Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai

QUOTE(Reviv @ 2010 02 22, 17:37)
Sveikinimai su gausejanciomis seimynomis smile.gif

papasakokit kaip sekasi naktimis issaugoti sausas loveles, pas mus kazkas nutiko nuo rudens pradejo gana daznai ankti pasisalpint, nors nuo 3 metu visus metus laiko visada sauos naktys budavo...

dar viena beda, Ugne daznai skundzias kad bloga jai ir kad vems, kartais nelabai kreipiu demesio, kol istikro neapsivemia, va jau trecias pirmadienis kaip darzelyje apsivemia... pirmus kartus galvojau kad virusas, bet negali taip buti vos ne kas savaite?

Panasu, kad stresa vaikas patiria, o i darzeli nori? Ir tas slapinimasis nakti, gali del to pacio buti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KreKre: 22 vasario 2010 - 19:23
QUOTE(Otra @ 2010 02 22, 11:04)
oooo, kaip smagu  smile.gif  berniukas?  smile.gif

aha.

QUOTE(matukoniene @ 2010 02 22, 17:06)
Papildyta:

labas, sveikinu susilaukus antro berniuko 4u.gif  as pazistu viena seima kurioje vyresnysis vardu Rokas, o jaunesnysis- Simas  bigsmile.gif

laba,

sveika prisijungus 4u.gif Siaip skyrelis tai cia toks beuzsilenkias, bet kartais kas nors plepteli ka nors.
Labai grazus tavo vaikuciai wub.gif
gal cia mus ir pazisti? biggrin.gif Kiek metu tam Rokui su Simu? Pas mane Rokas ir Simonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2010 02 22, 18:43)
Sveika, Reviv,
O gal jei nervinio popudzio tie vemimai is slapinimaisi??? Niekas nepasikeite???

QUOTE(KreKre @ 2010 02 22, 20:17)
Panasu, kad stresa vaikas patiria, o i darzeli nori? Ir tas slapinimasis nakti, gali del to pacio buti.

naktiniai slapinimai prasidejo rudeni, atsalus orams, galvojau gal su pusle blogai, bet atlikom visus tyrimus, fiziskai sveika...

as irgi i nervinio pobudzio linkusi suvesti, bet nieko tokio neivyko nei seimoj nei darze, klausinejau aukletojos kaip jai darzelyje, sake kaip ir visiems vaikams tai pasipeas tai graziai draugauja, ir kad dauguma vaiku nenori ryte i darzeli eiti, bet po to zaidzia sau smagiai...
nezinau ka daryti, si ryt labai prase nevesti i darzeli, sake noriu namie pazaist, pazadejau nupirkti barbe, tai isvaziavopm i dazeli siandien...
Atsakyti
QUOTE(Reviv @ 2010 02 23, 09:37)
naktiniai slapinimai prasidejo rudeni, atsalus orams, galvojau gal su pusle blogai, bet atlikom visus tyrimus, fiziskai sveika...

as irgi i nervinio pobudzio linkusi suvesti, bet nieko tokio neivyko nei seimoj nei darze, klausinejau aukletojos kaip jai darzelyje, sake kaip ir visiems vaikams tai pasipeas tai graziai draugauja, ir kad dauguma vaiku nenori ryte i darzeli eiti, bet po to zaidzia sau smagiai...
nezinau ka daryti, si ryt labai prase nevesti i darzeli, sake noriu namie pazaist, pazadejau nupirkti barbe, tai isvaziavopm i dazeli siandien...

nu jo, cia panasiausia i nervinio pobudzio. Beje, Rokas irgi siandien labai nenorejo i darza eiti. Ir daznai rytais nenori, bet jau nuejes noriai pasilieka ir namo neskuba, nori dar pazaisti.

Atsakyti
QUOTE(Voveryte @ 2010 02 23, 11:02)
nu jo, cia panasiausia i nervinio pobudzio. Beje, Rokas irgi siandien labai nenorejo i darza eiti. Ir daznai rytais nenori, bet jau nuejes noriai pasilieka ir namo neskuba, nori dar pazaisti.

mano Ugne uirgi kazkaip keistai antra diena prase i darzeli neiti g.gif
anksciau su didziausiu dziaugsmu eidavo...

beje Voveryte ar oxox atkeliavo? ar viskas tiko?
Papildyta:
dar pasipasakosiu, turiu nauja hobi biggrin.gif
uzsikabinau ant ebay. tai dabar leidziu pinigus, nes visko man reikia. o paskui turbut sedesiu forume ir pardavinesiu netikusius daiktus doh.gif
Atsakyti
Kad jau šiandien aktyviai reiškiuosi, tai dar kelias nuotraukas įkelsiu.
Užsikabinau ant jodinėjimo smile.gif Lankau žirgyna, mokausi, pagaliau radau užsiėmimą, kuris man tikrai labai labai patinka. wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Ant poniuko mano vaikai biggrin.gif
Čia senesnės nuotraukos, iš mano antrojo jojimo. Bet naujesnių neturiu, dabar manieže jojam. Bus daugiau, kai pavasarį į lauką išeisim.

Atsakyti
Čitta thumbup.gif
smagu kad radai savo užsiėmimą thumbup.gif
Atsakyti
Čitta, kaip pavyyyydžiu smile.gif aš sau tyliai sakau "kada nors" smile.gif labai labai irgi norėčiau. buvau, labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reviv @ 2010 02 22, 19:37)

dar viena beda, Ugne daznai skundzias kad bloga jai ir kad vems, kartais nelabai kreipiu demesio, kol istikro neapsivemia, va jau trecias pirmadienis kaip darzelyje apsivemia... pirmus kartus galvojau kad virusas, bet negali taip buti vos ne kas savaite?

o ji seniai jau lanko darzeli?maniskis tai visa savaite atlaiko, o penktadieni apsivemia darzelyje, manau neprates prie to maisto ir + stresas.

QUOTE(Voveryte @ 2010 02 23, 02:28)

sveika prisijungus 4u.gif Siaip skyrelis tai cia toks beuzsilenkias, bet kartais kas nors plepteli ka nors.
Labai grazus tavo vaikuciai wub.gif
gal cia mus ir pazisti?  biggrin.gif Kiek metu tam Rokui su Simu? Pas mane Rokas ir Simonas smile.gif

nu jo, matau kad nera tempo visai g.gif
Rokas 4m, Simas 5men. smile.gif
Atsakyti
ramus šitas skyrelis smile.gif
o va mes nusipirkom katinuką smile.gif tai dabar džiaugsmo mūsų merginai smile.gif
Atsakyti
Žemuogiene, matau sveikinti reikia smile.gif

Nu šaunuolės mamytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2010 03 01, 14:20)
o ji seniai jau lanko darzeli?maniskis tai visa savaite atlaiko, o penktadieni apsivemia darzelyje, manau neprates prie to maisto ir + stresas.

maniske seniai darzeli lanko, bet gali but kad virusas puola taip periodiskai, nes sunegalavo ir tetis po keliu dienu

dabar uzejes pas mus ribu tikrinimo periodas, suku atlaikyt, bet stiangiemes

Zemuoge, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti