Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(kacynas @ 2010 05 19, 22:02)
man toks klausimas ir iškilo,klausiau savo ginės ar galėčiau,kaip nors išanksto susitarti su gydytoju,kuris priimtų gimdymą,aišku ne už ačiū,tai ji sakė,kad po visų šių žiniasklaidos pranešimų gydytojai nerizikuoja paimti pinigėlius,tad ir aš nežinau,kaip pasielgti g.gif nors gimdymas dar po gero mėnesiuko.

Alytaus visas personalas tiesiog nuostabus thumbup.gif
gimdziau viena, pinigeliu neturejau, netgi noredama nebuciau sukrapscius daktarams, ir priziurejo tai nuostabiai, visus saremius akusere neatsitrauke nuo manes, nugara masazavo, per pati gimdyma palatoj buvo net 4 zmones be manes bigsmile.gif nors gimdymas buvo gana lengvas mirksiukas.gif turejau isidejus juoda sokolada, kaip pataria, kad jei isalktum, kadangi man jo neprireike, tai ji padaviau akuserei po gimdymo ir tai nenorejo imti, sake "cia toks musu darbas, ir uz ji mes gaunam alga, nieko mum daugiau nereikia, svarbiausia, kad viskas gerai, sveika ir tu ir mazyle" blush2.gif
tiesiog nuosirdziai padekojau uz viska, ir tikrai niekas skersai neziurejo ir nieko nereikejo. Gydytojai is didziosios raides thumbup.gif 4u.gif
o gimdziau dar pries visus situs skandalus mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mes jau po paskaitėlių,tikrai nustebino Alytaus gimdymo namai.Švaru,garažu,tvarkinga.Be to gera naujiena,kaip jau buvo minėta, pagal pageidavimą bus taikoma akupunktūra.Manau tai geras
thumbup.gif
Atsakyti
o kaip buna kai paguldo i ligonine?nes man jau 26d.gimdymo data buvo jei iki antradienio nepagimdysiu tai guldys i ligonine ir idomu kiek laiko leidzia gulet ir laukti cia alytuje? ir jau kada skatina....jei kas turejo tokios patirties parasykit kaip jumis rupinosi?kokias proceduras dare ir pan?busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas @ 2010 05 29, 20:09)
o kaip buna kai paguldo i ligonine?nes man jau 26d.gimdymo data buvo jei iki antradienio nepagimdysiu tai guldys i ligonine ir idomu kiek laiko leidzia gulet ir laukti cia alytuje? ir jau kada skatina....jei kas turejo tokios patirties parasykit kaip jumis rupinosi?kokias proceduras dare ir pan?busiu dekinga 4u.gif

Jei esi su niekuo nesitarusi, tai kai paguldys , nebijok ir prasyk, kad kiekviena diena tikrintu vaikelio tunus ir vandenis (kad nepazaliuotu), arba dar variantas duok pinigeliu tam gydytojui pas kuri gulesi, tai gal daugiau demesio sulauksi. O siaip nebijok jiems lysti i akis ir klausk visko kas tau neaisku 4u.gif Sekmes nestuke.gif
Atsakyti
aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas @ 2010 05 29, 20:09)

man buvo data nustatyta 14d., o pagimdžiau 26d. Į ligoninę paguldė 16d. nes užkilo spaudimas.Tai va aš gimdymo belaukdama praleidau ligoninėj 10d. Tonusas ir taip tikrina nereikia prašyt, ir echo kelis kart darė ir vandenis tikrino, tikrai rūpinosi.Ir nieko neskatino, tiesiog atėjo savas laikas ir pagimdžiau. smile.gif
Atsakyti
o kaip gydyojai? nera kokiu grubiu, saltu?o kiek cia alytuje kudirkos ligonineje yra vyru ginekologu? visa laika lankiausi pas moteri ginekologe ir bijau ir kazkaip nesmagu jei papulsiu pas vyra blush2.gif (bent dabar man taip atrodo)o palatose dvese guli ar daugiau moteru?
Atsakyti
QUOTE(inguliukas @ 2010 05 30, 09:59)
o kaip gydyojai? nera kokiu grubiu, saltu?o kiek cia alytuje kudirkos ligonineje yra vyru ginekologu? visa laika lankiausi pas moteri ginekologe ir bijau ir kazkaip nesmagu jei papulsiu pas vyra blush2.gif (bent dabar man taip atrodo)o palatose dvese guli ar daugiau moteru?

palatų tai įvairių yra ir po 3 ir po dvi.O po gimdymo ati po 2.Bet jei vietų yra tai guldo po 1.Yra keli vyrai tiksliai nežinau, man kažkaip neteko susidurti su jais.Šeip tai giria tą iš Kauno Gaurilčiką, atrodo tokia pavardė.Aš ir nenorėjau pas vyrą papulti, bet ir nepapuoliau.Aš ir gulėjau ir gimdžiau prie Maciulevičienės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiber @ 2010 05 30, 11:36)
palatų tai įvairių yra ir po 3 ir po dvi.O po gimdymo ati po 2.Bet jei vietų yra tai guldo po 1.Yra keli vyrai tiksliai nežinau, man kažkaip neteko susidurti su jais.Šeip tai giria tą iš Kauno Gaurilčiką, atrodo tokia pavardė.Aš ir nenorėjau pas vyrą papulti, bet ir nepapuoliau.Aš ir gulėjau ir gimdžiau prie Maciulevičienės thumbup.gif

thumbup.gif as gimdziau prie jo (Gaurilčiko), lankiausi pas Salikli nestumo metu, tai po ju prieziuros nenoreciau pas jokia moteri papult lotuliukas.gif o vyru yra dar du Kriugla ir Tiškus, tai jie dazniau buna. Gaurilčikas tik savaitgaliais smile.gif
Atsakyti
Skyriuje pas ka papulsi priklauso nuo taves, nes pasirenki gydytoja pas ka guliesi, na o per gimdyma kas budes tas ir bus. Sekmes. As lankausi pas Morkunaite ir kiek teko guleti ligoninej pas ja ir guldavau. Man pati geriausia gydytoja thumbup.gif O mamytes ar visos zinote ka nesiojate po sirdele ?4u.gif (mergyte ar berniuka) Smalsu ar atspeja ax.gif
Atsakyti
mes tai iki siol dar nezinom smile.gif per visus 9 men.dare gal tris ar keturias ekoskopijas ir nei kart nebuvo aisku ar mergyte ar berniukas g.gif slapukas musu leliukas smile.gif tikiuosi kad jau sia savaite gims ir bus aisku smile.gif ....gal taip ir idomiau.......
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2010 05 30, 13:52)
Skyriuje pas ka papulsi priklauso nuo taves, nes pasirenki gydytoja pas ka guliesi, na o per gimdyma kas budes tas ir bus. Sekmes. As lankausi pas Morkunaite ir kiek teko guleti ligoninej pas ja ir guldavau. Man pati geriausia gydytoja thumbup.gif  O mamytes ar visos zinote ka nesiojate po sirdele ?4u.gif (mergyte ar berniuka) Smalsu ar atspeja ax.gif

Kai as laukiausi, tai man abu kartus pasake tiksliai. Pirma nestuma lankiausi pas gydytoja Holcman(dabar jau nebedirba Alytuje), o antra karta buvau gydytojos Kazlenienes globoj. nors aisku yra leliuku slapuku, kurie nepasirodo kas esantys smile.gif
Atsakyti