Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai

Sveikos
Aš šiandien Ugnę irgi į darželį išvežiau, nes jau nuprotėt namie baigia biggrin.gif
Išvažiavau pasisvečiuot pas draugę su Karoliu nes namie bardakas, virtuvę surinkinėja.
Giedruole, bandžiau paskaičiuot kiek cia taviškiui amžiaus, kad taip nuo papo atpratint nori smile.gif Tai visai dar mažas... nebent pačiai jau blogai dėl maitinimo. Aš vis dar maitinu, tiesa, tik naktimis, nors kai bunu namie tai ir diena karts nuo karto. Kažkaip man visai netrukdo, manau kažkada pasibaigs tas maitinimas vistiek, dar budejimai naktiniai...
Statistikai - Ugnės koja - 25-26, sveria 16kg, ūgis tik 97 cm. Nevalgo jokios mesos ir žuvies, nes smirda doh.gif , kartais dešrelių paknaibo, nors is jų nieko gero... Kiaušinio tik baltyma valgo, grai kad nors pieno produktus dar megsta.
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2009 07 14, 10:53)
Statistikai - Ugnės koja - 25-26, sveria 16kg, ūgis tik 97 cm. Nevalgo jokios mesos ir žuvies, nes smirda    doh.gif , kartais dešrelių paknaibo, nors is jų nieko gero... Kiaušinio tik baltyma valgo, grai kad nors pieno produktus dar megsta.

Nekuklus klausimas- tikrai ugis 97? Nes maniske beveik 1.20 blink.gif blink.gif blink.gif man taip rodos , kad esame pacios didziausios is visu liepinuku vaikuciu... Su valgiu jokiu problemu- salotas ir tas kerta- kas man keisciausia buvo. Morka pati is darzo parsinesa:)
Siemet, jei pavyks , ruosiuosi i darza pradeti leisti... Nezinau kaip cia mudviem seksis.

P.s. Nupirkau sprotinius batelius -33 dydzio. Ir jau slepeciu ziuriu kad puse dickio pirsto islindo....
Atsakyti
audroneta, didelė tavo pana smile.gif mano panos ūgis 110, bet darželyje yra bendraamžių, kurie mažesni per visą galvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2009 07 14, 11:53)
Sveikos
Aš šiandien Ugnę irgi į darželį išvežiau, nes jau nuprotėt namie baigia biggrin.gif
Išvažiavau pasisvečiuot pas draugę su Karoliu nes namie bardakas, virtuvę surinkinėja.
Giedruole, bandžiau paskaičiuot kiek cia taviškiui amžiaus, kad taip nuo papo atpratint nori smile.gif Tai visai dar mažas... nebent pačiai jau blogai dėl maitinimo. Aš vis dar maitinu, tiesa, tik naktimis, nors kai bunu namie tai ir diena karts nuo karto. Kažkaip man visai netrukdo, manau kažkada pasibaigs tas maitinimas vistiek, dar budejimai naktiniai...
Statistikai - Ugnės koja - 25-26, sveria 16kg, ūgis tik 97 cm. Nevalgo jokios mesos ir žuvies, nes smirda    doh.gif , kartais dešrelių paknaibo, nors is jų nieko gero... Kiaušinio tik baltyma valgo, grai kad nors pieno produktus dar megsta.

Kažkaip nėra man jau taip blogai, bet manau kad trūksta skysčių (iš pampersų pilnumo sprendžiu). Jei pasiseks tai norėčiau pasilikt kokius du maitinimus, bet bijau kad perėjus prie mišinuko viskas tuo ir pasibaigs.
tai Ugnės ūgis pagal tėvelius tikriausiai, miniatiūrinė mamytė smile.gif
Maniškė jau apie 115cm o gal ir daugiau ir gal 18kg nu 17 tai tikrai smile.gif
Atsakyti
kadangi siandien buvom pazymos i darza, tai sios dienos gabaritai 110 cm/17,5 kg
Atsakyti
dar statistikos smile.gif
Lygiai 4 metų svėrė 16 kg., ūgis - 101 cm. gydytoja sakė, kad jei atskirai žiūrėti svorį ir ūgį, tai ji prie mažesnių, bet kai tose kreivėse suveda abu duomenis, tai per patį viduriuką.
Atsakyti
Maniškė 102 cm. ir 14 kg. biggrin.gif
Batus nešioja 25 dydžio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 14 liepos 2009 - 19:11
Mano Ugne 104cm, svoris gal apie 16kg, o gal ir daugiau... g.gif
koja 26 dydis.

