Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(vilaida @ 2010 01 14, 10:40)
Keliu temą į viršų,nes prisikursim naujų, o senos liks neužbaigtos  bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Kutveliuk, kur dingai? Vis laukiu tavo pasisakymo apie gimdyma ir nesulaukiu g.gif Dabar paziurejau tavo liniuote, kad jau esi pagimdziusi, kodel nieko neparasai? Uzvirei cia tokia kose ir dingai. verysad.gif Kaip praejo gimdymas, o gal gimdei ne Alytuj? Labai laukiu tavo pasisakymo, man tuoj gimdyt.
Atsakyti
QUOTE(šiaurėja @ 2010 01 20, 11:14)
Kutveliuk, kur dingai? Vis laukiu tavo pasisakymo apie gimdyma ir nesulaukiu g.gif Dabar paziurejau tavo liniuote, kad jau esi pagimdziusi, kodel nieko neparasai? Uzvirei cia tokia kose ir dingai. verysad.gif Kaip praejo gimdymas, o gal gimdei ne Alytuj? Labai laukiu tavo pasisakymo, man tuoj gimdyt.

ji cia prisijunge prie Alytaus mamyciu mazieji alytukai ir maciau dar nestukiu forume, turi mergyte alytaus nestukes
Atsakyti
QUOTE(meskiniene @ 2010 01 20, 11:28)
ji cia prisijunge prie Alytaus mamyciu

doh.gif Neieskosiu jau as ten jos pasisakymu verysad.gif Tiesiog atejo cia, pasisake kazka is nuogirdu, pripyle zibalo ir dingo blink.gif Galvojau ateis cia parasyti ir tada, kai tures savo patirtį.
Atsakyti
QUOTE(šiaurėja @ 2010 01 20, 10:53)
doh.gif Neieskosiu jau as ten jos pasisakymu verysad.gif Tiesiog atejo cia, pasisake kazka is nuogirdu, pripyle zibalo ir dingo blink.gif Galvojau ateis cia parasyti ir tada, kai tures savo patirtį.

atsakysiu už ją...nėštukių temoj labai labai gyrė gimdyklą ir personalą, ypač gydytoją Gaurilčiką thumbup.gif
gal kai turės laiko pati parašys daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Artita, net nuotaika pakilo thumbup.gif Perzvelgiau tas temas kur Meskiniene nuorodas idejo, bet ten reikia viska skaityt, kad surasciau, kas mane domina. Na svarbu viskas gerai, gimdyves nenusivilia Alytaus gimdymo namais, ir antra gimdysiu cia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šiaurėja @ 2010 01 20, 11:08)
Artita, net nuotaika pakilo thumbup.gif  Perzvelgiau tas temas kur Meskiniene nuorodas idejo, bet ten reikia viska skaityt, kad surasciau, kas mane domina. Na svarbu viskas gerai, gimdyves nenusivilia Alytaus gimdymo namais, ir antra gimdysiu cia. biggrin.gif

drąsiai sakau, gimdyk čia 4u.gif 4u.gif
patirtis mano tą dukart patvirtina, kad čia viskas čiki ir net labai thumbup.gif
Atsakyti
Laba, pasireiksu ir as cia smile.gif
Taigi vat gimdziau ir as Alytuje ir esu lb lb patenkinta thumbup.gif del tam tikru priezasciu turejau vaziuoti i kauna gimdyti, bet atsisakiau, sakau ir rastiskai galiu parasyti kad lieku pas savus, gyd priemime net pajuokavo sako ar mes jums gimines smile.gif
tad gimdyti cia ir tik cia, nes personalas superinis, gimdziau prie gyd Tiskaus ir akuseres Armanavicienes, truksta zodziu apsakyti ju profesionaluma ir zmogiskuma. tik didelis ACIU!!!
Atsakyti
QUOTE(šiaurėja @ 2010 01 20, 11:53)

Ir as pritarsiu Artitai - gimdyk drasiai cia.Mano patirtis irgi pati geriausia!!!
Sekmes!
Atsakyti
Pirma gimdziau Alytuj, net minciu nekilo kitur vaziuot. Gimdziau prie akuseres Rasos Kvašinskienės. Akusere super thumbup.gif I pabaiga gimdymo taip supanikavau, kad jei ne ji, nezinau kaip buciau istverus. Antra irgi planuoju gimdyt Alytuj, bet paskaicius kai kuriuos postus, visokios mintys i galva lenda. Nors mano drauges visos gimde Alytuj ir ne viena nesiskunde. thumbup.gif Na kagi, kurios dar negimde, linkiu visoms mums lengvo gimdymo. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena visoms, laiko turiu nuo pirmos dienos namuose, bet kazkaip is to didelio dziaugsmo visai pasimirso man sita temuke, tad labai atsiprasau, kad taip ilgai neparasiau nieko doh.gif

