidurti su didesnem broblemom, va kai busi moderatore, tada galesi ir nurodyneti kokius postus man rasyt, kokius ne.
Ir jei gimdymas laimes dalykas, tai kam tas gimdymo skyrius apskritai yra, gimdom namuose, kaip bus taip bus, pati sakai laimes dalykas.  doh.gif

zinai kaip sakoma, savos bedos pacios baisiausios. Atsipalaiduok, nesinervink, viskas praeiti smile.gif
Atsakyti
Nesuprantu kas sitoj temukej darosi.Jeigu pasako kad viskas gerai buvo tada nera ka pasakyti,bet jeigu kuri pasako kad kazkas nepatiko,blogai ir panasiai iskarto puolat,kabinejates,turbut neturit ka veikt.Kimbat prie kiekvieno zodzio.Juk visko buna,visko nutinka.
Atsakyti
As tai isvis nesupratu, sedi pries n laiko pagimdziusios ir istisai ta Alytu giria ir komentarus kitu pagimdziusiu filtruoja. As pirma gimdziau Alytuj, man buvo gerai, bet as suprantu, kad buna KAIP IR VISUR - VISKO, o cia moteris papasakoja savo istorija, o jai liepia pasilaikyt savo blogas emocijas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 18 birželio 2010 - 11:43
QUOTE(sunray @ 2010 06 18, 12:41)
As tai isvis nesupratu, sedi pries n laiko pagimdziusios ir istisai ta Alytu giria ir komentarus kitu pagimdziusiu filtruoja. As pirma gimdziau Alytuj, man buvo gerai, bet as suprantu, kad buna KAIP IR VISUR - VISKO, o cia moteris papasakoja savo istorija, o jai liepia pasilaikyt savo blogas emocijas  blink.gif

Butent, nesuprantu uzsipuole mane. Jei man taip nutiko, gal mano, kad meluoju, nezinau kam to man reiktu. schmoll.gif Jei as gauciau pilnaverte prieziura, to viso haoso gimdymo metu nebutu, mate kad nevyksta gimdos veikla net su skatinanciais, nes likus kokiems 3 val iki gimdymo visas pamainos personalas buvo pas mane, net nezinau kas tiksliai, bet buvo apie 8 zmones.Nes patys ssigando jie kad per ilgai delse ir vaikutis pradejo dust. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara04.: 20 birželio 2010 - 09:02
QUOTE(vasara04. @ 2010 06 17, 12:59)
. Epiduru Alytus daro jei apskritai daro labai mazai,

Epidura vien man dare du kartus!
Atsakyti