Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(lili* @ 2009 12 18, 20:58)
:Kikevienam savo  4u.gif

visiskai pritariu, kiekvienam savo thumbup.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif Aš gimdžiau Alytuje ir buvau patenkinta personalu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2009 12 18, 19:58)
Aš tai irmontei pasakyčiau, kad vis tik mamos gal neišsikalinėja, o renkasi ten kur joms atrodo kur kas saugiau ir ramiau susitikt su mažyliu  mirksiukas.gif

Nors as jau ne pirma karta kartojuosi,kad i Alytu ir is Vilniaus pati atvaziavau gimdyti abu vaikucius, bet pritariu Jusus nuomonei - renkiesi tai,kas tau atrodo saugiausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pykstu: 29 gruodžio 2009 - 09:29
As taip pat pries metus gimdziau Alytuje. Tiksliau dare skubia Cezario operacija. Vel laukiuosi, liko menuo ir noriu susitarti su gydytoju del operacijos, tik nezinau, su kuo geriiausiai tai daryti. Na, kad neimtu moralizuoti ir t.t. Mano gyd. Varenoje siulo nerizikuoti po trumpo laiko gimdyti paciai, juolab, kad ir kraujo grupe minusine..
Gal kuri is jusu taresi? Pasidalinkite patirtimi. Dekui.
Atsakyti
QUOTE(Glamourcik @ 2010 01 03, 13:52)
As taip pat pries metus gimdziau Alytuje. Tiksliau dare skubia Cezario operacija. Vel laukiuosi, liko menuo ir noriu susitarti su gydytoju del operacijos, tik nezinau, su kuo geriiausiai tai daryti. Na, kad neimtu moralizuoti ir t.t. Mano gyd. Varenoje siulo nerizikuoti po trumpo laiko gimdyti paciai, juolab, kad ir kraujo grupe minusine..

Vienintelis ką galėčiau patart, tai Saliklis. Tikrai nuostabus daktaras ir toks, kuris tikrai išmano savo darbą (man pačiai jis atliko Cezario operaciją), ir manau jis tikrai neims moralizuoti, nes jis žiūri kas geriausia mamai ir vaikeliui 4u.gif Sėkmės tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-LR- @ 2010 01 03, 12:42)
Vienintelis ką galėčiau patart, tai Saliklis. Tikrai nuostabus daktaras ir toks, kuris tikrai išmano savo darbą (man pačiai jis atliko Cezario operaciją), ir manau jis tikrai neims moralizuoti, nes jis žiūri kas geriausia mamai ir vaikeliui 4u.gif  Sėkmės tau mirksiukas.gif

kad Saliklis jau kuris laikas nepriima gimdymų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamourcik @ 2010 01 03, 12:52)

Labukas, o kodel tu nori velgi cezario? As 2009 sausi turejau cezario operacija ir va jau skaiciuoju dienukes iki kito gimdymo(kadangi mano nesiojimo laikas trumpesnis) Bet man niekas net nesiulo CO visi sako pagimdysi pati, ir Kauno gydytojai ta teige ir netgi Svedijoje iskart pasake gimdysi pati(nes Co turejau ten).
O kraujo grupe ir mano minusine. Sekmes tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Gyd. aiskino, jog gimdymo metu gali imt skirtis randas,esantis gimdoje. Tada prasideda komplikacijos ir vaikeli esa gali tekt traukt vakuumu. Tai-baisiausia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamourcik @ 2010 01 03, 14:41)
Gyd. aiskino, jog gimdymo metu gali imt skirtis randas,esantis gimdoje. Tada prasideda komplikacijos ir vaikeli esa gali tekt traukt vakuumu. Tai-baisiausia sad.gif

O tu tik jos nuomone esi isklausiusi ar esi ir pas kitus gydytojus apsilankiusi? MAne konsultavo 5gydytojai siuo klausimu(2 is ju svedu). As kai pradejau klausineti tai jis tik juoktis pradejo, sake tikrai niekas nesiskirs ir niekas neatsivers.
Aplamai as po Co planuotai pastojau is trecio ciklo, o Lietuvoje rekomenduojama laukti bent jau pusmeti.
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2010 01 03, 17:21)
O tu tik jos nuomone esi isklausiusi ar esi ir pas kitus gydytojus apsilankiusi? MAne konsultavo 5gydytojai siuo klausimu(2 is ju svedu). As kai pradejau klausineti tai jis tik juoktis pradejo, sake tikrai niekas nesiskirs ir niekas neatsivers.
Aplamai as po Co planuotai pastojau is trecio ciklo, o Lietuvoje rekomenduojama laukti bent jau pusmeti.

Matau, jog musu nestumai beveik vienodo laiko. Mums be poros dienu 36 savaites. Gal tu ir teisi, o as konsultavausi su dviem gyd.ir jos teige, kad mano vietoj negimdytu pacios. Tai tiek.
Atsakyti
QUOTE(Glamourcik @ 2010 01 03, 20:00)
Matau, jog musu nestumai beveik vienodo laiko. Mums be poros dienu 36 savaites. Gal tu ir teisi, o as konsultavausi su dviem gyd.ir jos teige, kad mano vietoj negimdytu pacios. Tai tiek.

Na matai as kazkaip esu nuteikta, kad tikrai nieko blogo nenutiks ir randas atlaikys be problemu, bet jokiu budu neagituoju taves elgtis taip kaip as mirksiukas.gif Tiesiog pasidalinau savo esama situacija, ir tikrai labai ramiai laukiu gimdymo. CO gali atlikti bet kuria minute, taip gyd man ir sake jei tik matysim menkiausia nukrypima nuo normu iskart CO, bet gimdyti naturaliai NR.1 smile.gif
Atsakyti
Keliu temą į viršų,nes prisikursim naujų, o senos liks neužbaigtos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilaida: 14 sausio 2010 - 09:41