Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(Kutveliukas @ 2010 01 21, 14:09)
Laba diena visoms, laiko turiu nuo pirmos dienos namuose, bet kazkaip is to didelio dziaugsmo visai pasimirso man sita temuke, tad labai atsiprasau, kad taip ilgai neparasiau nieko  doh.gif

Gimdziau prie Gaurilčiko ir Kvašinskienės. Nu neturiu zodziu zinokit, nuostabus personalas. ten per gimdyma ir prisijuokem su jais, ir siaip pakalbejom ax.gif  o dar as kai buvau nusiteikus, kad kur kas labiau skaudes, tai isvis gimdykloj kryziazodi pasiemus sprendziau, kol saremiai neuzejo labai dazni, nes sedint labiau skaudejo nei stovint  lotuliukas.gif
per gimdyma dar buvo ir Bubėnienė (jei teisingai pavarde parasiau), ten irgi super zmogus. klausiau visko ka sake (nors kaip supratau tai visad viska dariau gerai), tai per saremius Kvašinskienė nuolat buvo su manim,. nes viena gimdziau, tai ji man strenas paglostydavo per saremius, per tarpus pasnekedavom, papasakojau jai kokiu atsiliepimu girdejus buvau, tai sako cia visos su tokiais atvaziuoja, ir paskui stebisi, kad istikruju taip visiskai nebuna  blush2.gif tai net susigedau tada.... kai jau viskas baigesi tai ir as gydytojui ir akuserei dekojau uz ta maza stebukla ir man gydytojas atejes paspaude ranka ir pasake aciu, as akis isputus klausiu uz ka, o jis sako, tu visko klausei ir del to buvo labai lengvas gimdymas bigsmile.gif po gimdymo paskambinau tai draugei kuri buvo taip negraziai prisnekejus, ir pasakiau kad viskas ten nuostabu, ir kad cia mane prigazdino bereikalo. tik paciai daug itampos buvo kol nenuvaziavau ir savo akim nepamaciau visko  blush2.gif
Tad galiu dabar drasiai pasakyti: Alytaus gimdykla pati geriausia, o ir personalas tikrai nuostabus, galeciau rankas isbuciuot tiem zmonem, kurie toki darba dirba ir suteikia tiek daug dziaugsmo kai jau paimi mazuti stebukla ant ranku wub.gif

As vadovaujuosi tokia taisykle, kad pirma reikia paciam isitikinti, o paskui kalbeti. Niekada nereikia nusiteikti is ansto, kad bus blogai, nes taip dazniausiai ir nutinka.
Sveikinu sulaukus dukrytes!!!
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke29 @ 2010 01 27, 15:39)
As vadovaujuosi tokia taisykle, kad pirma reikia paciam isitikinti, o paskui kalbeti. Niekada nereikia nusiteikti is ansto, kad bus blogai, nes taip dazniausiai ir nutinka.
Sveikinu sulaukus dukrytes!!!

auksines mintys!
Atsakyti
Sveikos, alytiskes! Planuoju gimdyti Alytaus apskrities ligoninej, bet is neseniai gimdziusios pazistamos suzinojau nepatinkanciu man ziniu. Ji gimde naturaliai, be komplikaciju, bet najagimis su ja nuolat pradejo buti tik po paros laiko. O nakti kad butu ramesnis, sesuciu net buvo pamaitintas misineliu! Po ko vaikas jau nebeeme kruties ir dabar maitinamas misineliais. Ar tikrai Alytuj kudikis mamai atiduodamas tik po paros? Jei taip, tai rinkciausi labiau "rastingas" Kauno ligonines.
Atsakyti
QUOTE(tamsi26 @ 2010 02 13, 13:27)
Sveikos, alytiskes! Planuoju gimdyti Alytaus apskrities ligoninej, bet is neseniai gimdziusios pazistamos suzinojau nepatinkanciu man ziniu. Ji gimde naturaliai, be komplikaciju, bet najagimis su ja nuolat pradejo buti tik po paros laiko. O nakti kad butu ramesnis, sesuciu net buvo pamaitintas misineliu! Po ko vaikas jau nebeeme kruties ir dabar maitinamas misineliais. Ar tikrai Alytuj kudikis mamai atiduodamas tik po paros? Jei taip, tai rinkciausi labiau "rastingas" Kauno ligonines.

