sveikutes nejaugi nebeturit vaiku 5 metu amziaus noriu pasidalinti mintimis
Papildyta:
kur visos dingot
visos išsilakstę
QUOTE(gintas-aukse @ 2010 06 03, 13:27)
sveikutes nejaugi nebeturit vaiku 5 metu amziaus noriu pasidalinti mintimis
Papildyta:
kur visos dingot
Papildyta:
kur visos dingot
Turim turim penkiameciu . O kokiom mintim pasidalint noretum?
Zemuogiene, gal jau zinai ko laukiat?
QUOTE(Tuka @ 2010 06 04, 23:31)
Zemuogiene, gal jau zinai ko laukiat?
perkam mėlynus rūbelius
Labas visoms,
seniai berasiau.. mes laikomes gerai, bernai auga, laukiam gimtadienio, ir ta proga Jokubas vel masina užsisakė su trasa... Nuo kitų metų pervesim į kitą darželio grupę, nes labai mikčioja, o tas mikčiojimas nervinio tipo. Vaikas per 2metus nepriprato prie daržo.. tai vesiu į 10vaikų dydžio grupę(logopedinę),o šeip linksmas, išdykęs.
einu atostogauti, iki
seniai berasiau.. mes laikomes gerai, bernai auga, laukiam gimtadienio, ir ta proga Jokubas vel masina užsisakė su trasa... Nuo kitų metų pervesim į kitą darželio grupę, nes labai mikčioja, o tas mikčiojimas nervinio tipo. Vaikas per 2metus nepriprato prie daržo.. tai vesiu į 10vaikų dydžio grupę(logopedinę),o šeip linksmas, išdykęs.
einu atostogauti, iki
Rusnės topinė frazė: "valgyti neskanu, bet sveika"
Gerų atostogų dirbančioms
ICE-t ar jau pasistatėt namą?
Gerų atostogų dirbančioms
ICE-t ar jau pasistatėt namą?
Labas Giedruole,
ne dar nelabai, tik stogas, klinkeris, truksta langu.. ir viso kito. O kaip jus? kokioj stadijoj? mums su banku blogai, perziurejo pinigus, ir sako, perdaug norit(nes algas sumazino mums 9proc.), tai vietoj 400tuks. duos tik 200.. gal uzteks, o kaip jums ir kitom kas statot?
ne dar nelabai, tik stogas, klinkeris, truksta langu.. ir viso kito. O kaip jus? kokioj stadijoj? mums su banku blogai, perziurejo pinigus, ir sako, perdaug norit(nes algas sumazino mums 9proc.), tai vietoj 400tuks. duos tik 200.. gal uzteks, o kaip jums ir kitom kas statot?
Labas...
Na, tai tuoj pradėsim gimtadienių maratoną.... Paulius jau baiginėja pirmus metus mokykloje. Daug išmoko, nesigailim, kad leidom į mokslus.... Vasaros atostogas praleis rūgpienių kaime Mano sesė atskrenda pasiimt abiejų sūnėnų... Tai pailsėsim vieni nuo kitų...
Na, tai tuoj pradėsim gimtadienių maratoną.... Paulius jau baiginėja pirmus metus mokykloje. Daug išmoko, nesigailim, kad leidom į mokslus.... Vasaros atostogas praleis rūgpienių kaime Mano sesė atskrenda pasiimt abiejų sūnėnų... Tai pailsėsim vieni nuo kitų...
Ai mes tai iš lėto dabar tik pamatai stovi. liepą turėtų pradėt mūras kilt. paskolos prašysim rudenį arba pavasarį - bus matyt. bet tiek daug tikiuosi neprireiks optimistė
Oi kokie faini bachūriukai kareivukai. rūgpienių kaime lai saugosi panos
Papildyta:
Va Gitangr stebi mus vis per tvorą kaip mes ten kapstomės vaikams po antrą rūbų komplektą turiu vežtis, nes mašinos gaila
Oi kokie faini bachūriukai kareivukai. rūgpienių kaime lai saugosi panos
Papildyta:
Va Gitangr stebi mus vis per tvorą kaip mes ten kapstomės vaikams po antrą rūbų komplektą turiu vežtis, nes mašinos gaila
Sveikos mamos
mes jaunu tevu kompanija organizuojam flashmob'us socialine tema
Kaune ir Vilniuje
labai smagu butu kad prisijungtumet ir sudalyvautmet kartu
daugiau info cia:
Flashmob Kaune: http://www.facebook....0...386&index=1
Flashmob Vilniuje: http://www.facebook....130672770289897
jei sudomino tai siandien vakare ir Vilniuje ir Kaune renkames pasimokyti sokio zingsnelius, renkames kartu su vaikais
jei turit daugiau klausimu, skambinkit tiesiai man
868676634
Renata
mes jaunu tevu kompanija organizuojam flashmob'us socialine tema
Kaune ir Vilniuje
labai smagu butu kad prisijungtumet ir sudalyvautmet kartu
daugiau info cia:
Flashmob Kaune: http://www.facebook....0...386&index=1
Flashmob Vilniuje: http://www.facebook....130672770289897
jei sudomino tai siandien vakare ir Vilniuje ir Kaune renkames pasimokyti sokio zingsnelius, renkames kartu su vaikais
jei turit daugiau klausimu, skambinkit tiesiai man
868676634
Renata
Sveikos,
Štai ir mano vyrukai (prieš kelis mėn.):
Dar vieną broliuką sirpiname rugpjūčiui .
Štai ir mano vyrukai (prieš kelis mėn.):
Dar vieną broliuką sirpiname rugpjūčiui .
O geras sveikinimai ir lengvos sirpinimo pabaigos.
Labai graži šeimynėlė
Labai graži šeimynėlė