Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai

Sveikos 4u.gif

vakar gavau viena labai idomu pasiulyma, tai pasidalinsiu...
del vaiku fotosesijos.. dabar vykdomas naujas fotografavimo budas. nuo ryto i namus atvaziuoja fotografas ir sukiojasi iki pietu miego. t.y. fiksuoja eiline vaiko diena: kelimasi, dantuku valyma, pusrycius, zaidimus ir t.t. tas dalykas kainuoja apie 400Lt. mane visai sugunde bigsmile.gif beje neperseniausiai buvom ten, kur visos vaziavom su metinukais.. tai mane sakyciau nuvyle ideju stoka, nemokejimas atpalaiduoti ir kaina doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
sveikinimai Bony ex... 4u.gif

Pas mus irgi labai aktaulus klausimas šiemoj, mamyte, o kada gimdysim sesę smile.gif brolis sako būtų neblogai bet noriu sesės...

Aš irgi ieškojau būrelių, bet kol kas puikiai manau užtenka ir darželio būrelių Šokiai, pop- jazz kolektyvas... gal jau nuo rugsėjo reiks susirūpinti... rolleyes.gif

Žemuogiene, tai jau papasakok ką užmatei wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2010 02 05, 15:27)
Skraiduole, paskaičiau Tavo postą apie dailę ir Tavosios grupiokų vardus ir galvoju, ar tik nelanko mano panelė to pačio darželio ir tos pačios grupės g.gif

maniske lanko Vaidilute, o kur Taviske eina?
Atsakyti
QUOTE(Skraiduole @ 2010 02 19, 13:33)
maniske lanko Vaidilute, o kur Taviske eina?

Ten pat biggrin.gif Gal Tavo dukrytei dabar ausytę skauda?
Papildyta:
Voveryte, kaip mažasis auga? Kai sekasi Rokui susidraugauti su broliu ir pasidalinti mamos meilę?
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2010 02 19, 14:05)
Papildyta:
Voveryte, kaip mažasis auga? Kai sekasi Rokui susidraugauti su broliu ir pasidalinti mamos meilę?

labas 4u.gif

aciu, gerai mazasis Simukas auga, storeja ir zandus augina. Ir Rokas broli labai myli, snekina, buciuoja, myluoja. Net kai susipykstam, zliumbdamas aiskina, kad musu nebemyli, tik broliuka myli.
Atsakyti
Voveryte: o kada Jurgai (musu bendrai pazystamai) terminas? Sianakt kazkoki nelabai gera sapna sapnavau apie ja kazkodeltai g.gif Tikiuosi jai viskas gerai?
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2010 02 20, 13:22)
Voveryte: o kada Jurgai (musu bendrai pazystamai) terminas? Sianakt kazkoki nelabai gera sapna sapnavau apie ja kazkodeltai  g.gif  Tikiuosi jai viskas gerai?

ji jau supuoja leliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveryte @ 2010 02 21, 01:00)
ji jau supuoja leliu mirksiukas.gif

oooo, kaip smagu smile.gif berniukas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2010 02 19, 14:05)

maniškė yra Ievutė tamsioji, o taviškė kuri? Praėjusią savaitę mus abi peršalimas kamavo - jai nuo slogos dar ir ausys prasidėjo, o man sloga ir balsas buvo dingęs. Šiaip bjauru, nes buvau paėmusi atostogas, tai vietoj jų visą laiką pratupėjome namie...
O tai ką, jau visi darželyje kalba apie mūsų ausų bėdas? Šiemet jau gerai, jau norma viskas, bet vat pernai tai ligoninėse mus jau žinojo.... sad.gif
Atsakyti
labas, noretumem ir mes prisijungi prie jusu plepesiu, prisistatom:
pirmas vaikas Matas (2005-07-16)
user posted image
antras vaikas Jonukas (2009-07-07)
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Voveryte @ 2010 02 19, 19:25)
labas 4u.gif

aciu, gerai mazasis Simukas auga, storeja ir zandus augina. Ir Rokas broli labai myli, snekina, buciuoja, myluoja. Net kai susipykstam, zliumbdamas aiskina, kad musu nebemyli, tik broliuka myli.

labas, sveikinu susilaukus antro berniuko 4u.gif as pazistu viena seima kurioje vyresnysis vardu Rokas, o jaunesnysis- Simas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikinimai su gausejanciomis seimynomis smile.gif

papasakokit kaip sekasi naktimis issaugoti sausas loveles, pas mus kazkas nutiko nuo rudens pradejo gana daznai ankti pasisalpint, nors nuo 3 metu visus metus laiko visada sauos naktys budavo...

dar viena beda, Ugne daznai skundzias kad bloga jai ir kad vems, kartais nelabai kreipiu demesio, kol istikro neapsivemia, va jau trecias pirmadienis kaip darzelyje apsivemia... pirmus kartus galvojau kad virusas, bet negali taip buti vos ne kas savaite?

Atsakyti
Sveika, Reviv,
O gal jei nervinio popudzio tie vemimai is slapinimaisi??? Niekas nepasikeite???
Atsakyti