Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai

Skraiduole, pas Gretą jau 8 dantys??? Eik tu sau!!! Lukas dar tik du turi kaip zuikis, o viršuje dar tik ruošiasi.
Dar norėjau paklausti, kada jūs spėjate vaikus į būrelius vežti? Jei nebūtų darželyje būrelių, tai ir nelankytų nieko, nes nespėjame juodai. Lanko Titas šokius ir krepšinį, Matas kol kas nieko.
Dėl skaitymo: skaičiau vakar straipsnį, kad jei vaikai spaudžiami išmokti skaityti 4-6 metų laikotarpiu, tam tikru laiku šie įgūdžiai pradeda strigti.
http://gyvenimas.del...i.d?id=45237687
Beje, pasirodome smile.gif
Su kūma.
user posted image
Vyresniukai.
user posted image
Atsakyti
Vilmusi, grazuoliai tavo berniukai wub.gif super!
Atsakyti
QUOTE(vilmusis @ 2011 05 13, 16:04)
Beje, pasirodome smile.gif
Su kūma.
Vyresniukai.

Vilmusi, žiūriu ir pavydžiu (baltai) 4u.gif
Atsakyti
Vilmusi - gražūs Tavo berniukai. Mažylis nebaisiai į brolius panašus, o vyresnieji grynos kopijos biggrin.gif

kas dėl būrelių, tai sunkiai, bet sukamės. Na, pas mane kol kas tik du vaikai, tai susitvarkau kažkaip, bet su trimis turbūt ir aš nespėčiau. Man gerai, kad viskas šalia - namai, darželis, baletas, baseinas. Dainuoja ji darželyje. Nepasakyčiau, kad tas dainavimas ten kažkas tokio, bet ji nori, tai aš ir leidžiu. Vat į baseiną tai nebaisiai veržiasi - nepatinka jai, nors jau paplaukia, ir į baseiną kokiam akva parke mielai eina. Bet ten jau pramogos, o būrelyje dirbt reikia... kaifuoja tik nuo baleto. pasakė, kad užaugusi bus balerina - "žinai, mama, aš jau žinau, kuo būsiu užaugusi". kitai draugei pasakojo apie spektaklį čipolinas, ir kad ten Juška šoko. draugė nežinojo, kas tas Juška. tai vėl nustebusi aiškino "tu ką, nežinai, kas Juška yra? kaip Smoriginas, tik jaunesnis ir savo mokyklą turi, kaip ir Eglė Špokaitė" biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena
Kaip gyvenate.
Gal kas nors laikote jūrų kiaulytę namuose,jei taip tai kas per gyvunėlis ar toks pat kvailas kaip triušis ,ar jūsų vaikai susidoroja su priežiūra.Mano mergina labai nori gauti dovanų gimtadienio proga ,tik aš bijau ,kad po to tingės prižiūrėti ir viskas teks man.
Atsakyti
QUOTE(zaira @ 2011 06 13, 12:35)
Laba diena
Kaip gyvenate.
Gal kas nors laikote jūrų kiaulytę namuose,jei taip tai kas per gyvunėlis ar toks pat kvailas kaip triušis ,ar jūsų vaikai susidoroja su priežiūra.Mano mergina labai nori gauti dovanų gimtadienio proga ,tik aš bijau ,kad po to tingės prižiūrėti ir viskas teks man.

Mes laikom juru kiaulyte ,niu kvailas kvailas padarelis,siaip taip ar taip narveli teks tau valyti,va pamaitinti,zolytes priskinti,pasukuoti,tai vaikas daro ir noriai .
Beja nagus joms kirpti reik doh.gif
Atsakyti

QUOTE(zaira @ 2011 06 13, 11:35)
Laba diena
Kaip gyvenate.

as pati auginau juros kiaulyte nuo 6 iki 12 klases. Mylejau mylejau ta juru kiaule... wub.gif kai persikelsime i nama, leisiu vaikams irgi ja auginti. Fainiau nei ziurkenas. Aisku,naivu tiketis, kad teveliams neteks prieziuros darbu. Pamenu, kaip man paauglysteje geda buvo eile zole jai rauti. Eidavo mano tetis todel biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif Sveikutės ,
ir aš jau senokai buvau pas jus svečiuose... Na, mano dičkiai jau tikri vyrai(bus vyresniam 9m., o Jokūbėliui 6). Maniškis, liepinukas, dar nemoka skaityt, tik pažįsta skaičius iki 10(ir tai kartais susimaišo), savo vardo raides parašo, o S atvirkščiai... doh.gif
dantys dar nekliba, į mokyklą eis nuo 7metų.
Pabaigėm namą statyt, tuoj kraustysimės (mes Ramučiuose), taip, kad dabar visai nėr laiko prisėst. kartais užplaukia mintys apie mergaitę, bet tingiu prisiruošt biggrin.gif
iki
Atsakyti
QUOTE(zaira @ 2011 06 13, 12:35)
Laba diena
Kaip gyvenate.

ar nusipirkot? smile.gif mes triušį turėjom, tai kai tik vyras leidimą davė katiną pirkt, triušį padovanojau su malonumu, nes jis mano nervus gadino be gailesčio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ICE-T @ 2011 07 10, 18:31)
wub.gif Sveikutės ,
ir aš jau senokai buvau pas jus svečiuose... Na, mano dičkiai jau tikri vyrai(bus vyresniam 9m., o Jokūbėliui 6). Maniškis, liepinukas, dar nemoka skaityt, tik pažįsta skaičius iki 10(ir tai kartais susimaišo), savo vardo raides  parašo, o S atvirkščiai... doh.gif
dantys dar nekliba, į mokyklą eis nuo 7metų.
Pabaigėm namą statyt, tuoj kraustysimės (mes Ramučiuose), taip, kad dabar visai nėr laiko prisėst. kartais užplaukia mintys apie mergaitę, bet tingiu prisiruošt biggrin.gif
iki

Sveikinu su įkurtuvėm.
nieko su tais berniukai visada taip pasirodo doh.gif o po to žiūrėk koks išradėjas pataps biggrin.gif
sveikos liepukų mamos. sveikinu visus liepinukus gimusius pieš 6 metus 4u.gif
Sklinda gandai kad kai kas nori kauniečių liepinukų meeto ax.gif Visai smagu būtų. Gitangr dabar kasdiena matau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

su praėjusiais arba ateinančiais vaikų gimtadieniais wink.gif

Giedruole, gal jau ir Tave su įkurtuvėm sveikinti wink.gif?

Mes dantis po biški keičiame, bet kas liečia noro mokytis, tai nekas doh.gif na bet dar visi metai prieš akis iki mokyklos ax.gif
Atsakyti
Maniškei jau trys kliba, bet niekaip neiškrenta. aš jai vis liepiu klibint, bet ji užmiršta.
nea. dar ne šiemet, bet judam po truputį.
Atsakyti