Sveikos,
bet tai kaip tylu cia pas jus vis ikisu nosi, bet niekas nevyksta..
Tikriausiai visos atostogauja:))
Megajasi dregna vasara:)))))
Megajasi dregna vasara:)))))
Sveikos.
Oo pas audronetą koks parašiukas intriguojantis
Eisiu kept Pauliui torto... Užsimanė vyrukas mašinos... Bandysim konstruot kažką
Oo pas audronetą koks parašiukas intriguojantis
Eisiu kept Pauliui torto... Užsimanė vyrukas mašinos... Bandysim konstruot kažką
Paatostogavom truputį, pasiskrudinom lietuvos kenksmingoj saulytėj, pašokinėjom per bangas
O kiek kleckiukui laiko dabar?
Rusnė susitinka puseseres ir pasakoja: " o mes vakar pagavom ŽUVĮ" ilga pauzė "parduotuvėj"
Maniškė dabar išmoko piktai kalbėt... papučia lūpas susiraukia ir aiškina ką nors. mane tai nervuoja toks jausmas kitaip ir šnekėt nebemoka...
Papildyta:
tai reikia daryti kad kažkas vyktų, o ne tik nosį kaišioti
QUOTE(MICKEYO @ 2009 07 28, 22:12)
Sveikos mielosios Pamiršot turbut jau mus
mano klecko ūgis tik 97cm, jau buvom pas endokrinologą
Svoris 15,6kg Kojos dydis 27-28
mano klecko ūgis tik 97cm, jau buvom pas endokrinologą
Svoris 15,6kg Kojos dydis 27-28
O kiek kleckiukui laiko dabar?
Rusnė susitinka puseseres ir pasakoja: " o mes vakar pagavom ŽUVĮ" ilga pauzė "parduotuvėj"
Maniškė dabar išmoko piktai kalbėt... papučia lūpas susiraukia ir aiškina ką nors. mane tai nervuoja toks jausmas kitaip ir šnekėt nebemoka...
Papildyta:
QUOTE(Voveryte @ 2009 07 29, 16:27)
tai reikia daryti kad kažkas vyktų, o ne tik nosį kaišioti
QUOTE(Giedruolė @ 2009 08 03, 09:10)
Mažiukui 1m3men
QUOTE(Giedruolė @ 2009 08 03, 08:10)
Ugne jau irgi kitaip snekt nebemoka... pastoviai piktai ir vadovaujanciai. Ir aiskini, kad taip nemandagu, ir isvarai i kambari nusiraminti, vis tiek paputusi lupas vaiksto ir nurodineja
Sveikos.
Čitta, ale tau jau kiek nebedaug beliko laukt leliaus Jau belekada gali sugalvot išlįst
Paulius jau pasiruošęs į mokyklą eit... Knygos sudėtos į kuprinę jau, uniforma irgi paruošta jau... OI, kaip aš tikiuos, kad viskas jam bus gerai
O čia Pauliaus gimtadienio tortas
Čitta, ale tau jau kiek nebedaug beliko laukt leliaus Jau belekada gali sugalvot išlįst
Paulius jau pasiruošęs į mokyklą eit... Knygos sudėtos į kuprinę jau, uniforma irgi paruošta jau... OI, kaip aš tikiuos, kad viskas jam bus gerai
wow!!! Laurechka, noreciau paragaut
oho koks fainas torčiukas ir aš užsimaniau
Sveikos,
o aš kaip tik įlindau paskaityt ar iš Čitos nėra naujienų, o ji pati čia...
Čita, nepamiršk mums pranešti o beje žinote ką turėsit?
Giedruole, o Jūs namą ar žemę prie Čitos nusipirkot?
Laurechka, čia visa tai Tavo menas
o aš kaip tik įlindau paskaityt ar iš Čitos nėra naujienų, o ji pati čia...
Čita, nepamiršk mums pranešti o beje žinote ką turėsit?
Giedruole, o Jūs namą ar žemę prie Čitos nusipirkot?
QUOTE(inguzas @ 2009 08 04, 14:18)
Mano Niekad neperku tortų
QUOTE(laurechka @ 2009 08 04, 11:34)
Sveikos.
wow, koks tortas patiktu visiems berniukams.
taip keista skaityti, kad Roko vienmetis jau i mokykla eis.