Po gimdymo visada vaikelis buvo su manim. Aš kaip tik prašiau kad nakčiai paimtų po gimdymo, nes buvau 2 paras nemiegojusi , ir norėjau pailsėti,bet vistiek man 24val. atnešė ir daugiau nepaėmė.
Kažkas buvo turbūt tam leliukui negerai nes taip tai tikrai nedaro.Kur gulėjo su manim kita mama tai iš vis visada vaikas pas ją buvo.Tik rytais išsiveža 10 min. apžiūrai.O kad mišinuko duoda ati mano ir valgė mišinį nes visiškai beveik priešpienio neturėjau bet paskui susiregulliavo ir sėkmingai maitinau krūtimi.
Atsakyti
Tikrai niekas be priezasties to vaikiuko nepaima.Kai perkelia i palata duoda pora valandu pailset,per ta laika maziuka nuprausia aprengia ir atiduoda mamai.
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2010 02 13, 19:12)
Tikrai niekas be priezasties to vaikiuko nepaima.Kai perkelia i palata duoda pora valandu pailset,per ta laika maziuka nuprausia aprengia ir atiduoda mamai.

mano mergyte irgi paeme tik nupraust, aprenkt. o iskart neatveze, nes mergyte po tokiu proceduru uzmigo, tai leido ir man ramiai pamiegot, bet ryte iskart atveze mazyle smile.gif bereikalo tikrai nieks neims ir nemaitins misinuku. Kaip tik labai uz maitinima mamos pienu o ne misinuku wub.gif
Atsakyti
pritariu pasisakusioms drinks_cheers.gif
be reikalo niekas nepaima kūdikių iš mamų ir mišiniu nemaitina, jei mama turi priešpienio....kai pagimdžiau sūnų ( 2008 m. ) pirmą parą labai nusilpusi buvau, du kartus nualpau, iš lovos nepasikėliau, tai sesutės paklausė ar pasiimti nakčiai, kad pailsėčiau, pasakiau, taip...atnešė pamaitinti, kai reikėjo naktį ir vėl nusivežė, ryte jau buvau atsigavusi ir iškarto atvežė mano vyruką man wub.gif
dukrą pagimdžius jaučiausi puikiai, kai perkėlė abi iš gimdyklos pora valandų leido pailsėti, kol nuprausė aprengė sutvarkė... atėjo pasiklausti, sako jinai labai gražiai miega, pamiegok pati ir atvešim....sutikau...kai tik išalko atvežė ir jokių kalbų apie mišinuką nebuvo 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi galiu tik patvirtinti, kad pirmą parą lelių paima tik porai valandų, kad mama pailsėtų, o tuo pačiu ir nuprausia, aprengia. Pirmus kartus maitinant sesutės prižiūrėjo, ar taisyklingai maitinu, patarė, kaip man pačiai patogiau įsitaisyti (negalėjau sėdėt), stebėjo, ar vaikas valgo ir t.t. Bet kada, iškilus bet kokiam klausimui (o pirmą kartą tų lklausimų būna daug hihihi.gif ) galėjau klausti ir į visus klausimus gavau išsamius ir malonius atsakymus.
Be to, antrą parą mano sūnui prasidėjo stipri fiziologinė gelta, dvi paras su pertraukomis jis buvo ne kartu su manimi palatoje, o gulėjo „soliariume“. Ir visą laiką kas kartą pabudusį jį vežiojo man maitinti kas 2 - 3 valandas, tiek dieną, tiek naktį.
Žodžiu, neįsivaizduoju, kad galėtų būti geresnė priežiūra...
Atsakyti
QUOTE(tamsi26 @ 2010 02 13, 12:27)