Kas del valgio, tai kaip ir Krekre Ugne nevalgo kiausiniu tryniu. O baltymas jai skanumelis.
Jei butu namie dribsniu, pieno, sureliu ir surio lazdeliu, tai galetu vien tuo ir maitintis. Abu vaikai biggrin.gif

Na bet Ugnes isvaizdoje tikrai nesimato, kad jai maisto truktu - kaip buvo apvalute, tai ir dabar tokia pati likus... Va tik Tauras sonkauliu vyniotinis, atrodo suluz is plonumo verysad.gif

Giedruole, dar as apie maitinima prisiminiau. Man pienas su Ugne baigesi apie 9 menesi. Nutraukiau maitinti nakti, diena vis dar norejau koki karteli ar du, bet staigiai viskas pasibaige, gal pora savaiciu istraukiau...

Bet as misinuko nebedaviau. nuo 9menesiu normalu karves piena pradejo gerti.

Atsakyti
Sveikos,
Mano Ugnes ugis apie 100, svoris 15-16kg, kojyte 25-26
pas mane auga tikra mergina smile.gif kai paklausiau ko noretu dovanu tai sake: daug drabuzeliu ir daug bateliu biggrin.gif
dabar atostogauja pas senelius Klaipedoj
Atsakyti
Labas visoms
Prisiduodam ir mes ūgis 103,svoris 17,5,batų dydis 27.Mūsų mergina ,tai dovanų prašo gėlių ,torto ir siurprizo.Mano sesė nuvežė vaiką į žaislų parduotuvę ir leido rinktis ką nori aišku paaiškindama ar užteks pinigėlių dovanai.Rinkosi beveik 3 val.išsirinko greitosios pagalbos automobiliuką su žmogeliukais ,taivis dar antra para neatsižaidžia.Gyvenime nebūčiau pagalvojus apie tokią dovaną.
Atsakyti
SU GIMTADIENIU VISUS LIEPINUKUS IR JU TEVELIUS!!!
Kaip tas laikas greitai lekia , vaikiukai auga, ziurek ir mokykla ne uz kalnu. mes pirkome dovanu dvirati didesni, tai vazineja po kiema istisom dienom, labai patinka jai.
Kojos dydis 27,5cm, 17kg sveria.
mes siemet visa seima skiepijames nuo erkiu, nepatinka man jos.
kitamet dukryte vel keliaus i mokyklele. O vasara zaidzia su drauge ,pas senelius ir namie ax.gif
Kas liecia zaislus, tai maniske tai jei galetu,nupirktu visas leles su pustom ir vestuvinem suknelem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ellle*: 19 liepos 2009 - 18:59

Sveikos mielosios 4u.gif Pamiršot turbut jau mus blush2.gif ax.gif

QUOTE(audroneta @ 2009 07 14, 11:46)
Nekuklus klausimas- tikrai ugis 97? Nes maniske beveik 1.20 blink.gif  blink.gif  blink.gif man taip rodos , kad esame pacios didziausios is visu liepinuku vaikuciu... Su valgiu jokiu problemu- salotas ir tas kerta- kas man keisciausia buvo. Morka pati is darzo parsinesa:)
Siemet, jei pavyks , ruosiuosi i darza pradeti leisti... Nezinau kaip cia mudviem seksis.
P.s. Nupirkau sprotinius batelius -33 dydzio. Ir jau slepeciu ziuriu kad puse dickio pirsto islindo....

mano klecko ūgis tik 97cm, jau buvom pas endokrinologą doh.gif
Svoris 15,6kg Kojos dydis 27-28 4u.gif
Atsakyti