100e už kuprinę
Na, ten ne vien kuprinė, o visas komplektas. Be to, panašią perkant LT, reikėtų pakloti virš 500 lt., ir tik už kuprinę. Čia bus Titui dovana mokslo metų pradžios proga.
sveikos mes irgi papirkom kuprinę, bet nedidukę - Herlitz mini, nes pratybos ir piešiniai tilps, ir gana. manau juk tos pačios nenešios 4 metus, o nesinori užkraut kuprinės ant pečių, kuri didesnė už vaiką
Sveikutės
Iš patirties galiu pasakyti, svarbiausia, kad kuprinė būtų lengva (mokslo metų viduryje higienistai patikrins kiekvieno vaiko kuprinės ir turinio svorį - pažiūrės, ar vaikai ne per daug svorio tamposi).
Praeitais metais Ugnė turėjo vieną iš tų krūtų kuprinių, už kurią suplojau gražų pinigą, tačiau šįmet kategoriškai jos atsisakė.
Dabar nupirkom paprastą maximinę kuprinę su pakietinimu nugarėlėje ir daug skyrelių pačioje kuprinėje (kad galėtų atskirai susidėti knygeles/pratybas, sąsiuvinukus, penalą ir kt. kanceliarines smulkmenas. O dar reikia, kad ir priešpiečiai tilptų, atsigerti... )
Iš patirties galiu pasakyti, svarbiausia, kad kuprinė būtų lengva (mokslo metų viduryje higienistai patikrins kiekvieno vaiko kuprinės ir turinio svorį - pažiūrės, ar vaikai ne per daug svorio tamposi).
Praeitais metais Ugnė turėjo vieną iš tų krūtų kuprinių, už kurią suplojau gražų pinigą, tačiau šįmet kategoriškai jos atsisakė.
Dabar nupirkom paprastą maximinę kuprinę su pakietinimu nugarėlėje ir daug skyrelių pačioje kuprinėje (kad galėtų atskirai susidėti knygeles/pratybas, sąsiuvinukus, penalą ir kt. kanceliarines smulkmenas. O dar reikia, kad ir priešpiečiai tilptų, atsigerti... )
Pas mus panasios kainos kupriniu, jei kokia padoresne, tai ir prasideda jau nuo 50 o jei jau su "navarotais" ar siaip kokia mandresne ar tiesiog garsus firmos pavadinimas tai ir virs 100 kainuoja. pvz va cia o lyg ir nieko mandro ner
Na ir kaipgi mūsų pirmokiukai laikosi?
Maniškė tai labai jau patenkinta, nori vis, kad greičiau kita diena ateitų
O man smagu, kad su dar 2 liepinukėm į tą pačią klasę eina, bent pora mamų pažįstu, nes pačios merginos nepažįstamos, matėsi kai net vienerių neturėjo pas Rugiliukę sodyboj
Maniškė tai labai jau patenkinta, nori vis, kad greičiau kita diena ateitų
O man smagu, kad su dar 2 liepinukėm į tą pačią klasę eina, bent pora mamų pažįstu, nes pačios merginos nepažįstamos, matėsi kai net vienerių neturėjo pas Rugiliukę sodyboj
Labas
Maniske irgi mielai eina i mokykla. Tik grizta labai isvargusi, net pietu pamiegot nueina, ko siaip niekada nebudavo Ta pradzia matyt vargina
Martyna - i kokia mokyklele einat?
Ugne i Vetrunges pradine.
Maniske irgi mielai eina i mokykla. Tik grizta labai isvargusi, net pietu pamiegot nueina, ko siaip niekada nebudavo Ta pradzia matyt vargina
Martyna - i kokia mokyklele einat?
Ugne i Vetrunges pradine.
Sveikos.
Mano chebra: Paulius, Aaron (draugelis) ir Eimantas
QUOTE(laurechka @ 2012 09 05, 11:03)
Sveikos.
Faina chebra
O Paulius i pirma klase eina?
QUOTE(Murgita @ 2012 09 05, 13:17)
Ne. Jis antrokas ( ketvirtus metus mokykloj jau). Pradejo eit keturių.
O maniskis sake "Nekenciu tos mokyklos..." Gera pradzia - puse darbo.
Turime klasioke Skraiduoles Ievute - kokia grazuole....isivaizduoju, kaip bernai del jos demesio kausis...
Turime klasioke Skraiduoles Ievute - kokia grazuole....isivaizduoju, kaip bernai del jos demesio kausis...
Labas vakaras Gal Jūsų tarpe yra panevėžiečių?
Kviečiame 7 11 metų vaikučius po pamokų, belaukiant iš darbo grįžtančių tėvelių, pas mus įdomiai ir prasmingai praleisti laiką.
Popamokinio užimtumo (dienos centro) užsiėmimai:
Pamokų ruoša
Meninė kūrybinė veikla (įvairių technikų rankdarbiai)
Sportas (kineziterapija)
Dailės terapija
Žaidimai (stalo žaidimai, viktorinos ir pan.)
Popamokiniai užsiėmimai vyksta 4k. per savaitę (išskyrus penktadieniais) 13.00 17.20val.
Šermukšniuko kolektyvas Išsamesnė informacija až
Kviečiame 7 11 metų vaikučius po pamokų, belaukiant iš darbo grįžtančių tėvelių, pas mus įdomiai ir prasmingai praleisti laiką.
Popamokinio užimtumo (dienos centro) užsiėmimai:
Pamokų ruoša
Meninė kūrybinė veikla (įvairių technikų rankdarbiai)
Sportas (kineziterapija)
Dailės terapija
Žaidimai (stalo žaidimai, viktorinos ir pan.)
Popamokiniai užsiėmimai vyksta 4k. per savaitę (išskyrus penktadieniais) 13.00 17.20val.
Šermukšniuko kolektyvas Išsamesnė informacija až