Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai

QUOTE(KreKre @ 2009 09 14, 17:12)
Jei jau pradejot tai reiktu kursa sugert.

nepradejome dar. Jau ir tempos jam beveik nebera (37)..vakar negereme, o snd galvosime.
Atsakyti
Kas del lavinimo. tai as tada super bloga mama verysad.gif
nes mano Ugne ir skaiciuoti nemoka... na iki 10 paskaiciuoja, bet su klaidom, raidziu visai nepazista, net ir spalvu pavadinimu nezino blink.gif
geltona spalva jai kaip saule, raudona kaip kraujas ir t.t, su pavadinimais labai sunkiai...
na bet nesuku galvos, ismoks...

Prasidejo mano pirmokelio vargai. Tai jau gavo pastabu uz drausme, sako plepa istisai blink.gif
Buvom isvaziave prie juros porai dienu, atsiliko biski, tai namie su pamoku darymu labai sunkiai. Nenori... vakar per ilgai kieme uzsizaide, tai kai reikejo kelias uzduotis padaryti, tai jau pavarges buvom, taip ir nepbaigem iki galo.
Reikes pradeti griezciau kontroliuoti. Pirma namu darbai, paskui draugai smile.gif

Mano mazius auga gerai. per menesi priaugo 1350g ir 4cm. Sekmadieni menesiuka atsventem smile.gif
Vat miegoti tai geriau galetu... o siaip viskas puikiai smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif o mes gyvenam normaliai. mergina į daržą sunkiai eina. penktadienį buvo baisingos ašaros kad neis, tai likom namie. einam į dailės mokyklą kartą per savaitę, vat ten jai labai smagu, lekia pasišokinėdama smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Gal as cia truputi ne i tema, bet gal yra Kauniečių vaikučių, norinčių šokti? 4u.gif
http://www.mdg.lt/toro/apiemus.html
Atsakyti
QUOTE(Čitta @ 2009 09 15, 10:21)
Kas del lavinimo. tai as tada super bloga mama verysad.gif
nes mano Ugne ir skaiciuoti nemoka... na iki 10 paskaiciuoja, bet su klaidom, raidziu visai nepazista, net ir spalvu pavadinimu nezino blink.gif
geltona spalva jai kaip saule, raudona kaip kraujas ir t.t, su pavadinimais labai sunkiai...
na bet nesuku galvos, ismoks...

kazkaip ramiau pasidaro tokius postus paskaicius smile.gif nes visur tik ir girdi, kaip keturmeciai skaito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveryte @ 2009 09 17, 08:52)
kazkaip ramiau pasidaro tokius postus paskaicius smile.gif  nes visur tik ir girdi, kaip keturmeciai skaito doh.gif

Tik todėl, kad tie kurie skaito garsiai skelbiasi, o kurie neskaito tyli lotuliukas.gif
Maniškė neskaito ir raidžių nepažįsta, tik pasiima brolio sąsiuvinius (jis pirmokas) ir perrašinėja iš jo į savo sąsiuvinį tą patį, bet savo iniciatyva, man tik kartais atneša parodyt, tai turiu pripažint, kad jai geriau gaunasi nei broliui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svistute @ 2009 09 16, 13:43)
Gal as cia truputi ne i tema, bet gal yra Kauniečių vaikučių, norinčių šokti?  4u.gif
http://www.mdg.lt/toro/apiemus.html

Norim sokti laaabai, ale.... doh.gif

QUOTE(Voveryte @ 2009 09 17, 07:52)
kazkaip ramiau pasidaro tokius postus paskaicius smile.gif  nes visur tik ir girdi, kaip keturmeciai skaito doh.gif

drinks_cheers.gif blush2.gif maniskis tai gal tik puse raidziu pazysta tai apie skaityma ne kalbos negali buti

QUOTE(Martyna @ 2009 09 17, 07:56)
Maniškė neskaito ir raidžių nepažįsta, tik pasiima brolio sąsiuvinius (jis pirmokas) ir perrašinėja iš jo į savo sąsiuvinį tą patį, bet savo iniciatyva, man tik kartais atneša parodyt, tai turiu pripažint, kad jai geriau gaunasi nei broliui  lotuliukas.gif

thumbup.gif

As maza budama irgi taip darydavau, labai patikdavo perrasineti knygas visokias, bet rasytoja dabar is manes tai prasta biggrin.gif
Atsakyti
Gerai Kostukas valgo smile.gif taip ir toliau, tik mamytei lai naktį leidžia pamiegoti. reiks kada jus aplankyti, neseniai šalia buvom, bet neperspėjus nenorėjau brautis smile.gif
Vyras Rusnę užrašė į šokių pamokėles biggrin.gif tai namuose baleriną vaizduoja biggrin.gif
moka skaičiuoti iki 17 biggrin.gif po to iškart dvidešimt biggrin.gif raides pažysta tik visokių varnelių ir brūkšnelių tai dar pasimeta.
šiaip tai dabar pas ją pavydo etapas... visko pavydi broliui sad.gif mažiukai dar tie mūsų liepinukai smile.gif dėmesio krūvos reikia.
Atsakyti
Sveikos mamukai, mano mergike taip pat liepinuke, noretume i jusu buri jungtis 4u.gif smile.gif

Va kas liecia lavinima, tai as mama prie tinginiu, kazkaip mazai su ja uzsiimu... doh.gif Moka maniske skaiciuoti iki 10, o angliskai iki 11 lotuliukas.gif , raideles tike kelias zino g.gif Tik tokias, kaip mamos raide M, tetuko raide T ir pan., manau cia labai mazai lyginant su kai kuriais protinguoliais g.gif
Atsakyti
QUOTE(#tagra# @ 2009 09 18, 18:05)
Sveikos mamukai, mano mergike taip pat liepinuke, noretume i jusu buri jungtis 4u.gif  smile.gif

Va kas liecia lavinima, tai as mama prie tinginiu, kazkaip mazai su ja uzsiimu... doh.gif  Moka maniske skaiciuoti iki 10, o angliskai iki 11 lotuliukas.gif , raideles tike kelias zino g.gif  Tik tokias, kaip mamos raide M, tetuko raide T ir pan., manau cia labai mazai lyginant su kai kuriais protinguoliais g.gif

Dziugu, kad prisijungiat drinks_cheers.gif .
Papasakok daugiau apie save ir dukryte ax.gif .

Mano sunus 4 metu skaite kaip didelis. O Liepai iki skaitymo dar labai toli doh.gif . Skaiciuoti irgi nemegsta schmoll.gif. Bet megsta sokti, dainuoti ir maivytis biggrin.gif .

Atsakyti
user posted image

Sveiki, bye1.gif
aš Laris ieškau naujų namų Kaune ir Kauno rajone sau, savo draugams, bei giminėms ir artimiesiems.
Truputį apie mane: vaikystę praleidau ekologiškame ūkyje. Esu skanus, didelis, tinku įvairiems patiekalams, netgi paprastai verdant nesubyru. Skusti mane taipogi yra labai paprasta, nes akučių pas mane labai nedaug.
Esu paprastas, malonaus būdo, nuoširdus, nereikalaujantis daug priežiūros.
Jei susidomėjai paskambink man sunglasses2.gif
mano telefonas ######
iki pasimatymo
Jūsų Laris
P.S. Jei priglausit mūsų daug, tai ant kuro patys susimesim
Atsakyti
blink.gif .......... gerai kad dar ne koks Laris Kingas lotuliukas.gif
Atsakyti