Sveikos kolegangos
Tikrai čia ramu, bet jei kiekviena parašytume, tai gal ir linksmiau pataptų aš tai dažnai čia užsuku mano nuoroda į puslapy per šitą skyrelį tai jaučiu pareigą jos nekeisti
Gal pas ką sergantys laringitu vaikiai jau išaugo iš šitos nesąmonės? Nes mus jau užkniso juodai... Šį sezoną jau mažiau, bet va šnd iš daržo atsiėmėm...
Svetlana sveika prisijungus. tikiuosi ne paskutinį kat čia užsuksi
Pas mane irgi tema įtraukta į favoritus....
Mes laringitu nesam sirgę. Pas mus tik kai tik sloga būna, dažniausiai pereina į kosulį....
Paulius lanko baseiną. Sekas gan neblogai. Ruošias vasarą senelius pašiurpint su savo nardymais Nes pernai tai bijojo galvą į vandenį įkišt
Mes laringitu nesam sirgę. Pas mus tik kai tik sloga būna, dažniausiai pereina į kosulį....
Paulius lanko baseiną. Sekas gan neblogai. Ruošias vasarą senelius pašiurpint su savo nardymais Nes pernai tai bijojo galvą į vandenį įkišt
Baseinai yra gerai... Bet aš pati kai ne mėgėja... be to galėtų bent arti kur nors būti. Žodžiu visada prisigalvosiu priežąsčių to nedaryt
QUOTE(Giedruolė @ 2011 03 10, 18:11)
Baseinai yra gerai... Bet aš pati kai ne mėgėja... be to galėtų bent arti kur nors būti. Žodžiu visada prisigalvosiu priežąsčių to nedaryt
Aš už žiūrovę baseine Ten jiems pamokos vyksta. Pasirodo abu broliai
sveikos labai jau lėtai čia į priekį stumiamės, bet tikrai reikia jungtinių pajėgų
Ot kokie faini bachūriukai Ar jūsų vaikams nebūna pavasarinių tipo depresijų... maniškė žiauriai verksni pasidaro tokiu metu ne pirmi metai pastebiu.
Ačiū, Giedruole
Kažkaip nepastebėjau jokių depresijų.... Aš tik jau žinau, kad man pradės skaudėt galvą, kai abu pradės skaičiuot kiek laiko liko iki važiavimo pas senelius
Kažkaip nepastebėjau jokių depresijų.... Aš tik jau žinau, kad man pradės skaudėt galvą, kai abu pradės skaičiuot kiek laiko liko iki važiavimo pas senelius
tai labai gerai, matematikos įgūdžiai tobulės maniškė pradėjo skypu bandyt rašyt močiutėms ir puskėms... kai pasistengi eina suprati
QUOTE(Giedruolė @ 2011 03 21, 19:25)
tai labai gerai, matematikos įgūdžiai tobulės maniškė pradėjo skypu bandyt rašyt močiutėms ir puskėms... kai pasistengi eina suprati
Bet kai kiekv rytą bus: liko tiek ir tiek naktų.... tai žinai
Čia panašiai kaip vyrams bus - iki krepšinio čempionato
Sveiki, mamukai
Paziuriu i dideliu vaiku nuotraukas ir toks suvokimas nemalonus pagauna - greitai senstu taip laikas bega, nepamatysiu ir antras jau didelis bus o tai norisi, kad viskas aprimtu, nustitu taip greitai atrodo pro sali lekti
mes eisim 7. esu bloga mama, namuose nieko nesimokinam bet mano teorija paprasta - viskam savas laikas. tam mokykla ir yra. nieko nelankom, nes norejo sokti, bet veliau eiti atsisake. tai laukiam savo laiko
Paziuriu i dideliu vaiku nuotraukas ir toks suvokimas nemalonus pagauna - greitai senstu taip laikas bega, nepamatysiu ir antras jau didelis bus o tai norisi, kad viskas aprimtu, nustitu taip greitai atrodo pro sali lekti
QUOTE(svetalana @ 2011 03 09, 13:54)
Sveiki visi! Noretume jungtis prie Jusu, musu gimtadienis liepos 23d. ( idomu gal yra vaikuciu gimusiu ta pacia diena ) Sunelio vardas Ilja , gyvename Viniuje. Tiek daug noreciau paklausti mamyciu auginanciu to paties amziaus vaika. Kaip su pasiruosimu mokyklai? nuo kokio amziaus vesit nuo 6 ar 7 ?
mes eisim 7. esu bloga mama, namuose nieko nesimokinam bet mano teorija paprasta - viskam savas laikas. tam mokykla ir yra. nieko nelankom, nes norejo sokti, bet veliau eiti atsisake. tai laukiam savo laiko
QUOTE(BonyEx @ 2011 03 22, 22:15)
Sveiki, mamukai
o mes bandom ruostis... prisipirkau knygu ir bandau aiskint... kol kas sekasi nablogai, nors tikrai sunku paruosti vaika mokyklai ... dabar jog sako, kad vaikas ateidamas i mokykla turi zinoti visas raides, garsus, moketi skaityti... tas pats ir su marematika.... darzeli lankom labai prastai, vis sergam( nuo gruodzio pabaigos iki vasario vidurio sirgome) , tad pagalvojau gal jau geriaui mokykla eitu, gal maziau sirgs, vistiek kitokia aplinka , nei darzelyje....
o jus darzeli lankot ?