Gimdziau prie Gaurilčiko ir Kvašinskienės. Nu neturiu zodziu zinokit, nuostabus personalas. ten per gimdyma ir prisijuokem su jais, ir siaip pakalbejom ax.gif o dar as kai buvau nusiteikus, kad kur kas labiau skaudes, tai isvis gimdykloj kryziazodi pasiemus sprendziau, kol saremiai neuzejo labai dazni, nes sedint labiau skaudejo nei stovint lotuliukas.gif
per gimdyma dar buvo ir Bubėnienė (jei teisingai pavarde parasiau), ten irgi super zmogus. klausiau visko ka sake (nors kaip supratau tai visad viska dariau gerai), tai per saremius Kvašinskienė nuolat buvo su manim,. nes viena gimdziau, tai ji man strenas paglostydavo per saremius, per tarpus pasnekedavom, papasakojau jai kokiu atsiliepimu girdejus buvau, tai sako cia visos su tokiais atvaziuoja, ir paskui stebisi, kad istikruju taip visiskai nebuna blush2.gif tai net susigedau tada.... kai jau viskas baigesi tai ir as gydytojui ir akuserei dekojau uz ta maza stebukla ir man gydytojas atejes paspaude ranka ir pasake aciu, as akis isputus klausiu uz ka, o jis sako, tu visko klausei ir del to buvo labai lengvas gimdymas bigsmile.gif po gimdymo paskambinau tai draugei kuri buvo taip negraziai prisnekejus, ir pasakiau kad viskas ten nuostabu, ir kad cia mane prigazdino bereikalo. tik paciai daug itampos buvo kol nenuvaziavau ir savo akim nepamaciau visko blush2.gif
Tad galiu dabar drasiai pasakyti: Alytaus gimdykla pati geriausia, o ir personalas tikrai nuostabus, galeciau rankas isbuciuot tiem zmonem, kurie toki darba dirba ir suteikia tiek daug dziaugsmo kai jau paimi mazuti stebukla ant ranku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2010 01 21, 13:09)
Laba diena visoms, laiko turiu nuo pirmos dienos namuose, bet kazkaip is to didelio dziaugsmo visai pasimirso man sita temuke, tad labai atsiprasau, kad taip ilgai neparasiau nieko  doh.gif

Gimdziau prie Gaurilčiko ir Kvašinskienės. Nu neturiu zodziu zinokit, nuostabus personalas. ten per gimdyma ir prisijuokem su jais, ir siaip pakalbejom ax.gif  o dar as kai buvau nusiteikus, kad kur kas labiau skaudes, tai isvis gimdykloj kryziazodi pasiemus sprendziau, kol saremiai neuzejo labai dazni, nes sedint labiau skaudejo nei stovint  lotuliukas.gif
per gimdyma dar buvo ir Bubėnienė (jei teisingai pavarde parasiau), ten irgi super zmogus. klausiau visko ka sake (nors kaip supratau tai visad viska dariau gerai), tai per saremius Kvašinskienė nuolat buvo su manim,. nes viena gimdziau, tai ji man strenas paglostydavo per saremius, per tarpus pasnekedavom, papasakojau jai kokiu atsiliepimu girdejus buvau, tai sako cia visos su tokiais atvaziuoja, ir paskui stebisi, kad istikruju taip visiskai nebuna  blush2.gif tai net susigedau tada.... kai jau viskas baigesi tai ir as gydytojui ir akuserei dekojau uz ta maza stebukla ir man gydytojas atejes paspaude ranka ir pasake aciu, as akis isputus klausiu uz ka, o jis sako, tu visko klausei ir del to buvo labai lengvas gimdymas bigsmile.gif po gimdymo paskambinau tai draugei kuri buvo taip negraziai prisnekejus, ir pasakiau kad viskas ten nuostabu, ir kad cia mane prigazdino bereikalo. tik paciai daug itampos buvo kol nenuvaziavau ir savo akim nepamaciau visko  blush2.gif
Tad galiu dabar drasiai pasakyti: Alytaus gimdykla pati geriausia, o ir personalas tikrai nuostabus, galeciau rankas isbuciuot tiem zmonem, kurie toki darba dirba ir suteikia tiek daug dziaugsmo kai jau paimi mazuti stebukla ant ranku wub.gif

Na va matai Kutveliuk kaip viskas gerai baigėsi 4u.gif Sveikinu susilaukus dukrytės drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti