Maniškis vėlyvas su dantimis
Pirmąjį gimtadienį šventė su dviem kapliukais apačioj
Dabar 2 m. ir 5 mėnesiai, ir kątik iltinių sulaukėm Jaučiu antrųjų krūminukų teks dar palaukt
Mums 2.4 m truksta mums vieno dantuko
QUOTE(diva3 @ 2008 12 08, 14:57)
Mums 2.4 m truksta mums vieno dantuko
Mums tai truksta kruminiu
T.y. dukrai truksta Jai dabar 2 metai ir 5 menesiai
O kada turi visi sudygt?
Noreciau ir as su jumis pasitart Mazytei mano 1.2men. turi 4 priekinius virsuj 2 priekinius apacioj ir net 4 kruminius Ar nieko cia tokio
Tai dažniausiai tokia tvrka ir dygsta dantukai - pirma krūminiai, paskui iltiniai ir po to antri krūminiai
Nu as saviskes dar nevedziau, pokolkas. Dar tik baigia paskutinis dantukas islysti. tai planuoju apie vasara kai bus jau 3 metuka.
Mano sunui 1.3 m. vizito pas gydytoja metu uzsiminiau,kad norėčiau nuvesti sunu pas odontologa,tai gydytoja tik pasijuoke,kad dar per mazas.O stai pazystamos sunui 1.5 m. ir jau keli dantukai sugede
Mes metuku jau turejom 16 dantuku, o va is tu paskutiniuju kruminiu tik va dabar vienas isaugo, o kiti 3 dar neaisku kada
O mano mažyliui 1,5 metų gydytoja išrašė siuntimą profilaktiškai pasitikrinti dantukus, nors atrodo visi sveiki, bet bijau, kaip ten jis parodys?
Mes pirma kart ejom 2-ju metuku. Susipazino su gydytoja, su kede, su irankiais... Leido apziurejama ir gavo dovanele, kad sekanti karta nebijotu ateit
Dukrai 1 m 2 mėn, turim 12 dantukų, pas stomatologą dar nebuvom. mane neramina, kad priekiniai dantukai viršuj gelsvi pasidarė. kaži čia aš blogai valau ar kas? Valau 3 kartus- ryte, vakare, per pietus. O pas gydytoją vaikučio gydytojas siunčia ar kaip ten yra?