Ar turime laiko balsavimui?
Vilnieciu mytukui geriausiai tinkamas laikas:
1. 16 d. po darbo apie 16:30-17:00
2. 17 d.
3. 18 d.
jei balsuojat uz 2. ar 3. varianta pasiulykit ir laika
man is esmes tiktu visi trys variantai, labaisuaisi tai 1.
jei 2. ir 3. tai ryte apie 10-11 val.
As dabar jau si savaitgali jau susiplanavau. Ir galeciau tik 7adieni po 13 val.
Gal keliam meeta i kita savaite?
Gal keliam meeta i kita savaite?
tai gal sekmadienio popiete daugiau galinciu atsirastu
Mes nedalyvausim sergam bronchitu.
gaila kad apsirgot,
o siaip pranesa savaitgaliui atvesima ir lietu, tad gal atidedam siltesniems orams
o siaip pranesa savaitgaliui atvesima ir lietu, tad gal atidedam siltesniems orams
Sveikos,
aš irgi manau kad palaukiam porą savaitėlių juk ir pačiom smagiau kai šilčiau lauke, nes vakarai dar pakankamai šalti...
aš irgi manau kad palaukiam porą savaitėlių juk ir pačiom smagiau kai šilčiau lauke, nes vakarai dar pakankamai šalti...
aš tai siūlau darbo dieną po darbų, nes tikrai bus lengviau pasiderinti - savaitgaliais, o ypač pavasarį, visi visokiausių planų turi
QUOTE(Skraiduole @ 2010 04 19, 21:18)
aš tai siūlau darbo dieną po darbų, nes tikrai bus lengviau pasiderinti - savaitgaliais, o ypač pavasarį, visi visokiausių planų turi
garantuotai musu daugiau susirinks. O ir temsta dabar velai.
sveikos, tetos
tai darom susimatymą, ar nedarom????
tai darom susimatymą, ar nedarom????
Sveiko mergaites:)
Kaip gyvenam:) kas geresnio? tai kaip tas susitikimas ar ivyko?
Mes tai vasara planuojam sostinen atkakti:) Gal dukriuko penkmecio proga:) nes kriskto tevas vilniuje, sakem mergaitei pramoga padarysim, vietoj pasisedejimo prie stalo:)
Kaip gyvenam:) kas geresnio? tai kaip tas susitikimas ar ivyko?
Mes tai vasara planuojam sostinen atkakti:) Gal dukriuko penkmecio proga:) nes kriskto tevas vilniuje, sakem mergaitei pramoga padarysim, vietoj pasisedejimo prie stalo:)
QUOTE(Skraiduole @ 2010 05 06, 17:46)
darom darom. Bet cia reikia pagrindinio organizatoriaus. As ne is tokiu
Šis pranešimas yra skelbiamas daugelyje forumo temų, čia informacija apie pasikeitusią tvarką, ir būsimą parašų tvarkymosi akciją
! | Mielos portalo narės/nariai, Norėtumėm paprašyti susitvarkyti Jūsų parašus, kurie paskutiniu metu labai neatitinka taisyklių. (taisykles rasite čia ) Norėtumėm priminti, kad paraše gali būti: * arba 2 liniuotės * arba 1 liniuotė 1 paveikslėlis/nuotrauka * arba 1 liniuotė 1 didesnis užrašas (7-10dydžio) * arba 2 liniuotės vienas mažas užrašas (iki 5 dydžio pageidautina) Paraše negalima susirašyti kilogramų, centimetrų bei dantukų ar kokių kitų jūsų mažylių pasiekimų, tam skirti Jūsų dienoraščiai forume) Yra narių, kurios į parašus įsikelia galerijų/temų nuorodas, norėtumėm priminti, kad paraše galima turėti: * šeimos nuotraukų galeriją * augintinių/augalų nuotraukų galerija * rankdarbių galeriją be kainų * nuorodą į paramos, ar kitą ne komercinės paskirties temą (kelionės, bendraminčiai, bendraamžiai ir pan.) Blog'ų, parašuose turėti negalima. Norinčios jį turėti, gali įsikelti per profilio informaciją "asmeninis tinklalapis". tema apie parašus yra čia ir čia konkretus paaiškinimas, kas ir kodėl leistina/neleistina yra čia Informacija apie tai, ko nei temose nei parašuose turėti negalima čia Pastaruoju metu buvo padaryti keli pakeitimai dėl leidžiamų simbolių skaičiaus paraše. Šiuo metu paraše galima turėti 3 eilutes užrašų/liniuočių/nuorodų. Sistemą tarpą tarp liniuočių ar nuorodų priima irgi kaip eilutę. P.S. narės, išsipirkusios komercines temas, parašuose gali turėti tiek galerijas su kainomis, tiek nuorodas į jų komercines temas, tiek kvietimus pirkti jų prekes. Prašytume susitvarkyti parašus per 2 savaites, nes nuo birželio 14d., prasidės masinis parašų trynimas, ir radus netvarkingą parašą, jis bus naikinamas, o narei/nariui skiriama nuobauda. |