Na istikruju Kauno gydytojau kaip kurie tikrai RASTINGESNI...
Mano giminaite nebuvo labai pasiturinti moteris.Taciau ,kaip ir mes visos, mane ,kad vaikelis yra viskas ir reikia atiduot jam visa kas geriausia.Tad nusprende atsisakyti visiskai Alytaus gydytoju paslaugu,nes sie buvo "nerastingi".Net i kasmenesinius nesciuju apsilankymus vykdavo privaciai ,pas viena is Kauno gydytoju.Artejant gimdymui ji buvo is anksto paguldyta,kaip VIP paciente(siek tiek perdedu smile.gif -pagulde ja todel,kad ji nerimavo,kad gali nespet nuvykt i Kauna ,atsiradus gimdymo pozymiams).Leliukas gime sveikas,isnesiotas ir beje labai lengvai.Taciau isnesus i naujagimiu palata,ji daugiau jo nepamate,nes po kurio tai laiko,jis jau buvi isveztas i intens.terapijos sk.Ten po paros mire.Teveliams buvo papasakota apie ,kaip kuriuos naujagimio galimus vidaus organu veiklos sutrikimus.Taciau mirties liudijime,buvo parasyta:mirties priezastis neaiski.Prispausti sielvarto tevai nesikanaisiojo po teisybe ir neteisybe-tiesiog taip ivyko.Taciau gimines,kaip daznai tai buna-juos "uzpjove" zyzimu,kad reiktu issiaiskint iki galo.Ilgai neissiplesiu.Po kazkiek laiko,jiems pradejus surinkinet dokumentus paaiskejo,kad dinge yra ar tai gimdymo istoria ar tai skrodimo dokumentai.....Be kuriu zinoma...niekas nepajudes is vietos.Zinoma-galima buvo turbut eiti toliau,bet gi visi supranta,kad tai kova,kuri atima daug jegu ,sveikatos ir dazniausiai beprasme...Tiesiog viska teveliai paliko
likimui...
Tai tiek norejau parasyt apie rastinguma...O kiekvienam reikia sprest paciam-kartais nuojauta pasako mums teisingus sprendimus...Tad ir vadovaukimes ja...Kas lemta tas lemta,net jei pabegsit uz juru mariu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaila: 22 vasario 2010 - 10:22
QUOTE(Vaila @ 2010 02 22, 10:22)
Tai tiek norejau parasyt apie rastinguma...O kiekvienam reikia sprest paciam-kartais nuojauta pasako mums teisingus sprendimus...Tad ir vadovaukimes ja...Kas lemta tas lemta,net jei pabegsit uz juru mariu...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ...užuojauta.... verysad.gif
Atsakyti
Gimdziau Alytuje pries pusantru metu, kudiki gavau iskart po visu proceduru smile.gif , o vat del savavalisko maitinimo misineliu - man pasitaike, nors buvau ispejusi, kad nemaitintu, nes maitinsiu pati... bet taip buvo tik viena karta, toliau mazoji kuo graziausiai eme kruti.
Gal kad gimdziau vasara ir dalis personalo atostogavo, bet man tas kudikiu skyrius ne itin blush2.gif , drauge gimde pries kelis menesius - kai kuriuos niuansus aptarem, sake viskas ok - gal situacija pagerejo mirksiukas.gif
O del "rastingumo"- visur visko pasitaiko, manau nera gimdymo namu be liudnu istoriju verysad.gif , gimdymas - loterija...
Atsakyti
Aciu visoms moterims uz atsakymus. Ramiau pasidare smile.gif Per sita laika teko paciai pagulet Alytaus ligonines nestumu patologijos skyriuj. Esu labai patenkinta visu skyriaus personalu, pabendarvau su kitomis moterimis ir jos ta pati pasake, kad vaikuti atiduoda dazniausiai iskart po to, kai sutvarko. Dar noriu pasakyt, kad neverta susidaryt isankstines nuomones apie gydytojus is komentaru. Kai guliausi, ta diena budejo Tiskus, siek tiek nerimavau, del to ka cia apie ji buvau skaiciusi. Pasirodo puikus daktaras, nesilialiakina, bet padaro viska ka reikia. Dar buvau prisiskaiciusi apie Morkunaite, todel kai siule ja kaip gydancia gydytoja, atsisakiau. Ir visiskai be reikalo, mano palatos kaimynes butent ji priziurejo, labai demesinga ir maloni joms buvo smile.gif O pasirinkau gyd. Kuneviciene, visai nezinodama ka renkuosi. Super maloni ir demesinga gydytoja, aciu jai didziausias 4u.gif Zodziu, visiskai nurimau ir pasitikiu Alytaus personalu bigsmile.gif
Atsakyti