Sveikos,
oho, šimtas metų niekas nieko nerašė, o dabar tiek prirašyta

. Mano panos auga gerai. Ieva 2 dantis atidavė dantukų fėjai, o Greta 7 mėnesių turėjo jau 8 dantis. Lyginant su Ieva žymiai didesnė ir sunkesnė, bet Ieva viską greičiau pradėjo daryt.
Ieva į mokyklą keliaus nuo 7 - net nesvarstau anksčiau leisti, nes manau, kad per ateinančius 12-18 metų tik tai ir darys. Todėl noriu, kad pasimėgautų nerūpestinga vaikyste. Juolab, kad jau ir dabar skundžiasi, kad pavargsta nuo veiklos - 3 kartus per savaitę baletas, 2 - dainavimas ir 1 - baseinas. Raides žino visas ir rašo jau tikrai senai - gal nuo kokių 3 metų, bet dar pati neskaito. Ir šiaip - šiek tiek paskutiniu metu pritingi. Kalbėjausi su auklėtoja, tai sakė, kad šiuo metu išgyvena socializacijos fazę, kas yra visai normalu jos amžiui - t.y. ją labiausiai domina santykiai tarp žmonių, vaidmenys (mama, sesė, draugė), o ne mokslai

.
Tiesa, jau turėjau pokalbį apie tai, kas yra seksualinės mažumos

. Matyt iš darželio atsinešė, nes namuose teliko mes faktiškai nežiūrime, o ir ji pati labai seka, koks ženkliukas kampe - jei N14, tai prašo išjungti.
Atsiradus sesei tapo labai savarankiška. Tiesą sakant, man ir kaip auklė kartais pabūna

. Nors stengiuosi tuo nepiktnaudžiauti, nes savo vaikus turiu augintis pati, o ne sesei užkraut

.
Voveryte - mane irgi auklė domina. Aš iki 2 metų planuoju būt namie (kažkaip pagalvojau, kad turbūt daugiau vaikų neturėsim, tai ir atostogų tokių daugiau neturėsiu, todėl reikia atsimėgaut jomis iki soties). O iki 3 tikrai auklę samdysiuos.
Dabar tėtis mane paleidžia sportuot, ar į kokį teatrą, bet rimtai priežiūrai imsiu kokią moteriškę.
Inguzai - tai kuriame rajone dabar gyvensit? Niekad nebūčiau pagalvojusi, kad nori name gyventi

Dėl mokyklų - aš galvoju apie pradinę.