QUOTE(Kutveliukas @ 2009 11 28, 10:25)
o gimdyt kazkodel visai nebijau, kaip tik labai laukiu, nes jau poto turesiu savo turteli ant rankyciu
nusiteikus taip, kad visos pagimdo ir as pagimdysiu
o dar ir mama labai lengvai mane pagimde, tai gal ir man taip nuskils
skaiciavausi vakar net, mamai gavosi gimdyt, pagal dabartini skaiciavima, apie 38 savaite (anksciau kitaip skaiciuodavo, ir gimde butent ta diena, kuria daktarai pasake
), tai gal ir as nelauksiu tu 40 savaiciu, nenoriu dideeeelio vaikiuko uzaugint, uzaugs kai jau nebe pilvely bus
Papildyta:
ne, faktas, kad negirdejau, ji viena gimde, bet meluot nebuvo tikslo. kai nuejau aplankyt, tai mane tik apsikabino, ir net nelabai pasakotis norejo... bet paskui papasakojo verkdama.. vienas gal nekreiptu demesio, o kitas ir labai skaudziai sureaguot gali.....
butu ji gimdzius su vyru tai taip nebutu buve..
tai va del to ir bijau as tos morkunaites
nes gimdysiu tikrai viena
Gyd. Morkunaites siulau nebijoti
Savo patirti su ja jau aprasiau
bet...skaitant apie jusu drauge man kazkaip tokia asociacija kilo, kad gal ji ne viska papasakojo, ka pati sake, kaip elgesi ir t.t. o gal is tos baimes jai ne taip viskas atrode, gal kazkokia panasi fraze kontekste ir buvo is gydytojos, bet esu tos nuomones, isitikinusi sau, kad ne tokia tiesiogiskai izeidzianti ir siaip is giedro dangaus ..."priejo ir privare bet ko ir bet kaip". Gal iki tol dar buvo kazkas ir kazkaip... sunku spresti.
Bet as is savo "vidutinisko ilgio" gyvenimo patirties galiu pasakyti, kad labai daug priklauso nuo taves pacios, kaip pati elgsiesi, ar reikalausi, ar prasysi, ar kviesi, ar sauksi, ...ta riba plona, bet ji egzistuoja. Ir atsakas i tai irgi skiriasi. Netgi skirsis ar is tiesu padekosi ar tiesiog "susimokesi"
Bet cia tik mano nuomone.
Sekmes
Linkiu lengvo ir sklandaus gimdymo
O vienai gimdyti ne taip ir blogai. Is tiesu daznai be vyro gimdancias dar labiau globoja. As abu kartus gimdziau kaip ir su kaip ir be
Del ivairiausiu priezasciu taip gavosi, kad vyras abu kartus buvo ne visa laika, o antra gimdyma tik atveze ir atvaziavo tik pacioj pabaigoj. As visa laika buvau viena. Tikrai nieko baisaus