Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai

QUOTE(zaira @ 2010 03 26, 16:58)
Būtų gerai susiorganizuoti susitikimą,kai atšils oras 5 metų proga,kaip manot,Vingio parke  mūsų senoj susitikimų vietoj.Kas už gal pabalsuojam pvz balandžio 10d.

drinks_cheers.gif as uz. Balandzio 10 d. man tinka 4u.gif
Atsakyti
as buciau uz bet, balandzio 10 netinka sad.gif
sekantis savaitgalis tiktu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reviv: 26 kovo 2010 - 22:17
as irgi uz, tik balandzio 10-11 mums irgi netinka. O gal padarom kuria diena po darbu, kai jau silta bus?
Atsakyti
Sveikutės supermamytės;)

Šimtas metų smile.gif

Aš irgi prisijungčiau pasimeetint - labai įdomu būtų visus penkiamečius pamatyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš irgi už
tik aš siūlau gal balandžio 17, o dar geriau būtų gal penktadienį ankščiau juk darbus baigiame tai balandžio 16? ką manote?
Atsakyti
man tiktu ir 16 po darbo ir 17
Atsakyti
Sveikos,gal galit pasidalinti kaip kovojat su neklausimu ir atsikalbinejimu doh.gif
Atsakyti
Reviv,

sveikinimai su gimtadieniu!!! Svajonių išsipildymo, geros nuotaikos ir šiaip visko, ko trokšta širdis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skraiduole @ 2010 04 07, 09:31)
Reviv,

sveikinimai su gimtadieniu!!! Svajonių išsipildymo, geros nuotaikos ir šiaip visko, ko trokšta širdis  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas
Man netinka 16 diena ,bernužėlio 3 gimtadienis.Gal 17
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mes būtume labai , bet ne šiam savaitgaliui... Balandžio 17 diena labai tiktų (gal pagaliau iki to laiko pasveiksime) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deta_ @ 2010 04 08, 13:15)
Sveikos  4u.gif

Mes būtume labai , bet ne šiam savaitgaliui... Balandžio 17 diena labai tiktų (gal pagaliau iki to laiko pasveiksime)  ax.gif

turbut niekada nesusiderinsime visos. doh.gif Man 17 d. netinka. Bet tiktu 18 arba 16. Na ir bet kokia kitokia. smile.gif
Papildyta:
ir dar pagalvojau - siaip gal tikrai geriau bandyti meetintis po darbo. Garantuotai daugiau susirinks. Nes orai syla ir savaitgaliai vis daugiau musu tures savu planu..

na ir siaip- meeto irganizavimui truksta tvirtos rankos bigsmile.gif
Atsakyti